Vukajlija Ol Star fudbal

1. Pogledaj moj status od pre 2 dana.. Nista ja nisam frizirao :)

2. Ajmo još dvojica za balon.

Zoki, ja. Kad vam već fali :P

3. I jer ste u mogućnosti...Drlupa se izvuče zahvaljujući višoj sili.

4. E, ja ne znam za lonba još ništa, ali teško da ću mognem.

5. Drlupa se provukla. Al' ih čekaju oštri zubi plavih tigrova već sledeće nedelje lololo

Tako i ja Deki kontam, možda uspem, možda ne, pa rekoh ako je neko 100% siguran, neka javi da upadne mesto mene.

6. ĐE JE TORTA ĐEKI?
    Srećan rođendan našem golgeteru Đeki Đembela Đesetka!

7. Opaaa! Dekiša, rođendan ti srećan. Još mnogo zgoditaka ti želim, što fudbalskih, što žemskih.

8. Opa idemo đendanro.....srećan rođendan i mnogo sreće zdravlja i svega što ti treba. Puno golova za Stojnik, malo za Gubitnik lololo

9. Hvala drugari! :)

10. Srećan rođendan mađijo! Sve najbolje.

Još mnogo zgoditaka ti želim

fudbalskih. Ipak si ti oženjen čovek.

Kolega sa VOS-a (iz suprotne smene).

11. http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/376793_418095474903343_1854455643_n.jpg БУЗДА ЈЕ ДО ОЛИМПИЈАДЕ ДОГУРО. БУЗДА СТРУЧНИ КОМЕНТАТОР!

12. BUZDU ZA PRECEDNIKA STOJNIKA!!!!1

13. Slobodan Todosic ЈА БИХ СЕ И СЕКСА ОДРЕКО САМО ДА ПОБЕДИМО!
    Пре 9 мин. · Свиђа ми се · 1
    Fk Stojnik To Majstore. Al prcaj ti još mlad si.

Бузда саветује!!

14. ДИВИ ГА БУЗДА БРАТ!!! :Д

15. Deki srecan ti rodj! :) Za poklon dobijes odlozenu naknadu od 8 dana... Odoh na Zabljak.. Ojha!

16. да, срећан рођендан бгате :)

17. U jajincima se pravio sastav i nije igrao isti tim. Bilo je 4 poluvremena po pola sata. Nije bio toliki rezultat. Ja sam zadovoljan. Videcemo na kraju ko prima po 10 komada. Stojnik pravi tim za ligu Šanpiona Čujeteli vi tamo. Skopljene su kockice Kad vam Buzda kaže. Čuvaj te se vi i čuvaj te mreže nemoj te da vodite računa o drugoj kuci čuvaj te svoju i gledaj te štacete ja na raspolaganju imam 40 kvalitetnih igrača

KKKKOMBO BUZDA!!!

18. Izgleda da ga baš iritiraju Jajinci. Cenim da ćemo opet na prijateljsku tamo uskoro.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.