Vukajlija Ol Star fudbal

1. Kad smo to razmatrali uopšte Beli lolol?

2. ја спремам пост као завршницу воса и окачићу га у наредним данима. љубим пуно до следеће сезоне

3. Sad slučajno prelistah temu i kapiram da se pominje neki Stojnik. Sad mene zanima o kom je Stojniku reč: ovom ili ovom, ili su to, pak, dva ista Stojnika?

4. aко организација дозволи и финансијске могућности свакако ћемо се довући и до тамо. нема да бринеш

5. Gledam sad kartu, i ta dva Stojnika su maltene jedan pored drugog. Kapiram kad završite s fudbalom ili čime već, pogledate da se nađemo negde i odemo na ručak. To je desetinu kilometara više od onog kako bi prvobitno išli.

6. ако ће да закољеш прасе неће бити 10 километара проблем лоло :)

7. Ne koljem, al' znam di se dobro jede i to za skromne pare.

8. саће нас намамиш у то севојно и да нараниш свиње нама. Е ПА НЕШ КОЛЕГА!

9. ЉУДИ А ДА МИ ОПИЧИМО ДБАЛФУ ЗА КЕНДВИ СУБОТУ ИЛ НЕДЕЉУ АКО БУДЕ СУВО А ТЕМПЕРАТУРА ОКО 5 ДО 8 СТЕПЕНИ? А?

10. Ja ne mogu, ne'am opremu.

11. Ja na Staroj planini.

12. Ja bih mogao u subotu, u nedelju bih morao da se nakanim, imam neki 18. u subotu.

13. Може што се тиче и суботе и недеље, мада пијем у суботу увече, ал' устао бих ујутру, нисам био не памтим.

14. Може, како год.

15. Čini mi se da pada sneg preko vikenda lol.

16. Mančesteru fejzbučki troleru lololo

17. Ja ne znam, meni ništa tamo nije smešno. Zbunjen sam totalno. Mislim da mi ovo neće dati sna.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.