Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Боктејебо.
могло је стварно много горе да буде с аутима ћути.
а пукли смо 4 2 ал смо играли боље него прошли пут доста. посебно на пример ја.
Oће ми неко описати ситуацију? То ми професионална деформација, морам да знам такве ствари. :Д
Па добро, није лош резултат. Ко је дао голове?
Шта заправо радиш када завршиш Саобраћајни
http://i.imgur.com/NywIJgK.gif
дао радаљ један и арловски други.
овако: идемо ми неким сеоским путем који се завршава улазећи по 90 степени у други пут. и сад радаљ стао на стоп пунтом а ми идемо иза њега онако доста брзо али не нешто страшно и деки крене да кочи и оно неће и реко саће да укочи можда га малчице додирнемо кад оно неће уопште и грунемо га, ал сва срећа у том тренутку није ни пунто био скроз статичан него је таман додао мало гас и кренуо иначе би био јачи импакт. а да није било пунта ја не знам, пошто је улица тако на 90 степени ти удараш равно на неку јаругу и онда на неку њиву а та јаруга је онако као ров има избочину тако да смо у њу ударили типа испревртали би се по њиви нешто опасно. или да је не дај боже ишо неки ауто том другом улицом избацили бисмо пунта на њега на налет. и то ти је отприлике то.
Ali smo zato utolili bol u PRAGNJETU!!!!
Ау јеботе. Што се тиче балона, зачудо, одлично смо играли. Прва текма 8-4 за њих, друга текма 6-5 за нас, ал' нам је стао њихов голман на гол, а ми смо њима дали нашег голмана. Ја дао 2 комада у овој другој, задовољан сам. Не знам којом логиком смо боље прошли, ал' ајде. :Д
UMALO DA JEBEMO PLATANA!
Bilo 5-4, imao sam stopostotnu šansu ali sam se zajebao. :( Posle nas navatali na prepad, a moram napomenuti da je Rakoč krajnje podlo iskoristio situaciju u kojoj se nije znalo da li je bio faul ili ništa i lobovao Tuljana sa pola terena lololol.
ИЗВЕШТАЈ ИЗ РОГАЧЕ:
Крвио ми због данас, генерално нисмо лоше играли боља кретња са без лопте још увек нема рутине у ногама не зна се фудбалска филозофија, пријем пас шут. Ја срљам из прве ко мула проклета иако ми вичу да је примим па шутнем и онда промашим стопостотну шансу јер сам магаре јебено.
Даље, и узевши у обзир све ове грешке и то, играли смо боље од противника, и примили три гола из слободњака, па зато и завршили 4 2 за њих.
Играли смо јако нападачки, рецимо овде смо имали и по 5 6 људи у фази напада док рецимо против хероја једва си мого да видиш нападача ако си средњи ред, јер је био усамљен међу гомилом њихових дефанзиваца. Отварали смо се, трчали тамо где треба, јбга рогача је екипа нашег ранга па је то дозвољено, ал ми ћемо свакако играти са екипама нашег ранга. Тужан сам јако јер нисмо победили, добра једна акција, са леве стране ја и Арловски одиграли дошла лопта Блајваги, он шуто, баја изблокира, дотетура се лопта Радаљу и он је пласира у супротни угао. 2-1 за Рогачу.
Следећи моменат вредан помена је фантастичан трк Арловског са лоптом који има играча на леђима и успева да га се ослободи излеће на голмана сам, пуца и голман брани једва руком, и убацује је у корнер.
Ипак Арловски се искупио после грешке њиховог голмана и дефанзивца и убацује лопту у празан гол. 3-2 за Рогачу. Штета што су оба гола пала кад је било два разлике за њих...
Од осталих ситуација издвојио бих мој трк по страни и ослобађање од играча и пред сам улаз у 16 добијам груб клизећи старт по ногама и јбга, на ивици казненог пенал. Такође издвајамо шут нашег играча са бројем 16, не знам му име, који је фантастично по земљи гађао уз стативу ал се њихов голман ниоткуд бацио и сачувао и то. Било је још много шутева акција, добрих додавања лоших додавања лоших шутева, пар соло продора ни за шта и тако то, ал у суштини задовољан сам игром, ал нисам задовољан резултатом.
И да, у овој утакмици је голман пресудио, број шанси је био од прилике исти, с тим што су наше биле зрелије, имали смо више шутева у гол, ал шта да се ради кад њихов голман брани а наш не. Јбга... биће боље следећи пут.
И да не будем сељо да опишем и њихове голове.
Слободњак са 18 метара, лопта пролази кроз живи зид, и улази у гол на пола метра од голмана. 1-0
Слободњак са неких 22 метра лопта пролази поред живог зида, 15 сантиметара изнад главе голмана. 2-0
Слободњак са леве стране, уз аут линију, једно 40 метара од гола, лоб центаршут који иде у гол, лопта прелеће голмана који стоји на 5 метара од гола. 3-1 за рогачу.
Грешка нашег задњег везног, лопта долази до њихових, излећу на голмана , наш преостали дефанзивац није успео да сачува простор, и лик сам пуца скоро на празан гол. 4-2
Ето комплетан извештај :) Ах...
Koliko mi krivo što nisam imao priliku da upropastim bilo kakavu šansu za pobedu s mojim fudbalskim (ne)umećem lololo
A baš mi krivo, kad sam retard pa se ne zagrejem normalno.
Баш, што ти ниси дош'о? Ваљ'о би нам још један да поведе лопту, ал' смо исто добро играли.
Слободњак са неких 22 метра лопта пролази поред живог зида, 15 сантиметара изнад главе голмана. 2-0
Слободњак са леве стране, уз аут линију, једно 40 метара од гола, лоб центаршут који иде у гол, лопта прелеће голмана који стоји на 5 метара од гола. 3-1 за рогачу.
Ko vam je branio lolol.
Ma povredio se juče na fudbalu. Ko zna, da sam ja tu bio možda bi pukli jer bih ja verovatno previše vuk'o loptu i tako upropašćavao naše napada.
Ja bih to pre nazvao lucidnim :D
Manco, uz tebe smo! :D, pardon, ne smajli nego lololo
Fejz i David lepo opisali dogadjaje i situacije. Da ovde postoji neka hronika, ovu stranicu 488 bi valjalo sacuvati :)
To Rakocije lololo! :3
Ко је био тренер Стојнику? Је л' Бузда или онај нови?
Manča oće da me strefi srčka :) A to mu od onog mog slanja po burek ;) Ninki bih poručio da kupi suknjicu :))
Nego, zezanje, bleja, najžalije mi što ne mogu u Stojnik jer je jebeni rok ispitni. Ali šta ćeš. Biće dana za megdana i jebanje rogače.
Džoni, cepi tamo plusove i B. Prognoziram za 3 nedelje beton i adu
Što je najbolje od svega, ja stvarno mislim da je od tvog bureka, jer mi se inače ne dešava to od umora, već od naglih pokreta. GUSTI 'TEO DA ME UBIJE!
A brate, ja sam ostao u mestu i napravio fintu stomakom, ti zapalio na drugu stranu. NISAM HTEO MAJKEMI!