A jes bilo smešno kada smo se drali JEBI TROMZOA lololo
Sve u svemu moramo bolje. Svi smo podbacili. Grešio sam i ja, a nisam uspeo ni da prenesem ono moje da me slušaju svi u odbrani, što uvek uspem. Nekako sam i ja bio mlak juče.
Ne verujem da ikoga zanima, ali i ja skupih tih 50 neto pluseva, pa reko da se javim :D
Inace, ako vas zanima neko sminkanje rezultata, to se obratite Gustom, obzirom da sam ja osnivac onog Platoa, pa ne bih da me optuze za sukob interesa :D
P.s. Nisam jos u toku sa ovim lolotrolo fazonima, pa cu do tad da stavljam smajlije :D Hvala
Mislim da 500 kinti i nije neka velika razlika kad se podeli na toliko igraca...a moglo bi da bude problem hvatanje prevoza nekim ljudima...jer dok se obucemo i krenemo ode 15ak minuta, dok dodjemo do stanice...
Smešno je bilo kada smo dali prvi gol nakon njihovih 10 pa kad smo počeli da se deremo JEBI TROMZOAA, JEBI PLATANE i tako.
Igra se u isto vreme Agilares.
A jes bilo smešno kada smo se drali JEBI TROMZOA lololo
Sve u svemu moramo bolje. Svi smo podbacili. Grešio sam i ja, a nisam uspeo ni da prenesem ono moje da me slušaju svi u odbrani, što uvek uspem. Nekako sam i ja bio mlak juče.
Prijavljujem se za sledeću nedelju, nije fazon samo vi da osetite slast poraza :)
Odmah se pravi spisak za sledeću nedelju.
Potrebno je da bude 8 igrača.
02. Agilni
03. Arlovski
04. Grifin
05. školjkaboj
06. Zoki Munja
ја можда
ЕДИТ: иначе џони одговорио сам ти на поруку, ал сам тек јутрос видо да није отишла :/ смор. иначе нисам имао бројеве ни једног ни другог
Džoni napravi novu listu za ovu godinu!
I upiši B umesto plusa!
Piši i mene za sledeću nedelju... Jebemo platane u najavi!
Tefteriši i mene.
Ne verujem da ikoga zanima, ali i ja skupih tih 50 neto pluseva, pa reko da se javim :D
Inace, ako vas zanima neko sminkanje rezultata, to se obratite Gustom, obzirom da sam ja osnivac onog Platoa, pa ne bih da me optuze za sukob interesa :D
P.s. Nisam jos u toku sa ovim lolotrolo fazonima, pa cu do tad da stavljam smajlije :D Hvala
Stavite i mene na spisak za sledeci fudbal...
Šta misliš kako? lololo Topli pozdrav.
Vid' ga Rakocije što je skupio 50 poJena.
Naučićeš ti lolololo ništa ne brini.
ovde loločemo non-stop.
Dobro Fejzaro, taman su oni mene zvali. Mogao bi sledeće nedelje u balon na fucu.
Vajte, odrađeno.
Ololo, Rakocije, nisam skontao da si počeo pisati, zveknuh ti minus danas :D
Taman je 50 poena nakupio.
RAKOCIE DEDŽGO NETJESX PRAVITI POSTERE lolololo
Ne prijavljujem se zbog fejla juče, ali moj predlog jeste da odložite malo kasnije zbog jeftinijeg termina!
http://www.011info.com/sportski-objekti/balon-za-fudbal-foot
http://www.011info.com/sportski-objekti/balon-za-fudbal-foot
Mislim da 500 kinti i nije neka velika razlika kad se podeli na toliko igraca...a moglo bi da bude problem hvatanje prevoza nekim ljudima...jer dok se obucemo i krenemo ode 15ak minuta, dok dodjemo do stanice...
Ja možda.
А што не би играли онај термин у 12, фазон у суботу и онда на пиво негде одемо до превоза ил шта. јеботе термин 2 сома. СИћа
Долазим и ја. Термин кад год оћете, моторизован сам, боли ме курац. лоло
Ja mogu samo neđelju u 6.