Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Opet se prave spiskovi za oba događaja:
Ajde prijavljujte se.
01. Ninčilo
02. Debilko i moronko
03. Slepi Tuljan
04. Kačamak
05. školjkaboj
06. Mančester
02. Deki
03. Agilni
04. Fejs
05. Arlovski
06. David
07. Rakocije
NAPOMENA: Ko nije registrovan za Stojnik, a želi da igra, može da ponese papire za registraciju.
Aj malo pomozite da apdejtujem spiskove. Ko fali na spisku za oba događaja?
Zemun jebe! <3
Деки је притрчао одмах у помоћ неповезаном изјавом. лололо
Jes' naš'o pozorište?
Nije Enemi, znam ja zašto to napisa :)
E mislim da je Ninka rekao da nece igrati u balonu sutra...
Pu jebem ga, oćel' biti ljudi za balon?
Blajvaga ide u Rogacu! :D Da je jebe! Blajvaga, prestizem te sutra :D
Bice valjda, mora da bude!
Da iscimam jednog ortaka (ili vise, ako treba)?
Nažalost.
RASPAMPRČITE ROGAČU!!! FEJZ NA KLUPU!
Zelim da vidim gol iz igre, ti pogoCi sa bele tacke me ne interesuju!!!!
A i ova dvojica hoće da upoznaju legendu sajta lolol.
Hoćeš da kažek da sam ja jedan od "dvojice"? lololo
Pa ti ne dolaziš, mislio sam na Tuljana i Kačamka lolol.
Ja zaboravio na njih, bio sam u tripu da se svet vrti oko mene
JEBAĆEMO ROGAČU!!!
... ne znam gde su mi kopačke...
Ја сам синоћ играо у Балону горе код мене на звездари ФК Трудбеник. Могу рећи да је балон много квалитетан што се тиче гранулације,а и самог балона као балона. Овде барем ради грејање и има ја мсм 3-4 свлачионице с'тим што свака свлачионица има свој туш и пре него што уђеш у њу, мирише као да си ушао у Сефору.
Постоје два балона, један мали и један Велики, ми смо играли на малом... Термин нам је био од 17 до 18 сати, ушли смо у балон у 15 до 17 изашли из балона у 18:30 и то да нас нико није дирао у смислу " е момци излазите напоље, ово није ваш термин" итд.
Знате колико смо платили? 3000 динара.
А термини пре 17сати су по 2500.
Много јефтиније од оног на аутокоманди, али јбг штета што би морали сви да се цимају... Вреди.
Jesam, đasvi mi se Zemun, dobre kafane,dobra klopa.
Deki tek sad otkrio Zemuna. E, da se javiš sledeći put, ščuo?
Na spisku za Stojnik fale Blajvaga i Kiza. DakleM, devetorica odabranih kod Rupe u 10:30h!
Javio se i tek probuđeni Neamnadimak. Vrlo verovatno da će nas biti i svih 10, treba mu još malo vremena da razmisli, da ustanovi da je probava jutros u redu i da mu lepo legne doručak, cenim. Onda će znati.