Vukajlija Ol Star fudbal

1. Dobra je ekipa za fudbala, ali nemam nešto kinte kao i uvek+ sutra imam tu vožnju, pa ne bih da upalu dobijem. :)

2. Vajte, igraš li? Manča ne može...

3. Вајте, па бранићеш како ту можеш да добијеш упалу, сем да те спуцамо у јаја. :Д

4. Ajde doći ću i videću da skrpim neku kintu.

5. Ajde Vajte ako ja mogu da igram sa povredjenom nogom mož i ti da rizikuješ upalu

6. Svakako fale još dvojica. Neću biti tu sad, imam obaveza, a u 18h ću još jednom pogledati da li nas ima. Tražite, jurite. Ako nas nema desetorica u 18h, ovi što ispališe dobijaju status čke.

7. Aj ako baš bude trebalo, ja bih se nekako iscimao za kintu.

8. Ljudi ja ne dolazim. Imao sam jedan izdatak surov i totalno sam bez kinte ostao. Ali na nuli. Do utorka sam mrtav s parama.

9. Agi pošto si pratio ko dolazi ko ne, apdejtuj spisak.

10. Немој Џони то да нам радиш сад кад смо се накрпили. :Д
    Покрићемо те некако, ти само види превоз да обезбедиш.

11. Aj bre Džoni naći će se lova, igra mi se fudbal baš dosta. Evo ja ću poneti 500kiniti pa će me neko častiti sledeći put lolo

12. Апдејт списка

01. Enemi
    02. ВАЈТ
    03. Arlovski
    04. БЛЕЈК
    05. Agilni
    06. Zoki Munja
    07. Gusti sok
    08. Drug Raja _-_

Давиде, хоћеш ти долазити?
    Нађите још двојицу ако Давид неће, ако не буде људи до четири, отказујемо термин.

ЕДИТ Мада реално, могли смо и напољу да играмо.

13. Ako David i Džoni dodju ima nas, što kaže Agi možemo i 4+1 jedino je zajebo zbog keša i kondicije.

14. Ако нас је 10, 440 треба свако да да. Даћу ја нешто више ако неко не буде имао, скрпићемо се.

15. Ja ću imati 300 :/ neko će opet morati da da više zbog mene, dajte jebote zašto niko neće da igra u balonu na trudbeniku.

16. Pa i osam je dosta, ne treba više. Valjda će i Platani da povedu nekog.

17. Ма платани испалили комплетно... Зато је фрка. Само смо ми.

Вајте, ако нас буде 10 покрићу те ја.

18. Džoni dodji i ti ja uz'o od matoraca+pare od kladže tako da ću verovatno nositi 700

19. A jebiga, ajde, al stvarno sam na nuli. Totalnoj. Veruj mi 50 kinti nemam u džepu. Ovo mi je po ušima period. Pričaću vam.
    Agilni apdejtuj spisak, sa mnom takođe na spisku.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.