Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ne mogu opisati rečima kako se osećam sada.

2. Objasni gde te je zli čika pipkao lololo

3. Hahahha, razbacane su mi misli na sve strane, stvarno nisam bio u ovakvoj situaciji nikada. Prvo sam i onu njihovu grupu gde pišu kako bi voleli da ih pune u bulju shvatio kao sprdnju, onda ste vi napravili ovu vašu, bez ikakve potrebe moram primetiti, i onda su se tu pojavile još veće nepismene lobanje. Ne znam šta da mislim.

4. Ne znam ni šta pričam više lolol.

5. Samo se opusti neće boleti

6. Prvi put u životu sam ostao bez komentara lolol.

7. лоло :) стварно, дошло је до невероватно коализије између светова :)

8. Trenutno je malo mrtvo na strani, klinke su otišle u grad hahahahaha
    Sad se pravi haos po klubovima, al' kad bi se zajebavali

9. Затрп'о нам снијег тему.

10. ВОСОВЦИ УСТАЈТЕ. Вријеме нам за РАКИЈАЊЕ!!1!!
    Оћемо ли ускоро нека кафаница ово оно, мало пре се срео са нинчилом и причали фазон.
    Има добро место ту код зелењака " Мали Праг " прекопута хотела Праг, Веома добро место и још у центру.

11. ja na terenu do nove godine

12. Је ли реално да кренем на зелењак и налетим на Бебопа у кнезу и после 2 минута на Вајта у пролазу ка зелењаку. Невезано. Па како.

13. НИЈЕ СВИЈЕТ МАЛИ, Н'О ЈЕ СРБИЈА ВЕЛИКА !1!!1!

14. De ste VOS-ovci. Ajde bacajte malo predloge gde bi mogli.
    Evo Vajt je bacio predlog i nije loš. Inače ja sam mislio da idemo vikend pre znači š'aznam 28. 29. onako prednovogodišnjezagrevanje.

VOS ŽIVI!!!
    JA JEMEN!!!

15. Što gotivim da vidim ispod ovo:

"Na jednom od omiljenih sajtova za duhovite, vukajlija.com, stanoviti „Ludi Cak" nedavno je napisao: Ultra, to je TV kanal za degenerisanje dece. Jedino što valja na njemu je emisija o automobilizmu „Top gir" koju vode Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej, trojica najvećih likova i hejtera na britanskoj televiziji posle Sajmona Kauela. Takođe, tu je i njihov „tamed racing driver" - The Stig..."

Press | 09. Decembar 2010.

ČAK YEMEN!!!

16. Može 28. što's mene tiče.

17. Романтика преко пута палате правде! Пиво 110 динара!

18. Код мене у биртији вамо 100 динара велико точено. Старопрамен.

19. Tako neke birtije, tajfajzen da nađemo.
    Nego je'se generalno slažete s datumom?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.