Vukajlija Ol Star fudbal

1. I SI SO desi ti sad ovaj vikend bre? A Zlobo?

2. Ja samo da pitam, šta znači ono R pored nekih imena u uvodnm postu, na evidenciji prisustva za 2012. godinu?

3. Ja sam danas odlucio da batalim fudbal i rukomet, i da idem na aerobik! Jebote, trener nam doveo likusu, nas 20 mamlaza posle 10 minuta pali dole od umora! Sta kurac trcanje, vezbe i ostalo, AEROBIKOM DO LIGE SAMPIONA,ALEEEEEEE!!!!

4. Zumba dens, zumbadnes, mednes

5. Ne znam ni da repliciram onako uokvireno.. Moracu kod Djovle na sok i instrukcije :)

U svakom sl, da se zahvalim.. Prevalio sam, zahvaljujuci podrsci, u debeo plus :D

Nemojte subotom od 12. Pa jos smo mladi studenti, subota jedini dan za kuduro :P

6. Долазим, нисам играо фудбал 4 месеца, само сам пио. Не знам да ли могу да трчим више уопште!

7. sunce ti jebem kako plodi ova pesma!!! http://www.youtube.com/watch?v=Afuw7H15tio

elem, ništa meni jasno nije, za šta se vi sad dogovarate? za balon? kad će biti fudbala na betonu?

zahtevam kobjašn!

8. Odmah se pravi spisak za sledeću nedelju.
    Potrebno je da bude 8 igrača.

01. Deki
    02. Agilni
    03. Arlovski
    04. Grifin
    05. školjkaboj
    06. Zoki Munja
    07. Enemi
    08. Hugočavez

Ovde bi trebao još jedan možda, i čekam Dekija da mi odgovori pošto je napisao nešto da može u 6.

9. Inače, link koji je okačio Vajt, pokazuje cenu na godišnjem nivou. Znači ako zakupiš balon na godinu dana u tom terminu. Termin je 60E, a Gusti je sredio za 40E.
    Termin se ne menja, znači nedeljom u 7.

kad će biti fudbala na betonu?

Beton kreće od prvog aprila, otprilike, mada postoji mogućnost da će i u martu biti lepih dana. Čim bude uslova, ponovo Ada.

Hugo i Enemi ubačeni na spisak. Deki je l' možeš ti u 7?

10. Samo da vam javim, 2. februara je verovatno utakmica u Stojniku, prijateljska. Izlazim sa detaljima kasnije.

11. Samo da vam javim, 2. februara je verovatno utakmica u Stojniku, prijateljska. Izlazim sa detaljima kasnije.

Odlično. 2. Februara ćemo da se smrznemo k'o pičke, al' ima da dođemo.
    Bvdlga ima tonu helanki kući, daće svima po jedne lololo

12. I rođendan mi je :D

EDIT: Ali videćemo još, ja sam svašta planirao, pa ne znam da li ću moći da igram, ali ima nas :)

13. I rođendan mi je :D

Opaaaaaaa idemoooooo!!!

14. To znači da bih morao da vas vodim na ćeps posle tekme. Ne ide mi u prilog :P

15. Inače, protivnik ima crveno-bele dresove, koliko primetih.

16. Bvdlga ima tonu helanki kući, daće svima po jedne lololo

Za kaznu ces ti da dobijes caletove!!! A smejali ste mi se...Helanke karu cuvaju, sorc je kvari! Stara poslovica.... Inace, u nedelju imam trening, samo ne znam kada, tako da bez mene.Ima vas dosta, tu je i Hugo da vam usere sve, al' nema veze..

17. Za kaznu ces ti da dobijes caletove!!! A smejali ste mi se...Helanke karu cuvaju, sorc je kvari!

To bre, 'elanke. Da se utegnemo k'o ljudi lololo

Odmah se pravi spisak za sledeću nedelju.
    Potrebno je da bude 8 igrača.

01. Deki
    02. Agilni
    03. Arlovski
    04. Grifin
    05. školjkaboj
    06. Zoki Munja
    07. Enemi
    08. Hugočavez
    09. Neamnadimak

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.