Vukajlija Ol Star fudbal

1. u parku koliko se sjećam ima nešto

E tu gde je taj park tu ti je i pumpa kod koje se nalazimo. Desno od toga ti je balon

2. Што ти не кренеш за Стојник ако хоћеш да се региструјеш?

3. Ja sam povredjen. Ali se polako oporavljam tako da su velike šanse da odem za Stojnik ove nedelje, ako da trener naravno :)

Nadam se da si mene pitao u suprotnom sam ispao žešći lidbo.

4. Па тебе, ти си исказао заинтересованост за велики фудбал.

5. Spisak za balon. Utakmica VOS - FK Plato

01. Enemi
    02. Mančester
    03. Debilko
    04. Kačamak
    05. Tuljan
    06. Školjkaboj
    07. Arlovski
    08. Džoni Kurajber

Spisak za Stojnik. Utakmica FK Derlupa - AFK Vukajlija Stojnik

01. Džoni Kurajber
    02. Enemi
    03. Agilni
    04. Zoki Munja
    05. Rakocije
    06. Deki
    07. Arlovski

6. Dzoni i Arlovski... Ja sam cepio Stojnik u nedelju, pa balon uvece gde sam se jedva pomerao... Ali cenim vas duh i entuzijazam! :D

7. Inače se pomeraš jako puno lolo

Ja ću u subotu znati idem li za Stojnik, ako do tad bude mesta

8. Биће ако будеш ишо колима. :Д

Зато сам ја своју кандидатуру за балон назвао условном. х)

9. Jes, pa da me čukne neko :D

10. Кад кажеш "неко" мислиш Деки? :Д

11. Ma jok, Felaini :D

12. Felaini umro sinoć, al dobar fudbal bio. Šteta što je Gusti morao ranije na infuziju lolo

13. Ma brate, jurim ko konj za onim likovima. Boli me bre :D Ali video si kakvi su to ludaci...

14. Pa obyirom da su sinoc bili onaj mali debeli i nas brat Ika, nije video nista sta tek umeju :)...

Deki napada s ledja!

15. Ne brini Rakocije, Arlovski i ja smo toliko spremni da možemo posle balona i na basket d'odemo lololo

16. Ja što se tiče kondicije mogu sigurno, odigrao sam prošlu celu u Stojniku bez problema, ali videću šta ima da kaže koleno.

17. Inače bližimo se jubilarnoj 500. strani teme.

ULAZIMO U KLUB 500!!!

18. ali videću šta ima da kaže koleno.

I ja moram da vidim kolena, zglobovi, kuk, vrat, kičma, ruke i pluća kažu lolololo

19. ali videću šta ima da kaže koleno.

In Kris Veber vi črast!

20. Ja ću izgleda moći u balon, za veliki teško ali za balon stavim steznik i eto me.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.