Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Da da, to je on.
A ti Manijače, lepo što si se javio da popijemo to jagodinsko... Još seldeće dve nedelje sam u Ćinu pa ako si za javi se.
E, aj na pvt da ti dam br moba.
šenuo suma skroz to jebote, zvini.
Дабе, ако хоћеш да дођеш, доћ'е неко по тебе, дакле неће бити проблема са превозом.
Jao, enemi, koji si kavaljer, baš si divan :))
Лоло, нисам рекао да ћу то бити ја!
dube, mače, ja ću da te sačekam i odvedem, oukej?
Држи даље своје папке од њега, Даб је мој! <3
eh, enemi, u kom univerzumu?!
Бијач, плиз, ја сам најпопуларнија цура у школи!
nedelja u 11! IZVORNI TERMIN! DA ZNAJU SVI!
Купио сам пумпу (сумњивог квалитета, али са разним додацима и одузецима) која ће од сада да ми стоји у колима, тако да неће бити сиса више.
Da se mećne u prvi post - http://vukajlija.com/fk-lasta/612740
Ubačeno. Još neko Gubitnika da definiše, mada oni nisu ni definicije vredni lololo
Što reče Agilni Dogu subota prepodne?
nedelja u 11! IZVORNI TERMIN! DA ZNAJU SVI!
Ал није бре субота, него недеља!
JA DOLAZIM
Skapirao sam ja da je nedelja. Ako budem u stanju u nedelju prepodne dolazim, sutra žurka neka...
U NEDELJU U 11 PRE PODNE KOD KAMENJA.
MENJA SE TERMIN DA NAS MRAK NE BI ZAJEB'O I DA MOŽEMO DA IGRAMO SVE DOK GUBITNIK NE POBEDI LOLOLO