Vukajlija Ol Star fudbal

1. Вратиће се Бузда, јебаће вам матер!
    Човек оће у Европу, ми смо хтели да јебемо Тромзоа, Бузда је бре наш човек!
    И ја бих се одрекао секса на 3-4 сата само због победе!!12

2. Jeste videli najnoviji status? Nabrojao je 36 igraca koje je doveo sa strane... Bez nas

3. Немам га у пријатељима, мсм да је боље да тако и остане... :Д

4. Gde? Ja to ne vidim nigde.

5. Pre pola h je napisao na statusu.. Nisam ulazio na FB od tad...

6. Buzda objašnjava. Da li je lik trolčina tolika

7. Buzda troluje, vi se pecate. Čovek je završio DIF nego se sprda i troluje .

8. Kapiram da i profil ovde ima

9. Ко брани у балону?

10. Da. Znao sam ga od ranije, isao s mojim burazom na DIF, čovek je megatrol.

11. Јебем га, цео факултет завршио и даље не зна да постави смислену тактику! олололо

12. Kolko je meni dosadno kad pišem ovakve gluposti...

13. A tek meni! ;-))))

Ja kod Buzde nisam ni u najširem spisku, vi ste bar ispali sa šireg...

14. Gledam ove slike sa profila FK Stojnika...brate, gledaj teren FK DJurinci...Vembli bogtejebo!

EDIT: Ipak je to Mladost Mladenovac, pa verovatno igraju na pomocnom Mladenovca, sto objasnjava stanje terena...

EDIT 2: Ipak su Djurinci, a izgleda da je tu Stojnik igrao neke kao domacin...

15. Slobodno za balon može i više ljudi da se skupi. Od mojih samo ja mogu, eventualno još jedan. Tako da možemo opikamo Lasta - gubitnik

16. ШТА ЈЕЕЕ ПРПА ПЛАТОИЦИ ЈЕ ЛИ? А?
    ЈЕБАЋЕМО ПЛАТАНОЕ!

17. Ma prpa :) Čuvamo se za utorak, ako pobedimo, dobijamo gajbu piva od onih likova. Tako da je to :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.