Pa tako vas volim lutke! :D Mere, Vajtaro, mere, samo ću ja i pre da odigram nešto jer je pala fina kinta, ali morao bih i da čuvam nešto za teretanu. :D
Uf brate, mrzi me sad da razmišljam o tome. :D Ja sam nalupao sad nešto bezveze i jedan NBA koji mi jako lepo izgleda, ali videćemo da li će doći. Aj bačiću ti na PVT sutra, samo me podseti, negde oko 10-11.
У вечерањем сукобу двеју сила ФК Вукајлија и ФК плато, можемо рећи да је ФК вукајлија у почетку губила са 1:0 али ту је био сјајни марадона који је изједначио на 1:1 у 20-ом минуту. Након сјајних спашених лопти феноменалног голмана ФК вукајлија и одличне игре центарфора Зокија муње, Манчестерутд18 постиже гол који их вод и у вођство. Магичним шутем у оквир гола постиже вођство од 1:2. голови су се низали један з другим све до коначног резултата од 2:6 за ФК вукајлију
Šta je rekao trener?
Sutra u 7!
деки банућу и ја чисто да те видим ањњњњњњњњ ал не играм лоллол
Sta bre napad rčinaku... Nijedna lopta nije ni dosla u napad :D
To munjo!
Grifine, lutko moja. Ae sutra do kladže kada se budemo vraćali?
Pa tako vas volim lutke! :D Mere, Vajtaro, mere, samo ću ja i pre da odigram nešto jer je pala fina kinta, ali morao bih i da čuvam nešto za teretanu. :D
Mene danas oboriše QPR i šalke na 3 tiketa, rsmo, ae beži.
Sutra ću da odigram 4 tekme neke sigurice, nešto za 40-50 dinara. Imaš predlog?
Gledam sad Mancester, i shvatam koliko mi ustvari nemamo pojma... :D
Uf brate, mrzi me sad da razmišljam o tome. :D Ja sam nalupao sad nešto bezveze i jedan NBA koji mi jako lepo izgleda, ali videćemo da li će doći. Aj bačiću ti na PVT sutra, samo me podseti, negde oko 10-11.
važi se, sutra ću pre polaska da sklopim šta ću da odigram za sutra veče ;)
Momčad, u 15 do 7 da smo tamo, jel?
Мене је тренер похвалио, утата утата! хехехехехех. Хихихихихихи. Хехехехе.
Ae.
Preporučujem nego zagrevanje gajbi, čisto onako da ne svisnete odmah u prvih 3 mniuta
Spisak za mali fudbal
http://www.vetrenjaca.co.rs/images/balon7.jpg
02. Grifin
03. Školjkaboj
04. Zoki Munja
05. Enemi
06. Mančester
07. Vajt
08. Benisijo
Nedelja, 19:00, balon "Foot".
Možete da se nađete u balonu, a možete i kod pumpe, kako 'oćete.
I JEBITE PLATANE.
Nego, mogao bi neko da mi baci ozbiljniji izveštaj od juče sa sve ljudima koji su bili, pa da napišem to na prvoj strani onako ukratko.
Zamolio bih učesnike večeranjeg meča da sačekaju sve ISPRED balona da bi svi u 15 do 7 ušli.
Џони, ја бих написао извештај ал мислим да бих превишео отишао у своја тактичка запажања и предлоге. хД
Вајте, можеш да се запослиш ко Нада Мацура.
а ево и графичког приказа вечерашње утакмице!
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201302/62992/H4uw4O8.gif
Ako mi ovako bude bilo ceo dan ništa od mene na fudbalu, ali biće bolje verovatno.