Vukajlija Ol Star fudbal

1. Bvdlga, ok za nedelju, a jesi li slobodan u subotu?

2. Bvdlga, ok za nedelju, a jesi li slobodan u subotu?

Možda nije tu jer mora da ide po novu turu helanki ili je možda koncert "Crvene Jabuke" ko zna lolololo

3. Ako je tako, onda mene vidite verovatno tek u Aprilu, sem ako se nešto ne zaromantiše.

4. деки нисмо се искомбиновали. иначе навијаћу за вас лолол пошто ипак не долазим у лонба

5. Što ne dolaziš čko?

6. НЕ ДОЛАЗИМ ЗАТО ШТО ИДЕМО У СТОЈНИК! ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ 2. 2. УТАКМИЦА ОПАААА!

7. Cekaj sta je subota,Stojnik? Imam trening, samo ne znam kada... saznacu za dan,dva,pa ako znas tacno vreme odigravanja tekme, mozda mogu da se iskombinujem...

EDIT: Nova tura helanki stize krajem februara direktno iz Pireja!!!

8. Ево Киза окачијо у групу

Obavestenje. Fk.Stojnik. U Subotu 02.02.2013. Utakmica u jaincima u 13h. Igraju. Fk.Heroj- Fk.Stojnik. Pocele pripreme Da dodje ceo igracki kadar. Na terenu treba da se bude u 12:30h. Dodjite svi.

9. PRVI PENAL KOD NAS!

10. Ja sam najverovatnije van Beograda do subote uveče, mada trudiću se da odložim to i dođem. Hoću da jebemo Jajince!!!!

11. и како ћемо? јел долазимо сви?

12. ко је дао докуменат на пут нек се спрема ЛОЛО

13. можда јер имају играча својих, ипак смо ми други избор.

како ћемо?

14. јок тебра колко сам ја сконто, ми смо први избор лоло, пошто они да имају своје играче играли би и јесењи део првенства, не би се распо клуб, тако да ИДЕМО ДА ЈЕБЕМО СЕВОЈНО!!

15. Ljudi najverovatnije bio mogao da izvedem to za Stojnik u subotu, uprkos poslu, al' me jebe što nemam kopačke.

16. ти си на голу, теби копе не требају :) а и сув је терен, нећеш се клизати ЛОЛО

17. http://vukajlija.com/forum/teme/41422-vukajlija-ol-star-fudbal?strana=443#post_2257575 mislim da sam se prvi javio za nedelju. ali sad kad se igra za stojnik u subotu nisam siguran da l ću moći... pa bih rezervisao mesto pod ''možda''

a i samo da se osvrnem na priče oko taktike u malom fudbalu: 1) nemamo kondicije za smislenu akciju 2) nemamo tehnike (šta više, ako uzmemo da je mesi trenutno najbolji tehničar onda bi laki bio neki anti-mesi. a ni mi ostali nismo mnogo daleko).
    i koja odbrana i napad u malom fudbalu? još i ''vezni igrač''?! šta kurac, svako pokriva metar i po? pa normalno da ćemo da izgubimo svaku tekmu jer ćemo uvek biti nadbrojani i kad napadamo i kad se branimo. ste igrali, il makar gledali iole ozbiljniji mali fudbal? i to ne mislim na kidački, nego ono... običan. a jeeee

18. Spisak za mali fudbal zaključen:

01. Deki
    02. Arlovski
    03. Grifin
    04. školjkaboj
    05. Zoki Munja
    06. Enemi
    07. Neamnadimak
    08. Mančester
    Nedelja, 19:00, balon "Foot" - jebanje platana.

Spisak za Stojnik:

01. Agilni
    02. Fejz
    03. Gonzo
    04. Zoki Munja
    05. Neamnadimak
    06. David
    07. Rakocije
    08. Hugočavez

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-prn1/c109.40.502.502/s160x160/74798_169490096412458_5283063_n.jpg
    Javljajte se ko ide i podsećajte me da dodajem ili skidam sa spiska.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.