Vukajlija Ol Star fudbal

1. Šta u tom balonu se igra 7 plus?

2. Јеботе, таман ће да ми ваља балон, да се истрчим мало, нисам потрч'о не памтим.

3. Šta u tom balonu se igra 7 plus?

Ma jok, nego se baci koja izmena kad neko crkne, a i dobro dođe kada se deli kinta za termin.

4. Ma jok, nego se baci koja izmena kad neko crkne, a i dobro dođe kada se deli kinta za termin.

Ja ću pre izaći zbog očajne igre nego zbog kondicije lololo
    Mada fudbal nisam igrao jedno mesec dana...

5. Ljudi na žalost moram da otkažem balon u nedelju. Nema šanse da ću moći da stignem, imam mnogo posla.

6. Lepri, dođi, stavimo te na gol samo i ne pomeraš se, dobijamo ih sa nulom. Nisu ti potrebne patike.

7. Sad je informacija da svakako ima tekme u Stojniku.

8. манчо, видећу, нисам још сигуран... а и морао бих на гол, јер немам ни патике, ни тренерку, тако да би било весело, јелте

9. Ljudi na žalost moram da otkažem balon u nedelju. Nema šanse da ću moći da stignem, imam mnogo posla.

Kimiju apdejtovali angry birds? :)

10. Kimiju apdejtovali angry birds? :)

Ma jok, oni još uvek testiraju bolide. Počela reli sezona, a imam i zimske sportove, pun kurac njih za vikend.

11. Otkad radiš zimske sportove? To palo neko unapređenje? DA ĆASTIŠ! B-)

12. Kako bre otkad? Kada sam počeo da pratim međunarodni sport, sa Formulom 1 i relijem sam dobio i neke zimske sportove, između ostalih i ski skokove. I tako već tri godine.

13. Gonzo, reci da poslom ideš na neku bitnu utakmicu i da ćeš dati izveštaj cele...

14. Gonzo, reci da poslom ideš na neku bitnu utakmicu i da ćeš dati izveštaj cele...

Ma naravno, samo mene čekaju u Vilingenu da odgledam takmičenje u ski skokovima :)

15. A jeste majku mu, samo što ne čitam tenis, z. sportove, šah i rukomet pa ne znam...

16. Agilares, precednik mora da shvati da mi ne živimo na 5 minuta od Stojnika i ne primamo platu da bi se smrzavali na -2 :)

Čini mi se da će vam Drug Raja biti veliko pojačanje, ili je samo dupli lolo

17. Djovla, pusti ih jbt.. ako nastavis ovako, koga ćemo onda da deljemo? lolo

18. Gonzo radi izveštaj sa svetskog prvenstva u grudvanju na Fruškoj Gori lolo

19. Uvek će se naći neki Deki i Đoni gejovi za deljanje

20. Čini mi se da će vam Drug Raja biti veliko pojačanje, ili je samo dupli lolo

Nisam ni jedno ni drugo lolololo
    Mada ima u meni talenta ali sam sebičan i spor pa više štete no dobrog donesem :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.