CITAT Inače Blake k'o što napisah, i ja sam vezara, nego čisto igramo rekreativno, a naravno i basket možemo da bacimo, samo fudbal je prioritet. tatic
Ne laži Kure, zapamtio sam ja kako si pikao fucu na terenčetu :)
E i ja se prijavljujem! Bio sam nekada dobar, sada ne znam kakav sam jer nisam igrao godinu i po :D Mada Džoni, moraćeš da mi objasniš kako da dođem do ade. Stanujem u Zemunu :)
E i ja se prijavljujem! Bio sam nekada dobar, sada ne znam kakav sam jer nisam igrao godinu i po :D Mada Džoni, moraćeš da mi objasniš kako da dođem do ade. Stanujem u Zemunu :)
Ma koja organizacija, ima da postane tradicija i da se spontano okupljamo. Inače, lopte više nema, istrošio je adski beton prošlog leta. Ostala je samo pumpa. Biće tu možda dvoje-troje koji nisu sa Vuke (tačnije, nisu baš aktivni). A biće i lopte, bez brige.
Ma koja organizacija, ima da postane tradicija i da se spontano okupljamo.
Dobro, to je krajnji cilj svakako, a dobro je poznato da je prvo okupljanje najteže, posle sve ide k'o po loju :)
Inače, lopte više nema,
E jbg...snaćićemo se....videću ja da orobim nekog klinca za prvi fudbal :)
Biće tu možda dvoje-troje koji nisu sa Vuke (tačnije, nisu baš aktivni)
Odlično, što više ljudi to bolje.
Stvarno, poenta je da ovo postane nešto totalno spontano i normalno da subotom ko god može zapiči na Adu i onda da se na ovoj temi hvalimo našim potezima i pobedama, a posle ćemo dodati još neka takmičenja, kao što je brzo ispijanje piva i tako to lololo
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
CITAT Inače Blake k'o što napisah, i ja sam vezara, nego čisto igramo rekreativno, a naravno i basket možemo da bacimo, samo fudbal je prioritet. tatic
Ne laži Kure, zapamtio sam ja kako si pikao fucu na terenčetu :)
Hehe pa mislio sam da se nađemo na nekom mestu gde neće biti sumnje da smo to mi. Dogovorićemo to naknadno.
Е, врх. Бићу у привравности и мотрити на тему, евентуално неки пвт пошаљите ако се сконтате.
Pa dobro imam te kasapske karakteristike pri igri u odbrani, al u napadu se svađam sa loptom non-stop lololo
Naravno svi će na ovaj ili onaj način biti obavešteni.
E ljudi mogli bi da koristimo neki znak raspoznavanja kada se budemo nalazili. Nešto tipa crveni kuranfili :)
Svi po flašu vinjaka lololo
Nosite svi zvezdine šalove, da vas DŽoni prepozna.
Ništa ne brini, tovio sam se i ja ovih hladnih dana :)
Više sam za pivo, mada za dobru svinju nema loše splačine lololo
Ovi Zemucni ko da u Svazilendu žive :)
Ma agilni, sumnjam ja u to gojenje :)
Nego, ima li neko loptu? :D
88. za sve pare.
Editovan prvi post, ček da ubacim i tebe :)
Ima Agilni, zato sam ga i ubacio lolololo
Naravno, tamo ćemo na licu mesta najlakše dogovoriti neki večernji alkohol :)
Sram te bilo iskorišćavaš čoveka, priznaj da ga inače ni bi ni zvao lolololo
Možete, al' treba sa tim krpama stići nepovređen do Ade lololo
Ima i pumpu za loptu samo da znaš lololo
Zezam se, Agilni je i inicijator ovoga, a biće i glavni organizator pošto mu to ide od ruke, ja sam samo radna snaga koja je otvorila temu lolo
Ma jok bre, znaš i sam da ljudi više vole crvenu boju lololo
Ma koja organizacija, ima da postane tradicija i da se spontano okupljamo. Inače, lopte više nema, istrošio je adski beton prošlog leta. Ostala je samo pumpa. Biće tu možda dvoje-troje koji nisu sa Vuke (tačnije, nisu baš aktivni). A biće i lopte, bez brige.
Zadovoljan sam odzivom za sada :)
Dobro, to je krajnji cilj svakako, a dobro je poznato da je prvo okupljanje najteže, posle sve ide k'o po loju :)
E jbg...snaćićemo se....videću ja da orobim nekog klinca za prvi fudbal :)
Odlično, što više ljudi to bolje.
Stvarno, poenta je da ovo postane nešto totalno spontano i normalno da subotom ko god može zapiči na Adu i onda da se na ovoj temi hvalimo našim potezima i pobedama, a posle ćemo dodati još neka takmičenja, kao što je brzo ispijanje piva i tako to lololo