Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ma ko će ga znati sad. Moraće buzda da promeni taktičke zamisli ukoliko želimo trijumf i 32 boda u nastavku prvenstva

2. Мораће Бузда да се врати у фотељу а тренинг да препусти шефу струке... који је из струке. Или бар неком од нас. лололо

3. Bolje nekome od nas lolo

FEJZA ZA TRENERA!!

4. gusti 45 poena je u igri lolo :)

5. Или боље Дога, он ионако неће да игра. Продаћемо Бузди причу да је тренирао Палилулац, Хајдук са Лиона и Раднички из Мале Крсне и да је спреман да ради за кило бурека и дволитру. :Д

6. DOGA ZA TRENERA FEJZA ZA KONDICIONOG!

Znam da je toliko, ali budimo realni. 32 je naš domet. Sredina tabele :)
    Znam ja jednog trenera. Vodio Čuku, Mogren i slične klubove kada su bili u prvoj ligi, ali bole njega kurci da se zajebava sa čoporom lezilebovića u stojniku :)

7. што је најгоре ја сам синоћ сањао да сам тренер Стојника ЛОЛОЛ

8. Или да Фејз буде де факто тренер а Дог де јуре. Да буду ко Пеп и Тито, као Дачић и Шарић... Видите, могућности су неограничене!

9. Zato su nam ograničene mogućnosti za pobedu

10. Samo da izborimo opstanak.

11. Opstanak je obezbeđen lolo

12. Биће тешко Агиларес, ал борићемо се докле год постоји макар и математичка могућност за то.

13. KOI ste FeNJerbahče!

Ovo za trenera, nije za mene, stresno je. "Proradiće" čuka,čir...ovo ono. Mislim, dobra ste ekipa za odlazak sa vama u pivnicu... lololololo

14. E je l' jošuvek može da se registruje za veliki fudbal?
    Razmišljam da vam se pridružim pa kad vam zafali igrač mogu da uskočim.

Prijavljujem se za pomoćnog trenera! A ako se ne oporavim do sledeće utakmicu u balonu mogu da menjam i glavnog loloo

15. Па могло је јуче, сад не знам до када ће моћи и може ли још увек.

16. Može još uvek, ali problem sa tobom, Rajo, je što si već bio registrovan negde, jalda?

17. Idalje sam registrovan ali mogu već sutra da odem i uzmem ispisnicu :)
    Ja sam zvanično prestao da treniram pre dve ipo godine ali nisam uzeo ispisnicu lolo

18. Pitaćemo Buzdu :)

19. Лоло, овај трениро! Дај две слике и крштеницу.

20. Treniro i ja lolo Videćete vi kad nas buzda proda pa postane menadžer sa najvećom kućom i bazenom u stojniku. Videćete