Vukajlija Ol Star fudbal

1. Deki napada s ledja!

Stvarno su kukali da sam ih tukao? Reče mi nešto lik (onaj što mu na dresu piše Radovanović, tako nešto), ja rekoh sprda se...
    JA SAM IH ŠTEDEO! lolol
    Moj prvi trener, Đoka Popić (R.I.P. since 2004), naučio me je 3 osnovne stvari u fudbalu/životu:
    - "Lopta je kao devojka, kad je primaš primaj je nežno i sa poštovanjem da bi posle mogao da je šutneš kako hoćeš."
    - "Sine, kada odemo negde na gostovanje, nemoj da mi hodaš tako kao neki brđanin, sitan korak, polako u suprotnom nećeš jebati."
    - "ŠTA GA GLEDAŠ KOJI KURAC!? HOĆEŠ DA MU SE UPIŠEŠ U LEKSIKON!? ŠTA!? DA SE JEBETE!? KIDAJ MU NOGE, LOPTA SME DA PROĐE, IGRAČ NE!"

2. deki, si našo kope? :)

3. Nisam, nema tebra, rospija mi sakrila ili bacila... ROSPIJOOOO PEPEO TI U OČI, KAMEN TI U ŽUČ!

4. Hehehe... Sad vidim do nedelje padavine.. Durlupa ce morati da saceka na nas malj :P

5. E ko mu dade ime bre

6. снег је пао што значи да је терен у рогачи и да буде суво два дана, претворен у мочвару. што значи тешко да ћемо играти ми

7. Можда у Рогачи сија сунце... То је ипак оаза магије како у фудбалском тако и у сваком другом смислу.

8. ma i po blatu nije problem, samo da ne bude kise, gomno je dnola...

9. Izgleda da nema ništa od tekme... ;(

10. И мени се чини. Ако можемо сад да откажемо, па да можемо да планирамо друге ствари за недељу.

11. Ja sam za lonba svakako.

12. немо да си тужан арлеман БИЋЕ ЈОШ СТОЈНИКА!!!

13. Fk Stojnik
    OBAVEŠTENJE IGRAČKOM KADRU. Zbog Vremenskih Uslova Odlaže se Utakmica u Nedelju 24.02.2013. Protiv Fk.Derlupe u Rogači u 12h. Utakmica ce se Odigrati sledece Nedelje 03.03.2013 u Rogači Protiv Fk.Derlupe u Isto vreme u 12h. Javicu Svima. Sa Poštovanjem Fk.STOJNIK

14. Fk Stojnik
    Uigraču ja vas nezvo se ja Buzda. Cilj kluba je od da osvoji ligu 2013/2014. Da osvoji Kup Sopota Kup Beograda i kup Srbije i da ode u Evropu. Čekaju nas Velike Obaveze u narednim godinama. Uvece se i Karantin bez Seksa. Momci Spremite se. Mnogi neveruju ali uverice se. Vratili nam se neki igrači. Dobili smo jos 5 pojčanja. Itd. Pozdrav Svima. Naš stadion teren zvani Grobljice bice gotov do Setenbra tu ce mnogi Jaki timovi pokleknuti Sahranice ih plavi Tigrovi Pozdrav Momci. Izno sam vam planove za Buducnost.

15. Добро није навео и Лигу шампиона да освајате :)

16. Fk Stojnik Ostaviš srce na terenu proradi adrenalin malo Dicipline i pade Barselona. Jednostavno fudbal se igra mozgom. Ali je fudbal jednostavna igra gde svaki pojedinac da od sebe maksimum. Organizacija i poslušnost i samo uverenost čine čuda jel lopta je okrugla neki put se šutne bezveza da ona sama nadje put do mreže. Treba naučiti da se veruje da lopta ima oči. Ka to naučimo Razbicemo sve Evropske Klubove i to Bosi bez kopački.
    about an hour ago via mobile

Fk Stojnik Da zaboravio sam da je Agresivnovs je mnogo bitna kod igrača dueli se nikad ne izbegavaju. MILAN je zatvorio svaku Rupu Čak i najbolji igrač Mesi nije se vido. Kad svaki kontakt čukneš malo igrača na kvarno na blic on gubi strpljenje pocne nervoza i više ga nema neigra fudbal. Psihički klub napravi blokadu i raseje se po terenu drže loptu a neznaju štace sa njom.
    about an hour ago via mobile

VIA MOBILE!!!!!!!

17. Hahaha, za trenutak sam pomislio da je stvarno Buzda pisao. Ipak, neki utisak stičem da si ti velika slova koristio nasumično, dok kod Buzde to ima neki red. On održava ravnotežu u vasioni, a ti je samo remetiš.

18. Ne vrti se zemlja oko sunca! Nego Sunce oko Buzde!

19. Spisak za balon. Utakmica VOS - FK Plato

01. Enemi
    02. Mančester
    03. Debilko
    04. Kačamak
    05. Tuljan
    06. Školjkaboj
    07. Arlovski
    08. Džoni
    09. Agilni
    10. Zoki Munja

SPISAK ZAKLJUČEN! Ukoliko neko baš želi d'igra, može da zauzme moje mesto, pošto sam ja u mogućnosti oko 70% da dođem, pa bolje neko siguran!!!

ZBOG VREMENSKIH USLOVA ODLAŽE SE UTAKMICA FK DRLUPA - AFK VUKAJLIJA STOJNIK.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.