EVO OVAKO! SKUPLJAJTE SE LJUDI! DA ZNAM IMA LI NAS ILI DA OTKAZUJEM TERMIN
А јбг, и ви сте решили да испалите дан пред текму. Утакмица се региструје службеним резултатом 0:3. ЈЕБАЛИ СМО ПЛАТОА! ОПААААА!
Jbg, rakocije zapalio juče na zimovanje, trojica bolesni, jedan povređen i jedan nema nameru da igra. Šta da radim...
Да их строго прекориш. :Д Ај да се пребројимо. 10 са списка, плус ти који си издаја, плус Раја који није још убачен, потенцијално минус Лаки. То је условних 12. Услов је да сви дођу. :Д
Ma niko neće da rizikuje još veću boles zbog utorka :) Vodimo 4-2 protiv onih likova, do 5 se igra u pivo :)
Fali još neko. I zbog zamena i zbog keša.
Па да зовемо неког са стране?
Može. Samo da nas bude :)
Pa brate white, nije to državni ispit :)
Ljudi, opušteno može da se igra i 4+1, jedino što se tada malo više trči i skuplje je :)
Jedini problem je što meni može da se obnovi povreda pa ću se gegajući vratiti kući lolo
Туљан и ја смо ипак онемогућени да дођемо вечерас, што значи да ни Дебилко неће доћи јер га мрзи д'иде сам.
Au sto svi odjednom ispalise... smor. Elem, ja ipak ne dolazim... ubi me ovaj virus.
Znači spisak je...
01. Enemi 02. Mančester 03. Arlovski 04. Džoni 05. Agilni 06. Zoki Munja 07. Gusti sok 08. Drug Raja _-_
Ae cimajte Fejsa, Neamnadimka, Marvelja, ili nekog sa strane. Makar 10 da nas bude.
Mančester ne ide :/
Ne mogu ni ja, sjebao sam koleno na turniru u petak.
кад је тај фудбал?
Нећу ни ја доћи ал ћу вам јавити негде вечерас око пола седам.
ЕДИТ зајебавам се наравно, Давиде у седам је
A ti, Vajte? I da li da ovo odmah otkazujemo, ili da se cimamo?
када је фудбал и где??
Давиде, у 7 у балону код Маракане, написао сам ти у едиту време х)
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
EVO OVAKO! SKUPLJAJTE SE LJUDI! DA ZNAM IMA LI NAS ILI DA OTKAZUJEM TERMIN
А јбг, и ви сте решили да испалите дан пред текму. Утакмица се региструје службеним резултатом 0:3.
ЈЕБАЛИ СМО ПЛАТОА! ОПААААА!
Jbg, rakocije zapalio juče na zimovanje, trojica bolesni, jedan povređen i jedan nema nameru da igra. Šta da radim...
Да их строго прекориш. :Д
Ај да се пребројимо.
10 са списка, плус ти који си издаја, плус Раја који није још убачен, потенцијално минус Лаки. То је условних 12. Услов је да сви дођу. :Д
Ma niko neće da rizikuje još veću boles zbog utorka :) Vodimo 4-2 protiv onih likova, do 5 se igra u pivo :)
Fali još neko. I zbog zamena i zbog keša.
Па да зовемо неког са стране?
Može. Samo da nas bude :)
Pa brate white, nije to državni ispit :)
Ljudi, opušteno može da se igra i 4+1, jedino što se tada malo više trči i skuplje je :)
Jedini problem je što meni može da se obnovi povreda pa ću se gegajući vratiti kući lolo
Туљан и ја смо ипак онемогућени да дођемо вечерас, што значи да ни Дебилко неће доћи јер га мрзи д'иде сам.
Au sto svi odjednom ispalise... smor.
Elem, ja ipak ne dolazim... ubi me ovaj virus.
Znači spisak je...
01. Enemi
02. Mančester
03. Arlovski
04. Džoni
05. Agilni
06. Zoki Munja
07. Gusti sok
08. Drug Raja _-_
Ae cimajte Fejsa, Neamnadimka, Marvelja, ili nekog sa strane. Makar 10 da nas bude.
Mančester ne ide :/
Ne mogu ni ja, sjebao sam koleno na turniru u petak.
кад је тај фудбал?
Нећу ни ја доћи ал ћу вам јавити негде вечерас око пола седам.
ЕДИТ зајебавам се наравно, Давиде у седам је
A ti, Vajte? I da li da ovo odmah otkazujemo, ili da se cimamo?
када је фудбал и где??
Давиде, у 7 у балону код Маракане, написао сам ти у едиту време х)