Vukajlija Ol Star fudbal

1. Slobodno za balon može i više ljudi da se skupi. Od mojih samo ja mogu, eventualno još jedan. Tako da možemo opikamo Lasta - gubitnik

EVO OVAKO! SKUPLJAJTE SE LJUDI! DA ZNAM IMA LI NAS ILI DA OTKAZUJEM TERMIN

2. А јбг, и ви сте решили да испалите дан пред текму. Утакмица се региструје службеним резултатом 0:3.
    ЈЕБАЛИ СМО ПЛАТОА! ОПААААА!

3. Jbg, rakocije zapalio juče na zimovanje, trojica bolesni, jedan povređen i jedan nema nameru da igra. Šta da radim...

4. Да их строго прекориш. :Д
    Ај да се пребројимо.
    10 са списка, плус ти који си издаја, плус Раја који није још убачен, потенцијално минус Лаки. То је условних 12. Услов је да сви дођу. :Д

5. Ma niko neće da rizikuje još veću boles zbog utorka :) Vodimo 4-2 protiv onih likova, do 5 se igra u pivo :)

Fali još neko. I zbog zamena i zbog keša.

6. Па да зовемо неког са стране?

7. Može. Samo da nas bude :)

8. Ja ne mogu da dođem, polažem u ponedeljak za vozački, moram se fizički i psihički pripremiti za to. :)

Pa brate white, nije to državni ispit :)

9. Ljudi, opušteno može da se igra i 4+1, jedino što se tada malo više trči i skuplje je :)

10. Jedini problem je što meni može da se obnovi povreda pa ću se gegajući vratiti kući lolo

11. Туљан и ја смо ипак онемогућени да дођемо вечерас, што значи да ни Дебилко неће доћи јер га мрзи д'иде сам.

12. Au sto svi odjednom ispalise... smor.
    Elem, ja ipak ne dolazim... ubi me ovaj virus.

13. Znači spisak je...

01. Enemi
    02. Mančester
    03. Arlovski
    04. Džoni
    05. Agilni
    06. Zoki Munja
    07. Gusti sok
    08. Drug Raja _-_

Ae cimajte Fejsa, Neamnadimka, Marvelja, ili nekog sa strane. Makar 10 da nas bude.

14. Mančester ne ide :/

15. Ne mogu ni ja, sjebao sam koleno na turniru u petak.

16. кад је тај фудбал?

17. Нећу ни ја доћи ал ћу вам јавити негде вечерас око пола седам.

ЕДИТ зајебавам се наравно, Давиде у седам је

18. A ti, Vajte? I da li da ovo odmah otkazujemo, ili da se cimamo?

19. када је фудбал и где??

20. Давиде, у 7 у балону код Маракане, написао сам ти у едиту време х)