Vukajlija Ol Star fudbal

1. Uvek će se naći neki Deki i Đoni gejovi za deljanje

Tačno vi hoćete da se ostvari staro persijsko proročanstvo da nas dvojca zaigramo zajedno!
    Pašće platan biće deljanja!

2. Nego, da se mi dogovorimo za taj Stojnik.. Jedan auto cenim da je dosta.. Sad kljucno pitanje za Agija? Vozim ili voziš ?

A kuj ga dava, kuj gi prima, to ne znavam nit zelim da saznavam :D

3. Ja definitivno ne vozim za vikend :)

4. E, ako zafali igraca za balon, mogu da iscimam nekog ortaka... samo javite.

5. Ljudei, mene nema u Stojniku izjutra. Sprečen sam. Nisam siguran ni Munja da će moći.

6. Ponovo počinje pravljanje spiskova za Balon

Nedelja 10.02.2013.

Spisak za balon: (potreban makar još jedan)

01. Mančester
    02. Drug Raja
    03. Školjkaboj
    04. Ninka
    05. Benisijo
    06. Ludi Čak
    07. Agilni
    08. Zoki Munja

http://www.exyuoglasi.com/slike/oglasi/osbdigital@gmail.com_125_al.jpg

http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/55739131.jpg
    Na žalost zbog raznih obaveza igrača Stojnika sa Vukajlije, neće biti odlaska tamo. Nadam se da će trener razumeti. Sledeći put moramo da se odužimo dolaskom u ogromnom broju.

7. Ej ljudi šta da radimo za Stojnik? Nema nikog. Troje ljudi samo.

8. Školjkaboje, mogu i ja mnoge da iscimam ali bolje da budemo sastavljeni od ljudi sa Vuke :).

9. Izgleda da za Stojnik neće biti baš puno ljudi, tako da bi neko mogao u balon.

10. Zoki sigurno hoće u balon, a možda ću uspeti i ja.

11. Odlično, da vas utefterim za balon.

12. A šta je za Stojnik?
    Samo troje. Da li da idu uopšte tamo?

13. Ja mislim da nam ne treba više igrača za balon, mada ako ovi ne budu išli na veliki mogu da dodju svi pa da nas ima za 3 ekipe.
    Ja ću poneti 350din pa ako nekom zafali mogu da dodam.

14. Školjkaboje, mogu i ja mnoge da iscimam ali bolje da budemo sastavljeni od ljudi sa Vuke :).

Da da, nego bilo 6 ljudi na spisku, a sudeci po tome kako su krenule svima da iskacu neke obaveze, ocekivao sam da ce jos neko ispaliti... :D

15. Ima neko br ove dvojice, da ih zovnem da vidimo sta cemo :) Meni se ide :)

16. Колико се пара за балон носи?

17. Колико се пара за балон носи?

Pa trebalo bi između 250 i 300 kinti d'ispadne. Ne više. Ja bih došao, igra mi se, ali stvarno moram da obavim jednu jako bitnu stvar. Ispričaću vam na prvom VOS-u o tome.

18. Е да ствар буде још гора Фејз је још пре два дана рекао да не долази, само га ниси скинуо са списка. хД

19. Nisam izvalio. Znači Stojnik otpada potpuno osim ako Rakocije i Arlovski ne žele sami da izgaze Guberevac lololo

20. Izdali ste Stojnik !

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.