Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja ne znam gde je balon.

2. i treba li lopta? I jel hladno za šorc?

3. 01. Agilni - U maniru prekaljenog lisca, retkim loptama koje bi mu odbrana doturila hranio napadače, čak se i sam okušao u ulozi špica. Ako se uzme u obzir obuća u kojoj je nastupio, izuzetno dobar utisak.
    02. Fejz - Nepravedno zapostavljen u prvom i u delu drugog trećinuvremena. Kad je ušao u igru, pokazao je sav svoj potencijal. Slagaću vas, ali mislim da je čak bio direktan asistent neimenovanom napadaču kada je ovaj iznudio penal.
    03. Gonzo - Leteo je od stative do stative kao nekoć čuveni A. Peruzzi. Primljeni golovi idu na dušu štopera, koji su, inače. dovedeni od strane uprave i Murinja lično.
    04. Zoki Munja - Standardno zbunjivao protivnike padovima, povicima. Ušao u par sukoba. Brzo iznosio loptu po krilima, ali nailazio na ponajbolje u protivničkim redovima, te je sva raskoš njegovih driblinga ostajala negde oko linije centra.
    05. Neamnadimak - Da nije beo, mislio bih da Maicon igra sa nama.
    06. David - Nije se baš naigrao, ali su njegove nove adidas kope svima zapale za oči. Na poziciji beka, sasvim solidna partija. Uložio 120% truda!
    07. Rakocije - Samoinicijativno izveo penal. Nije hteo da izađe iz igre.
    08. Bvdlga - Još jednom pokazao da je ponajbolji igrač ovog kolektiva. Gatuzo koji zna sa loptom - Igor Duljaj! Ili da se ne uvredi poredjenjem, nešto kao Deki Stanković u Interu. Neprelazan i bezkompromisan. Imao nekoliko odličnih iznošenja. Kreirao 2-3 (jedine) polušanse.
    10. Arlovski - Iako nije u formi, lavovski se trudio da prihvati retke lopte koje bi odbrana iznela. U par navrata pokazao šta znači kad čovek zna. U odsudnim momentima ostajao bez podrške saigrača. Sve u svemu, malo treninga i voila!
    11. Enemi - Nebrušeni dijamant među napadačima. Iako smo njegov potencijal svi videli u odbrambenim zadacima, pokazao i objasnio par stvari u ulozi špica.

Izveštaj o samoj igri, ide posle ručka.. :D

4. Deki, dođi do pumpe na autokomandi, ima 3 minuta peške odatle. Naćićemo se. I mislim da je većina bila u šortsevima prošli put, a hladnije je bilo.

5. Deki balon ti je odmah prekoputa istočnog ulaza na marakanu, ne možeš ga promašiti.

6. Nego Rakocije je l' bilo nekog slikanja ili snimanja, da bacim u prvi post?

7. Spisak za mali fudbal
    http://www.vetrenjaca.co.rs/images/balon7.jpg

01. Deki
    02. Grifin
    03. Školjkaboj
    04. Zoki Munja
    05. Enemi
    06. Mančester
    07. Vajt
    08. Benisijo

Nedelja, 19:00, balon "Foot".

Možete da se nađete u balonu, a možete i kod pumpe, kako 'oćete.

I JEBITE PLATANE.

8. Elem, inače, nego, khm... Igra... Neigra...

Počelo je optimistički... Kako je uz "delegaciju" iz Stojnika, došlo 12ak igrača, od kojih su neki ličili na fudbalere, optimizam se uvukao u srca i nas ostalih. Kada je Murinjo razdelio uloge po terenu, delovalo je kao da će to biti zanimljiv duel. I bio je... Ali njima!
    Kada su probili odbrambeni zi...papir prvi put, nisu hteli više da se zaustave, pa bi nakon prvih pola sata igre na semaforu, da postoji isti, pisalo 6 ili 7-krompir za domaće. Igra očajna u svakom smislu. Njihov golman je došao 3 puta u kontakt sa loptom, od čega je svega jednom to bilo pod pretnjom da će je naš napadač stići ukoliko ovaj ode na kafu do Borče.

Povučen taman stečenim iskustvom, koje će ubrzo iščeznuti iz njegove memorije, Murinjo na poluvremenu moli da se postignu bar 2 pogotka. Da se napadači 'rane, 'rane, hrane loptama, te da odbrana igra čvršće. Kako Žoze uživa neosporan autoritet među Stojničanima, ovi će ga, vreme će pokazati poslušati, te je taj drugi deo ispao i najzanimljiviji na meču. Primljena svega 2 gola, od čega jedan autogol (nećemo sa Gonza da napadamo, lolo) i dat taj famozni penal. Pokolebani igrači, koji su se taman odlučili na beg ka svlačionici, ostaju na klupi, samopouzdanje ovih na terenu raste te se do kraja trećinevremena igra žestoko na sredini, bez ozbiljnijih šansi. istini za volju, valja napomenuti da je anonimni igrač Heroja pogodio prečku iz slobodnjaka.

Treći deo obeležava opšte rasulo. Murinjo povlači svoje rezervne jedinice u svlačionicu i ostavlja ove sa terena na milost i nemilost Heroju pojačanom za 12 igrača - sudiju. Ovaj potonji, u nekoliko navrata, uspešno zbunjuje naše asove, te time otklanja i najmanju mogućnost za prelazak polovine terena. Igra se samo ispred Gonzovog kaznenog... Epilog, primljena 3 gola. Dat, naravno, nijedan.

Bitno napomenuti još da je atmosfera bila na nivou, sada znamo gde kome žive devojke i ovi što su ranije otišli u svlačionicu potrošili su svu toplu vodu.

Toliko...

9. Bio je neki iz Stojnika sa kamericom, al nismo stupili u kontakt sa njim.

10. Могли би ми и ове да добијемо, без обзира што резултат звучи надреално, ал' гарантујем да би могли да их добијемо да одрадимо пар тренинга, набацимо кондицију и добро се организујемо.

Из претходне две текме се види да одбрана крене да нам се распада кад прими први гол. Друга ствар, не зна да изнесе лопту, нема везе између одбране и средине, нема организације напада. Слабо се трчи. Гонзо је био бољи од оног другог, ал морао је да истрчава за бар 2-3 гола. Мсм одлично се снашао за први пут, стварно одлично, само има ствари тих које треба да се среде, ал добро, то ће у ходу да се одради.

Е да, и ако су ови ликови као пар рангова изнад, онда су ови у нашој лиги распад.

ДАЈТЕ ПАРЕ ДА ОСНИВАМО КЛУБ!!! НЕ МОГУ ДА ИДЕМ У ЈЕБЕНИ СТОЈНИК ДА ИГРАМ!

11. Enemi nisam ja mogao nijednom da istrčim na loptu ko čovek jer sam prvi put branio na velikom golu, a bio sam u običnim patikama što znači garantovano šlajfovanje po blatnjavom terenu. Za onaj lob što sam primio gol, čovek me je na magarca napravio.

12. Ма наравно, то све стоји, само боље одмах да ти кажем запажање него да прође пар текми па онда тек да кренемо да исправљамо ако има шта. Дакле то, мораш да будеш краљ шеснајестерца! лолололо

13. Vama očigledo fali jedan igrač koji će deliti lopte i povesti loptu k'o pravi Ronaldo onomad.
    Od sledeće nedelje i ja vam se priključujem... Mislim ja mogu i danas ali verovatno ste već puni.

14. Vama očigledo fali jedan igrač koji će deliti lopte i povesti loptu k'o pravi Ronaldo onomad.

A jbg nisam mogao da dodjem juče :-)

15. A jbg nisam mogao da dodjem juče :-)

Potrudi se da ne možeš da dodješ ni sledeće nedelje, bžabe ćeš mi praviti konkurenciju lloloolo

16. A da upadneš ti umesto mene danas, druže Rajo?

17. Kod Marakane balon, onde iza Stepinog vajata. Mene strašno mrzi, ali ne bih da ispaljujem, međutim ako ti upadneš onda odlično.

18. Benisijo, trebalo bi da pitaš ostale da li se slažu... Ipak je to neproveren igrač, ali ajde ako misli da si dorastao da igra u našem timu, zašto da ne?

ako je dekara tu neka ponese loptu...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.