Vukajlija Ol Star fudbal

1. Jebote svi bi zbog mog "iskustva" da me metnu u odbranu! ;-)))))
    Gusti ti me još dodatno upropasti, u fazonu: Idi bidi bek!
    Dog je nekada kada je bio mlađi bio solidan špic...da se tako duhovito izrazim, sada sam previše obao da bih bio špic.
    Kako se trči na VOS-u s obzirom, neskromno ću reći, na moju solidnu kondiciju najbolje je da budem na sredini, pored debele desetke mađije, Agija, Fejza...i ostalih majstora igre na petoparcu...mislim ako ikada ponovo dođem na fucu.

2. I da hoćeš u špic, to mesto je već rezervisano za mlađe, ali ništa manje oble ;)

Šta fali beku? ja igrao jednom 10 minuta i asistirao :) Doći ćeš još jednom, bar na bleju. Uskoro krećemo sa VOS om. Samo možda bude pomeren za subotu zbog Stojnika, ali će vidimo

3. Nekada je bilo:"VOS nema alternativu!", a sada su plavi tigrovi preuzeli primat...

4. Igra se ozbiljan fudbal. Nema zezanja. Buzda zapoveda, mi se moramo povinovati

5. Pa dobro, tradicija VOS-a ne sme da se ugasi. Šta god bilo, baloni, Stojnik, AFK ili bilo šta drugo, ipak je VOS tvorac svega i mora da se poštuje.
    Naravno da ćeš doći Dože, makar na pivo, a znam da nećeš moći da otrpiš kad si već tamo i da zaigraš malo.

6. Nestade davidova vremenska prognoza iz prvog posta ili sam ja slep. No, dobro, videćemo kakvo će vreme biti pa da opet rasprakaramoubulju gubitnika

7. Naravno da ćeš doći Dože, makar na pivo, a znam da nećeš moći da otrpiš kad si već tamo i da zaigraš malo.

Не можа бити истинитије! ;-)))))
    У млађим данима, још се опорављам од уганућа скочног зглоба (једног од неборјених)...а ортаци иду на баскет на Аду. И ја знајући себе, и колики сам "карактер" кренем у старкама (плитким) на босу ногу. Епилог - играо сам у плитким старкама бос... лолололо
    А какав је тек ВОС магнет, ко би му одолети могао?

8. ВОС МОРА ДА ЖИВИ, ШТА ГОД ДА СЕ ДЕСИ НА АДИ СЕ ФУДБАЛ ИГРА! АКО СТОЈНИК ПИЧИ СУБОТУ НА АДИ СМО У НЕДЕЉУ! АКО ЈЕ СТОЈНИК У НЕДЕЉУ НА АДИ СМО У СУБОТУ! ЧИСТО ДА СЕ ЗНА!!!

9. агиларес си погледо од прилике колко има минута материјала од јуче?

10. Nisam ni dirkao kamericu juče. Možda večeras, možda sutra. Ne znam gde sam turio čitač kartica. Materijala je uvek oko pola sata, ali ja to iseckam.

11. Djovli da vec jednom ukaci posle 17 godina poznanstva...

Rodjeni ujak mi je bio fudbaler i igrao u IMR-u, zvezdi, Bariju, Carpiju i Admiri Vaker,
    a kevin brat od strica, dakle nerodjeni ujak je bio golman koji je branio u Partizanu, Hajduku, negde u Portugaliji i Frajburgu i za Slovenacku repku...

To su dva coveka, ukapiraj to vise :D

12. Lololo...Zvezda, ubedljivo najveći klub od svih navedenih, pa malim slovom! Ccc...
    Nema veze važno je da si pomenuo Bari ;-)))))))))))))

13. Namerno je malim slovom :P.. Bari, Meka i Medina svakog malog cige :D

Eve ga ovaj skroz na dnu strane je taj golman... A ovaj iznad mu je sin, al pitao sam ga, nece ni na pozajmicu :P

http://www.mozzartsport.com/vesti/srpski-sinovi-aleksandar-boskovic-trenira-u-italiji-ide-u-skolu-u-sloveniji

14. Ajde bre glodare, sam si rekao da je iz hajduka prebegao u zvezdu. Ostaćeš bez noge sutra

Фејзбукманијак
    ВОС МОРА ДА ЖИВИ, ШТА ГОД ДА СЕ ДЕСИ НА АДИ СЕ ФУДБАЛ ИГРА! АКО СТОЈНИК ПИЧИ СУБОТУ НА АДИ СМО У НЕДЕЉУ! АКО ЈЕ СТОЈНИК У НЕДЕЉУ НА АДИ СМО У СУБОТУ! ЧИСТО ДА СЕ ЗНА!!!

FEJZA ZA PRECEDNIKA!

15. Fejz d'određuje kalendar takmičenja!

16. I da hoćeš u špic, to mesto je već rezervisano za mlađe, ali ništa manje oble ;)

Hvala druze stari sto me smatras mladim i sa oblinama.

17. FEJZ KOMESAR ZA BEZBEDNOST I REGULARNOST BABAROGIĆ!

Nisam mislio na tebe lolo

18. To su dva coveka, ukapiraj to vise :D

Још боље. :Д
    Нек' спремају две слике и крштеницу...

19. Pobegao fiktivno u Radnicki Obrenovac, ne u zvezdu :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.