A ni sám ne znam što sám se zaleteo ko konj, znao sám da neš šutnuti lolol. Hajlajt je što sám radio stoj na ulazu kad su krenuli da ulaze neki likovi, a ja blejim naglavačke lololol.
Balon: Rakocije, Školjkaboj, Kačamak, Debilko, Manča, Ninčila bez suknjice, Tuljan i ja. Valjda nisam zaboravio nekoga.
Nama treba jedan goša bre za stojnik, ili da ovu dvojicu bacimo na režim treniranja 13 dana nedeljno. Da se bacakaju u blatu i pesku!
Rakocijev ujak je lik pro golman, branio u zvezdi, hajduku iz splita, u italiji, sloveniji, tako da možemo da vidimo sa buzdom koliki nam je budžet pa da ga dovedemo na pozajmicu za kilo đačke paštete lolo
A ni sám ne znam što sám se zaleteo ko konj, znao sám da neš šutnuti lolol. Hajlajt je što sám radio stoj na ulazu kad su krenuli da ulaze neki likovi, a ja blejim naglavačke lololol.
Hahaha. Pošto ih poznajem neke, očekujem sledeći put pitanje, ko vam je onaj slepi miš lolo
Манча тхе Бат.
Gledao sám Betmena juče pa sám se popalio, to im reci lol.
EDIT: Ma radio bih ga i u centru grada samo dok pomaže lololol.
http://www.mondo.rs/slike/vesti/002/787/v278745p0.jpg
Da sredimo mi kintu za AFK preko ova dva golupcica?
I 'de je Agilni sa snimkom govora Leke Rankovica pred otvaranje drugog zasedanja STOJNIK-a u Rogaci?
ло ло арле кобјаснијо :)
Biće snimka, makar najave utakmice. Polako bre :)
Ко је био тренер Стојнику? Је л' Бузда или онај нови?
Buzda. Novi pobegnuo.
Чудног ли чуда. :Д
I ja sam se iznenadio. Prosto je isijavao entuzijazam iz čoveka onog dana.
А јбг... Онда резултат од јуче није добар, него одличан. Јер смо са Буздом хендикепирани од старта. :Д
Ključno je da smo tri gola primili iz slobodnih udaraca.
E ajmo ovako, bacite ko je sve bio u balonu i ko je sve bio u Stojniku, i protiv koga je ono beše igrano uopšte, da malo ubacim nešto na prvu stranu.
Moraću malo, kada u0vatim vremena da sredim i dotegnem tu prvu stranu.
у стојнику били:
деки
аги
ракоције
надимак
фејс
блга
арловски
зоки
и ја
против фк рогаче код њих, 4:2 за домаћина.
Balon: Rakocije, Školjkaboj, Kačamak, Debilko, Manča, Ninčila bez suknjice, Tuljan i ja. Valjda nisam zaboravio nekoga.
Nama treba jedan goša bre za stojnik, ili da ovu dvojicu bacimo na režim treniranja 13 dana nedeljno. Da se bacakaju u blatu i pesku!
Rakocijev ujak je lik pro golman, branio u zvezdi, hajduku iz splita, u italiji, sloveniji, tako da možemo da vidimo sa buzdom koliki nam je budžet pa da ga dovedemo na pozajmicu za kilo đačke paštete lolo
Rakocije pozdravi Vladimira (Velikog) Bearu! ;-)))))
E da je Beara ;) Ovaj malo mlađi ;) A može i RD da nam igra. Beka recimo. Da bude naš Psiholjub Đorđević ;)