Dobro onda Ada Ciganlija. Ja sam za tu variantu. Balon od ovih musavih lololo
Samo ovako da izvedemo, januar odmor, kreće se početkom februara. Pravimo jedno okupljanje poslednjeg vikenda januara, da popijemo pivo, dva i skroz se dogovorimo. Taman igramo ceo februar i mart u balonu, 8 termina i onda kreće april i ponovni izlazak na betonski teren + Stojnik. Mislim da je to sasvim OK.
Braćo VOS-džije je l' ste za?
Za sada su se načelno složili: Ninka, Školjkaboj, Gusti, Agilni, Enemi, Deki, Vajt, Ombre, Arlovski, Gonzo, Drti Dvorf, Mačester i ja. Ajmo ostali.
I ja sam svakako za balon varijantu, samo ako budem pri jebenoj kinti, a koliko god to neverovatno zvučalo, kod sebe nemam ni prebijenu paru. Tj. imam, ali od tih treba da uplatim članarinu za ovu godinu u Omladinskoj... Jebem ti ćivot ja ovakav odvratni.
Ma polako...ako necemo igrati u januaru, onda nema frke...samo da se raspitamo za balon, i da to odredimo na vreme, kako se ne bismo posle cimali oko toga.
идите дајте по 400 кинти недељно и онда израчунајте да је то 1600 месечно а цена за АФК Вукајлија је 1000 динара месечно, па онда сви ви видите јел боље дати балону 1600 месечно ил дати за НАШУ заједничку идеју 1000 динара. Ја нећу у балон, ја ћу дати за клуб
Fejz ima doduše pravo. Moramo da vidimo sada drugu turu da damo za klub. Fejzaro, meni je Bebop dao soma tako da računaj i to. Naravno, da vidimo i za termin da se iskombinujemo. Manje alkohola, više sporta.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
PONAVLJAM MOJ POST SA PROŠLE STRANE:
Samo ovako da izvedemo, januar odmor, kreće se početkom februara. Pravimo jedno okupljanje poslednjeg vikenda januara, da popijemo pivo, dva i skroz se dogovorimo. Taman igramo ceo februar i mart u balonu, 8 termina i onda kreće april i ponovni izlazak na betonski teren + Stojnik. Mislim da je to sasvim OK.
Braćo VOS-džije je l' ste za?
Za sada su se načelno složili: Ninka, Školjkaboj, Gusti, Agilni, Enemi, Deki, Vajt, Ombre, Arlovski, Gonzo, Drti Dvorf, Mačester i ja. Ajmo ostali.
..i ja
Dodat si u post Arlovski.
Načelno se i ja slažem, ali ništa konkretno za sada ne mogu da kažem, t. da li sam siguran ili ne za ovo.
Ubačen i ti. Ponavljaću taj post na svakoj stranici.
Ja sam za, ali prvo izračunaj koliko će svako morati da da po "planinarenju"
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FQ4poXxy22w#t=37s
Pa 300, 400 kinti. Sve zavisi koliko nas je. Što više to bolje. Ja mislim da je najjeftiniji Argentina, ali to je na kraj munzea, tako da je daleko
I ja sam svakako za balon varijantu, samo ako budem pri jebenoj kinti, a koliko god to neverovatno zvučalo, kod sebe nemam ni prebijenu paru. Tj. imam, ali od tih treba da uplatim članarinu za ovu godinu u Omladinskoj... Jebem ti ćivot ja ovakav odvratni.
Džoni, bolje uzmite pravite spisak.
Vidite ko kad može i ko šta igra.
Nemoj da dođu na fudbal tipa Gonzo,neam nadimak, Bebop i ja. 4 golmana i onda kao mene stavite fol u odbranu i tako...
Ovo treba da bude ozibljno bre!
Ma polako...ako necemo igrati u januaru, onda nema frke...samo da se raspitamo za balon, i da to odredimo na vreme, kako se ne bismo posle cimali oko toga.
To je to. Dvoranski, da ne kažem balonski VOS počinje prve subote ili nedelje uveče u februaru.
Aj ubacite i mene..
Evo odmah Dvorfe.
Oj, ja se prijavio za balon pre par stranica i sad me nema, država duradi nešto!
333554445332233
samo 14 i 20
идите дајте по 400 кинти недељно и онда израчунајте да је то 1600 месечно а цена за АФК Вукајлија је 1000 динара месечно, па онда сви ви видите јел боље дати балону 1600 месечно ил дати за НАШУ заједничку идеју 1000 динара. Ја нећу у балон, ја ћу дати за клуб
Mančo ubačen si.
Fejz ima doduše pravo. Moramo da vidimo sada drugu turu da damo za klub. Fejzaro, meni je Bebop dao soma tako da računaj i to. Naravno, da vidimo i za termin da se iskombinujemo. Manje alkohola, više sporta.
Eih, daleko je februar!
mora od tridesetog januara da se počne sporcki živeti, makar jedan dan u nedelji.