Vukajlija Ol Star fudbal

1. Крис сачувај нам целу торту и донеси је следећи пут кад дођеш. ололо

2. E na fudbalu vas čeka iznenađenje jedno vezano za mene lololo.

3. Курац, не долазим, искрсло ми на послу, чување бакуте........

4. Marveljuse srećan rođendan, a ja da obavestim saigrače iz Laste da ne dolazim na VOS. Jebi ga nema šanse da završim sa čljakom makar do šest.
    Ne znam koga ćete da stavite na gol, ali nemojte da me brukate lololo

5. Курац, не долазим, искрсло ми на послу, чување бакуте........

Доброо, немој после да ми кукаш... лололо

6. Марвеље срећан рођендан!!! х)

7. JESTE IGRALI TE FUDBALE???

8. Igrali lolo, malo nas je jebao teren i nakon toga mrak ali ono.

9. Bilo je super, Džoni će već okačiti slike :) Žena nikad više, nadam se da je muški deo zadovoljan odzivom :)) Ninka, mnogo si propustio, jbg kad si štreber :P

10. Посрамљен сам јер ми је Џони турио кроз ноге...Но са друге стране зајеб'о сам Енемија лололо. Опет фина блеја и сад могу д'умрем срећан јер сам упознао Дога. :Д

11. E, da, upoznali smo Doga, baš super što je došao :)

12. Значи Екстра екипа,Екстра дружење.
    Немам коменатара. Упознао Резервоира, много битна ставка што се тиче хваљења међу остали ортацима који су вукајлијаши. Као што рекох имао сам ортака коме је био животни сан да се упозна са њим.
    Фудбал увек на нивоу.
    Екипа фул спрдња ово оно. А ја и даље не капирам ко је мазн'о пиво коме. Ваљда се још неко саосећао са мном. Небитно је то.
    Фејзови постулати да ли ми видимо спорије или вода тече спорије, приче о томе како агилни НИЈЕ ишао на тему продужавање пениса Итд итд.

Требају ми слике.
    И ако није проблем сви који су били вечерас нека ми баце у PVT(link) фејз профил и оно око столица,столова и сваштарије које продајем Д'се договоримо.
    Све сам адовао на пратњу, па бих молио за исто ;)

Једноставно нема боље лиге од ВОС лиге.

13. Сад кад сам чак и пипнуо Дога можда ми одаберу дефку . :Д

14. Посрамљен сам јер ми је Џони турио кроз ноге

OPAAA PAOKARAAAA EHO TRELA

Но са друге стране зајеб'о сам Енемија

Enemi poklek'o, ovo je nemoguće!!

E, da, upoznali smo Doga, baš super što je došao :)

Bio DOGA? AAAAA!! PICS OR IT DIDN'T HAPPEN!!!

Bas ste me lepo obradovali, ceo dan strebam ovo gomno :*

15. Haha, White, vidi se ko najbrže stiže kući :)) Ja fejs nemam... Ali ću te pročitati ;)

16. Bio DOGA?

Hahahha, bio i svi se slikali sa njim po dva puta lolo.

17. Ма батали, она мртва 27е није стизала 10 минута.
    И знате оно када сам звао телефоном још на Ади оног лика. Е па тај лик је био код београђанке и требали смо да се нађемо ту код Свислајна у 29ом новембру. Е па, пре сам ја стигао Са Аде, него он од Београђанке. Још га чекам, што је најгоре.

18. Enemi poklek'o, ovo je nemoguće!!

Ма одбранио ми неким од својих пипака гол у последњим тренуцима меча. :Р
    У одбрани ме још не може зајебат'!
    Али после сам му се одужио, хихихихи, ЕНЕМИ ДАО ГОЛ ПОСЛЕ СОЛО ПРОДОРА!

19. Dzaba ti sada da me pratis, ispucao sam sve lolo.

20. Али не мени хњо хњо хњо! Оно је одбрана века чо'ече. :Д

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.