Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ни ја не долазим.

2. Другари, дошао бих ја у недељу ако вам фали играч и то. Такође, кондишн ми је негде око 43%, ко да сам био повређен три месеца, само што нисам био повређен него сам мрцина. Тако да постоје реалне шансе да ћу и да умрем на терену.

Џони, мислим да имаш мој број, ако зафали играч, јави.

3. Meći me međ' sigurne tamo za lonba. Proš'o đavolji tiket opaaaaaaaaaa

4. nedelja u 19:00 je već rezervisan. Priča ostaje ista 2000 dinara našu ekipu ispada termin, balon ostaje isti.
    Do petka mora da se skupi 7, 8 ljudi.

Potvrdili za sada:

1. Ja
    2. Drti Dvorf
    3. Arlovski
    4. Vajt
    5. Školjkaboj
    6. Mančester
    7. Grifin
    8. Benisijo

Možda: Gonzo, Zoki Munja

To je to. Spisak izgleda ovako!

5. Pa javio sam se Gejovski bre! Teren jbg.

6. javi i meni informaciju DEKI! nadam se da nisi zaboravio, mada sam 100% siguran da jesi :DD

7. Kod Marakane Drti, ali ne one originalne u Brazilu, nego kopije na Komandi lololo

Inače sada sam se čuo sa Gustim, ovaj termin ostaje da igramo makar jedno dva meseca protiv te ekipe, tako da želim ozbiljnost i da nas uvek ima makar 6,7 za tekmu.

Џони, мислим да имаш мој број, ако зафали играч, јави.

Benisijo, ubačen si u spisak, tako da dolazi.

8. Je l' bi nekome bila frka da se nađemo, pošto pojma nemam da li bih se snašao? :)

9. Kod Mostara možemo da se nađemo Drti. Je l' imaš moj broj?

10. Posalo sam ti u PVT.
    Mislio sam na Mostaru da se nađemo jer svi autobusi idu dotle. Negde oko 6, 6:10, pa lagano da pičimo tamo. Taman da stignemo 15 minuta ranije.

11. Ljudi moram da otkažem nedelju, ne mogu zbog posla. Najgore od svega je da bih ladno mogao da je ostao prvobitni termnin za subotu. A u pičku materinu, drugi put.

12. Džoni ja silazim na stanici 17, 18 na Mostaru. Ako ti je lakše mogu tamo da te sačekam, pa ako bude komplikacija da se čujemo.

13. I ja silazim tamo. Pokupiću 17 ili 18 kod Opštine NBGD. Nema tu komplikacija, ali čunemo se ako bude. Znači 6 sati Mostar.

Najgore od svega je da bih ladno mogao da je ostao prvobitni termnin za subotu. A u pičku materinu, drugi put.

Dobro, pričali smo da ovaj termin ostane, tako da biće još fudbala. Pos'o je pos'o.

14. E ne znam ni ja dje je taj balon, ajd racunajte i mene oko 18h na mostaru, pa da idemo zajedno...

15. Spisak zaključen i izgleda ovako:

nedelja u 19:00 je već rezervisan. Priča ostaje ista 2000 dinara našu ekipu ispada termin, balon ostaje isti.
    Do petka mora da se skupi 7, 8 ljudi.

Potvrdili za sada:

1. Ja
    2. Drti Dvorf
    3. Arlovski
    4. Vajt
    5. Školjkaboj
    6. Mančester
    7. Grifin
    8. Benisijo
    9. Zoki Munja

Nalazimo se u 6 kod Mostara, pa kupimo u 6:10 Zokija Munju kod one pumpe na raskrsnici gore i to je to.

16. Zlajo idemo zajedno.

17. Nalazimo se na onoj stanici kao i uvek.

18. I jebem ti.
    Teška odluka, nije sigurno da ću doći, ali potrudiću se da sjebem lektiru na brzaka nešto i dođem.
    Ne želim da vas ostavim bez golmana!

EDIT kako se zove taj balon ima li neke tribine, parking mesto? Objasniti gde je to od one benzinske pumpe kod okretnice! D;

EDIT 2
    http://www.011info.com/sportski-objekti/balon-za-fudbal-foot to ovo?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.