Vukajlija Ol Star fudbal

1. da nemam ispit u utorak, da ima mesta i da nisam vratio na rulet ono sto sam dobio na kladzi - iso bih
    http://www.youtube.com/watch?v=P_EQv6T7ONc

2. Okreni mala, okretala se a ražnju!
    Fejsara maćori, ništa sinak, nisam uspeo da nađem nikakvu kombinaciju...

3. kako se zove taj balon ima li neke tribine, parking mesto? Objasniti gde je to od one benzinske pumpe kod okretnice! D;

Nemam pojma gde je, ali ću se čuti sa Gustim pa ću baciti ovde kako da se ide do tamo.

Inače, imate izbor da se nađemo na stanici 17, 18 kod Mostara u 6:00, ili da čekate nas odatle u 6:10 kod one pumpe na okretnici ispod JNA. Nema kašnjenja. Ovo je termin. U 6:00 ja krećem ka pumpi sa onim ko je stigao.

4. Ja sam mislio da povedem ćaleta, izrazio je želju da me vidi kako pikam golmana.
    Zato pitam.
    (a i vozi me )

5. А што се ви толико рано налазите? Тај балон је одах ту поред парка.

6. Slažem se sa gornjim postom.

ŠTA JE SA OSTALIMA. GDE SU NOVCI, GDE JE STRATEGIJA

7. E da, valjalo bi napraviti neku strategiju na vreme, il bar da znamo ko ce koje pozicije da zauzme...

8. Sam' da se javim da ne dolazim sigurno sutra, iako ste to vec skapirali. :D Jbg, nema sanse, imam trening 2 sata, posle imam neke obaveze, tako da, neke druge nedelje! Ajde, ZA GRB POGIIIINITEE, TEREN PREOOORIITEEE, SAMO SE BORITE!!!!! :D

9. Која сиса обај бвдлга. Осећам наместио нам пеглу са навијачима рада у балону и сада као " ја не могу момци,срећно "

(шала)

Не озбиљно, како ћемо?

EDIT:

Izbor igrača je sledeći

1. Ja
    2. Drti Dvorf
    3. Arlovski
    4. Vajt
    5. Školjkaboj
    6. Mančester
    7. Grifin
    8. Benisijo
    9. Zoki Munja

http://www.dodaj.rs/f/2f/8X/zttbx1u/dddd.jpg

Je postava ( 6+1)
    taktika je sledeća.

Zoki je član ekipe uz kojeg igram celu prošlu sezonu. Nikad me nije izneverio u odbrani, pa tako mislim da ni džoni neće.

Arlovskog sam stavio za centra, zato što dečko ima mnogo dobar skill i za odbranu i za napad, tako da bi on trebalo najviše da istrči u centarfor kada treba neki korner ili pak da samo uleti u centar za akciju.

Dvorf i Manča. Obojica su pokazali pozitivna iznenađenja prošle sezone, pa tako i sada ih stavljam u napad jer su ipak oni naši aduti. Jedan od njih dvojce je beše levonog, pa samim tim će zauzeti stranu koja njegova noga hardverski podržava.

Opšta taktika?

Uglavnom Defanzivni autobus sa težnjom za kontra napad.
    Znači Vajta ne ostavljajte samog ni po koju cenu i ni u kom slučaju, ali ni POD RAZNO nemojte da mu dodajete loptu.

Zamene:

Laki, Grifin, benisijo.
    Svu trojicu bi valjalo zameniti sa igračima u odbrani. Sa tim što bi zokija ili džonija ( ko se već menja) prebacio u napad.

toliko o taktici.
    Imamo 60 minuta da raskantaguzimo Tog grčkog lelemuda PLATONA

10. grifin na mesto Đonija Đoni na mesto Gejovskog, Gejovski na mesto Manča a Manč po vodu dok đembeli Gejovski ne umre pa onda duđe. SVE NADE U ZLAJU! ZLAJO ZGAZI IH SVE ZLAJO ZGAZI IH SVE ZLAJO ZGAZI IH SVEEE! OOOOO ZLAJO ZGAZI IH SVE! O ZLAJO ZGAZI IH SVE!
    P.S.
    Ne obraćajte previše pažnje na Gustog i Luku (Rakocije), iz pouzdanih izvora (ličnog skauta iz Milvola) saznajem da ostali su još bolji da ne govorim koliko su snažniji vizički eto tako.
    JEBI PLATAN! uz pesmu
    http://www.youtube.com/watch?v=Z53pwkyKvTY

11. Ee ja nisam levonog, a mislim da nije ni Dvorf. Potrudicu se da svojski odradim tih 5 minuta koliko cu moci da se pomeram.

12. Na svaku loptu koju treba da izvedem igraću samo pas, nikakav dobac preko pola i slično.

13. Vajtova taktika kobjašnjava. Koi je Ferguson lololo

Ljudi ostaje isto.
    Neki od nas se nalaze u 18:00 kod Mostara. Znači na onoj stanici 17, 18 dole ispod. Ne čeka se niko zbog onih kojih čekaju kod pumpe ispod JNA u 18:10. Dođite 5 minuta ranije pod Mostar, ne kasnije. To su dva mesta nalaženja.

Pošto Benisijo i Arlovski verovatno znaju gde je taj balon, oni planiraju da odu tamo direkt. Znači imate ova dva mesta sastanka, imate satnicu i na kraju krajeva, ako ova dva mesta ne odgovaraju, onda pravo do balona pičite. Ja ću zvati Gustog da ga pitam kako od pumpe da dođem do balona.

Oni koji idu pravo do balona, trebali bi da budu oko 18:45 tamo.
    To je to ljudi.
    Za tastaturu časnu i Vukajliju zlatnu, SLOBODA ILI SMRT LOLOLOLOLO

Vidimo se tamo!

14. SVI PO SOMA U MOCARTU NA DVOJKU ZA VOS!

danas ću da donesem tablu onu i na njoj odštampan teren, pa ćemo da se dogovaramo

ZA CAPS LOCK ČASNI i BUREK MASNI, ONE LOVE ONE VOS!

15. Ја отприлике знам где је, ваљда ћу га наћи. Рачунам да сам тамо око 20-15 до седам.

16. ja ću biti na pumpi đe već.

Jel može neko objašnjenje đe je to

17. Рече ми ортак да се из парка види, не може да се промаши. Поред основне школе.

18. Срећно саиграчи, нећу да вас мрачим али чувајте се, јако су добри. Само дисциплиновано и ломите кости, ко им јебе матер. лололо

А ако изгубите, заказујте одма' следећи викенд да одиграмо реванш, верујем да ће више људи бити на располагању.

19. Za nekoliko trenutaka počinje duel... žao mi je što nisam u prilici da igram, ali znam da ćete dati sve od sebe i JEBITE PLATANE!

20. Evo podrška i od mene direktno iz redakcije Žurnala. O tom duelu titana mora i neki red da se napiše lololo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.