Jebote život kupila mi devojka za rođendan rukavice, Najk crno-žute. Golman je polu kompletiran,sad još samo da nađem odgovarajuću obuću. :)
Imam bre najbolju ribu na svetu.
Uz neke konsultacije, javio sam da ne možemo na sastanak u Stojnik ovog vikenda. Javljam o daljim dogovorima, a svakako ćemo ići tamo nekog od narednih vikenda. Nadam se da se slažete.
Evo i ja da bacim komentar,posto zbog nedostatka interneta nisam mogao ranije:
Prvo da pohvalim Dzonija na odlicnom tekstu,i da pohvalim nase igrace koji su dogurali do velikog terena.Svaka cast momci!Nadam se da cete jos dalje dogurati,i naravno da necete zaboraviti na nas koji ostajemo na malon terenu,odnosno nadam se da cemo se i dalje vidjati na VOS-u.
Takodje zelim da zahvalim svima sa VOS-a sto su me primili u ekipu iako nisam ni bio sa vukajlije,a i imam dve leve noge...u svakom slucaju drago mi je sto sam igrao fudbal sa vama,pre svega jer sam upoznao dosta dobrih ljudi a onda jer volim fudbal i jer me opusta i dozvoljava mi da zaboravim na sve obaveze koje imam i opustim se.Tako da mi je igrajuci jednom nedeljno sa vama to zapravo postalo malo,i posle svakog fudbala vec bih nestrpljivo iscekivao sledeci VOS,i odbrojavao dane do njega.
Radujem se sledecoj fudbalskoj sezoni,a u medjuvremenu vas pozivam,ako ima zainteresovanih naravno,da organizujemo koji fudbal u balonu ove zime...ja cu svakako organizovati sa mojom ekipom,pa cu vas zvati...
Sto se tice tog kafanskog okupljanja,javite kad se bude znalo kad je tacno :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Samo nemoj da su unutra neke višnje lololo
a ja kao kafanski čovek sam uvek za takvu vrstu institucije
Ласт мен (вумен) стендинг. :)
IC A DIL! :)
Jebote život kupila mi devojka za rođendan rukavice, Najk crno-žute. Golman je polu kompletiran,sad još samo da nađem odgovarajuću obuću. :)
Imam bre najbolju ribu na svetu.
I JOŠ SI I ODABRANU DOBIJO!
I to jebote, znači rođendan mi je prošao u velikom sitlu :)
Opa, e to je prava devojka. Kad podrži.
Aplauz za nju od VOS tima :)
Aplauz?
Hahaha Kapune saljivi momce. Kucam sa fona pa za sad samo ovoliko.
ЈА ЈЕМЕН!
E ja nisam video ovaj Džonijev sastav uopšte, moram reći da sam se i ja raspilavio i da primetim
Nije da mi smeta, ali i ja sam tu pomagao malo lololo. I sve ostalo što se tiče svega vezanog za VOS, MOŽE!
ја сам за ово окупљање пред новака, и можемо ето у неку кафану, само би било паметно да благовремено одредимо место и резервишемо.
Uz neke konsultacije, javio sam da ne možemo na sastanak u Stojnik ovog vikenda. Javljam o daljim dogovorima, a svakako ćemo ići tamo nekog od narednih vikenda. Nadam se da se slažete.
http://www.dodaj.rs/f/3G/qz/dxxlu6d/astojnik.jpg
Ja ne idem za vik na slavu, JA KOLJEM! Dodjite na čvarke VOSovci!
Evo i ja da bacim komentar,posto zbog nedostatka interneta nisam mogao ranije:
Prvo da pohvalim Dzonija na odlicnom tekstu,i da pohvalim nase igrace koji su dogurali do velikog terena.Svaka cast momci!Nadam se da cete jos dalje dogurati,i naravno da necete zaboraviti na nas koji ostajemo na malon terenu,odnosno nadam se da cemo se i dalje vidjati na VOS-u.
Takodje zelim da zahvalim svima sa VOS-a sto su me primili u ekipu iako nisam ni bio sa vukajlije,a i imam dve leve noge...u svakom slucaju drago mi je sto sam igrao fudbal sa vama,pre svega jer sam upoznao dosta dobrih ljudi a onda jer volim fudbal i jer me opusta i dozvoljava mi da zaboravim na sve obaveze koje imam i opustim se.Tako da mi je igrajuci jednom nedeljno sa vama to zapravo postalo malo,i posle svakog fudbala vec bih nestrpljivo iscekivao sledeci VOS,i odbrojavao dane do njega.
Radujem se sledecoj fudbalskoj sezoni,a u medjuvremenu vas pozivam,ako ima zainteresovanih naravno,da organizujemo koji fudbal u balonu ove zime...ja cu svakako organizovati sa mojom ekipom,pa cu vas zvati...
Sto se tice tog kafanskog okupljanja,javite kad se bude znalo kad je tacno :)
TO LAKI MAĐIJO!
Pukle me emocije nakon Dzonijevog posta...
Slomio sam ortaku nogu na fudbalu.
Eto zašto ne treba dodavati Vajtu loptu i stavljati ga da igra ulogu veznog igrača.
omašio si temu Vajte.
Treba valjda da postuješ na onoj 'moram nekom da se pohvalim'