Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
martinela je kava, kad imadeju igrače kondicije za to planinarenje
Znam taj balon crveno crno, malo je daleko nama sa ove strane reke, a i ne gotivim ga nešto :)
Možda treba videti za taj na adi. Ne mora da nas bude svaki put 12 ili 10, uvek može više. Koliko znam to je veliki teren, i ima dosta da se trči, pa su izmene više nego poželjne.
Pa Džoni, neću valjda da kažem pored patlidžana pored žive zvezde? ;)
И мени је ближа Ада, тако да гласам за њу, а и традиција јбг. Али под обавезно да има грејање, зајеби ти то... лололо
ЕДИТ Да, гласам за овај са аутом.
Šta fali martinelama ? :) Čekamo džonija i agilaresa sa informacijama
Мартинеле су ми њаааах, не можеш да играш одбрану. То ми некако као варање. :Р
Ma kul su martinele, samo se treba navići. I skinuti stomak. Ništa teško
Мојој сњеепер позицији то уопште не одговара! Чак ће наш сњееперски синдикат организовати жестоке протесте против тлачитељских мартинела! олололо
Какве тике требају за балон?
Pa ne igramo bilijar jebeni nego fuzbal.
Как'е имаш Вајтаро.
Joooj šta bih vam radio sa matrinelama buhahahaha
Dobro onda Ada Ciganlija. Ja sam za tu variantu. Balon od ovih musavih lololo
Samo ovako da izvedemo, januar odmor, kreće se početkom februara. Pravimo jedno okupljanje poslednjeg vikenda januara, da popijemo pivo, dva i skroz se dogovorimo. Taman igramo ceo februar i mart u balonu, 8 termina i onda kreće april i ponovni izlazak na betonski teren + Stojnik. Mislim da je to sasvim OK.
Braćo VOS-džije je l' ste za?
Uz tebe smo, Džoni! Idemo kod musavih! Još da zovnemo i pitamo za cenu :)
Mene se ovo svidža, ja sum za!
Dobro je. MUSAVCI DOLAZE VAM GROBARI DA VAM DEMOLIRAJU TAJ TERENČIĆ!!!!!11111
LOLOLO
Zovem u toku dana da proverim.
Ja imam ispite cijeli januar i februar, teško da ću moći, al' ono, biću bar na 2.
Odlično, ali moramo da iskombinujemo da bude uvek makar 12 ljudi, tako da će morati ozbiljnije da se prati tema i sigurno da se potvrđuje.
Može i 10 ponekad. Ipak se spremamo za travnata borilišta. Ništa neće da nam bude :)
Ne verujem da ce biti neka velika frka oko broja igraca...uvek moze neko da iscima nekog ortaka ako zafali.
Ae bre Ninčilo, si ti jedini student ovde? :)
Šta ste se popalili Glodari bre? :D Može taj lonba, osećaću se kao kod kuće