Ја сам синоћ играо у Балону горе код мене на звездари ФК Трудбеник. Могу рећи да је балон много квалитетан што се тиче гранулације,а и самог балона као балона. Овде барем ради грејање и има ја мсм 3-4 свлачионице с'тим што свака свлачионица има свој туш и пре него што уђеш у њу, мирише као да си ушао у Сефору.
Постоје два балона, један мали и један Велики, ми смо играли на малом... Термин нам је био од 17 до 18 сати, ушли смо у балон у 15 до 17 изашли из балона у 18:30 и то да нас нико није дирао у смислу " е момци излазите напоље, ово није ваш термин" итд.
Знате колико смо платили? 3000 динара.
А термини пре 17сати су по 2500.
Много јефтиније од оног на аутокоманди, али јбг штета што би морали сви да се цимају... Вреди.
Zvuci dobro... sto se tice cena. I aj sto bi ljudima sa nbg-a bio cim, nego kapiram da je bolje ispostovati gustijev termin do pocetka sezone... kad je vec uplacen.
E do jaja... iscimao sam se jutros da nas nece biti dovoljno, pa sam cimao ljude po imeniku da dovucem nekog, ali mrka kapa... Ne moze Nincila niko da zameni!
Ajde vi ostali potvrdjujte dolazak. Trebalo bi sad da nas ima za jednu ekipu.
U svakom slucaju, vidimo se u balonu oko 18:45.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Mozda budem kasnio minuta par, moram da obavim svoju gradjansku duznost i poserem se.
We are STOOOOOOOOOOOJNIK!!!!!!!!
E ja ću kasniti malo xD
Deki, posle nedelje idemo u pab "Black Mata" na pivo u Zemunu.
Gotivno je što je pab u Karamatinoj ulici, a zove se Blek Mata lolo
Где сте то у Земуну да дођем као гледалац?
Постоје два балона, један мали и један Велики, ми смо играли на малом... Термин нам је био од 17 до 18 сати, ушли смо у балон у 15 до 17 изашли из балона у 18:30 и то да нас нико није дирао у смислу " е момци излазите напоље, ово није ваш термин" итд.
Знате колико смо платили? 3000 динара.
А термини пре 17сати су по 2500.
Много јефтиније од оног на аутокоманди, али јбг штета што би морали сви да се цимају... Вреди.
Zvuci dobro... sto se tice cena. I aj sto bi ljudima sa nbg-a bio cim, nego kapiram da je bolje ispostovati gustijev termin do pocetka sezone... kad je vec uplacen.
Има балон код код Дома пензионера у Зеленогорској, поред куће Ћентиног зета, нијесам се распитивао за цене.
Vajtaro, dobar je Trudbenik. Nego, meni koji sam sa Zvezdare je cim da idem pešaka do njega :) Još par termina ovde i pičimo na Adu.
Đoni, svrati, oće bre ljudi te upoznaju lolo
Grobar ko grobar ;)
Ипак долазим вечерас опаааааа!
E do jaja... iscimao sam se jutros da nas nece biti dovoljno, pa sam cimao ljude po imeniku da dovucem nekog, ali mrka kapa... Ne moze Nincila niko da zameni!
Ajde vi ostali potvrdjujte dolazak. Trebalo bi sad da nas ima za jednu ekipu.
U svakom slucaju, vidimo se u balonu oko 18:45.
Polupao sam alfu!
Мооолим? о.О
Ковалски, извештај!
Ninka ti si srećan? Ti reče, kao ako ti uspe ta kres kombinacija, nećeš doći.
Po ovome gore se zaključuje da nije uspela.
NINKA PRAVI VOSOVAC, FUCA MU BITNIJA OD JEBANJA!!12!3
Ninka za precednika!
Nego, dolazi vrv i jedan moj ortak... tako da cemo imati izmene, i malo manji trosak po osobi :)
Шкољкабој, надам се да игра боље од тебе иначе ће нас опасно јебати Платани, ололо
Hahaah, i da ima dobru kondiciju.
Polupao mi je i Zunta :P
Аман шта се десило, причајте? Јест здрави и живи? Ел вам треба неко да уради увиђај (Ја нпр)? :Д
Јесте јебали Рогачу?
Одложено за сутра опаааааа! Неће ВОС да трпи због пичке!
ПС: Који курац са аутима?
Ma nista, malo se cuknuli.... Malo im spasili zivot... i tako... :P