Или боље Дога, он ионако неће да игра. Продаћемо Бузди причу да је тренирао Палилулац, Хајдук са Лиона и Раднички из Мале Крсне и да је спреман да ради за кило бурека и дволитру. :Д
Znam da je toliko, ali budimo realni. 32 je naš domet. Sredina tabele :)
Znam ja jednog trenera. Vodio Čuku, Mogren i slične klubove kada su bili u prvoj ligi, ali bole njega kurci da se zajebava sa čoporom lezilebovića u stojniku :)
Idalje sam registrovan ali mogu već sutra da odem i uzmem ispisnicu :)
Ja sam zvanično prestao da treniram pre dve ipo godine ali nisam uzeo ispisnicu lolo
Ma ko će ga znati sad. Moraće buzda da promeni taktičke zamisli ukoliko želimo trijumf i 32 boda u nastavku prvenstva
Мораће Бузда да се врати у фотељу а тренинг да препусти шефу струке... који је из струке. Или бар неком од нас. лололо
Bolje nekome od nas lolo
FEJZA ZA TRENERA!!
gusti 45 poena je u igri lolo :)
Или боље Дога, он ионако неће да игра. Продаћемо Бузди причу да је тренирао Палилулац, Хајдук са Лиона и Раднички из Мале Крсне и да је спреман да ради за кило бурека и дволитру. :Д
DOGA ZA TRENERA FEJZA ZA KONDICIONOG!
Znam da je toliko, ali budimo realni. 32 je naš domet. Sredina tabele :)
Znam ja jednog trenera. Vodio Čuku, Mogren i slične klubove kada su bili u prvoj ligi, ali bole njega kurci da se zajebava sa čoporom lezilebovića u stojniku :)
што је најгоре ја сам синоћ сањао да сам тренер Стојника ЛОЛОЛ
Или да Фејз буде де факто тренер а Дог де јуре. Да буду ко Пеп и Тито, као Дачић и Шарић... Видите, могућности су неограничене!
Zato su nam ograničene mogućnosti za pobedu
Samo da izborimo opstanak.
Opstanak je obezbeđen lolo
Биће тешко Агиларес, ал борићемо се докле год постоји макар и математичка могућност за то.
KOI ste FeNJerbahče!
Ovo za trenera, nije za mene, stresno je. "Proradiće" čuka,čir...ovo ono. Mislim, dobra ste ekipa za odlazak sa vama u pivnicu... lololololo
E je l' jošuvek može da se registruje za veliki fudbal?
Razmišljam da vam se pridružim pa kad vam zafali igrač mogu da uskočim.
Prijavljujem se za pomoćnog trenera! A ako se ne oporavim do sledeće utakmicu u balonu mogu da menjam i glavnog loloo
Па могло је јуче, сад не знам до када ће моћи и може ли још увек.
Može još uvek, ali problem sa tobom, Rajo, je što si već bio registrovan negde, jalda?
Idalje sam registrovan ali mogu već sutra da odem i uzmem ispisnicu :)
Ja sam zvanično prestao da treniram pre dve ipo godine ali nisam uzeo ispisnicu lolo
Pitaćemo Buzdu :)
Лоло, овај трениро! Дај две слике и крштеницу.
Treniro i ja lolo Videćete vi kad nas buzda proda pa postane menadžer sa najvećom kućom i bazenom u stojniku. Videćete