Znam da je Laki igrao za njih kada sam poslednji put bio. Eto im kačamaka i tuljana, nama debilka :D A ko da je bitno, tamo ćemo se dogovoriti uostalom :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Прилика да вас разтарангузимо! лололо
А чек, је л' нам долази Ракоције? Он је ваш ал је и наш!
Pa to! Deset protiv mene!
Ne dolazi. Ode na zimovanje.
Da ponovim:
Gajba piva m? :-)
Nema gajbe za tebe. Moraš smršaš ;)
Znači spisak ipak nije zaključen? Mogu i ja da se dovučem?
Možeš što se mene tiče. Pa da posle par meseci najzad odigramo veliki derbi LASTA-gubitnik
Па како кад нема Губитника?
03. Debilko
04. Kačamak
05. Tuljan
06. Školjkaboj
10. Zoki Munja
raja
Eo ga :D
Дебилко је играо за нас, Качамак и Туљан су били неопредељени чини ми се, Лаки не знам за кога је играо, само ови двојица су ту. :Р
Znam da je Laki igrao za njih kada sam poslednji put bio. Eto im kačamaka i tuljana, nama debilka :D A ko da je bitno, tamo ćemo se dogovoriti uostalom :)
A onnda neću ima ih i previše, suvišan sam...
Što si bre devojčica :D Jel vidiš da nas ima 11? Znači fali igrača :)
Да бре, игра се 6 на 6, а требаће још и замене. Плус је Џони рекао да није сигуран.
Ja sad ništa ne kontam lolo. Znači treba još igrača, e u tom slučaju dolazim.
Само ти дођи и не распитуј се много. лололо
Ja ne mogu da dođem, polažem u ponedeljak za vozački, moram se fizički i psihički pripremiti za to. :)
E ja ne znam dal' cu doci sutra, neki virus me sjebao... javljam se sutra, kad budem znao jel mogu ili ne.
500 STRANA, MI JEMEN