Fk Stojnik
OBAVEŠTENJE! FK.STOJNIK. U Nedelju 17.02.2013. Mnogo Važna Prijateljska utakmica u Rogači. Počinje tačno u 13h. Igraju. Fk.Rogača- Fk.Stojnik. Skup Uprave kluba i celog igračkog kadra je u Stojniku u klubu u 11:20h. Na terenu kod njih treba da se bude u 12:20h. Molim bez kašnjenja. Obavezno je da dodje ceo igrački kadar koji je registrovan. A igrači koji nisu registrovani da ponesu dokumente za registraciju. Daj te komentar da vidim kolko vas ima. Sa Poštovanjem igračkim kadru Predsednik Fk.Stojnika. Dejan Živanovic Buzda. Sa Porukom. PLAVI TIGROVI POKAŽIMO ZUBE.Hajde da POBEDIMO.:-).
Platana možemo dobiti samo ako, da se ne ljute ostali, na teren izađu Gonzo, Džoni, Enemi, Fejz, Zoki i Deki
ja bih rade volje al nemam jebenu patiku. one sto sam igro u njima na betonu se raspale bukvalno tako da jebem li ga, ako iskombiniram nesto svakako palim u londa ba JEBEMO te platane
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
OBAVEŠTENJE! FK.STOJNIK. U Nedelju 17.02.2013. Mnogo Važna Prijateljska utakmica u Rogači. Počinje tačno u 13h. Igraju. Fk.Rogača- Fk.Stojnik. Skup Uprave kluba i celog igračkog kadra je u Stojniku u klubu u 11:20h. Na terenu kod njih treba da se bude u 12:20h. Molim bez kašnjenja. Obavezno je da dodje ceo igrački kadar koji je registrovan. A igrači koji nisu registrovani da ponesu dokumente za registraciju. Daj te komentar da vidim kolko vas ima. Sa Poštovanjem igračkim kadru Predsednik Fk.Stojnika. Dejan Živanovic Buzda. Sa Porukom. PLAVI TIGROVI POKAŽIMO ZUBE.Hajde da POBEDIMO.:-).
Ovaj je lud jebeš mi sve :)
U nedelju igrate bez jednog od dva najbolja strelca i najsebicnijeg napadaca.. Imam ispit.. :P
Ja idem u Stojnik!
I ja idem u Stojnik!
i ja idem
Znači niko u balon...
Platana možemo dobiti samo ako, da se ne ljute ostali, na teren izađu Gonzo, Džoni, Enemi, Fejz, Zoki i Deki
ja bih rade volje al nemam jebenu patiku. one sto sam igro u njima na betonu se raspale bukvalno tako da jebem li ga, ako iskombiniram nesto svakako palim u londa ba JEBEMO te platane
Fejz, ja mogu ti pozmajmim ako nosiš broj 40 lololo
Naš kake kopače, dobiješ na brzini dok ih nosiš
kopačke imam, al nemam patike za lonba torima :) i ne nosim 40 :)
40? (Ciciban)
Imam 2 para fudbalskih za balon, jedne su 39 druge 40 lololo
Reservoir, Roberto Karlos je nosio 36 prc!
Ма шта је Бузда запео, опет ће снег за викенд.
Колико ће они уопште играча да региструју? 40? лололо
U nedelju Arlovski&Deki jebu rogčae!
Sex on the pich!
Imam ja Fejz, ali čini mi se da si ih probao već jednom i da su ti male bile.
То оне розе? :Д
Jašta. :D
Бежи бре, то уклето! Пуј, пуј!
A imam i one druge, ja ću ove uklete.