Vukajlija Ol Star fudbal

1. SIvi galebovi

Zar nismo "pLAvi TigrovI"???

2. ''Sivi galebovi'' je nadimak ekipe Gubitnik, kako ga vi sa nazivate, a nama poznat pod imenom JEBI LASTOA! Ne pratis fabulu radnje!

Sve se pokrece sa mrtvim ljudima nezdnam da radim samo sa živima. Docice i taj dan

3. Nisam propratio pažljivo, priznajem. Ali izgleda da niste ni vi propratili prošlogodišnje raskantapandrkanje, ili se samo trudite da što pre zaboravite, hnjo hnjo.

4. Na tvoju opasku imam samo jedan odgovor! Posluzicu se recima naseg gurua, presednika Buzde!

Kurac cu da se posluzim, ne mogu da verujem da je covek izbrisao bas te komentare! PU!

EDIT: Ako neko ima negde sacuvan Buzdin post, tj odgovor OFK Rogaci, na to da smo izgubili 10-1, neka mi posalje, ili ovde ostavi, da mogu Agiju da odgovorim!

5. Mislim da je odgovor u principu potpuno džaba davati BrndngA, kada je na terenu sve rečeno. Potrošili ste tonu kreme na mazanje guzice, a ove godine poručite unapred još toliko, mada možda zato što ste navikli da budete guženi, neće trebati baš toliko lololololololo

'EBI GUBITNIK!!!!!!

LASTA U SRCU IKONA JE SVETA!!!!

6. Pašće opasno jebanje gubitnika. OPASNO!

7. Fk Stojnik
    Fk.Stojnik je dobio ozbiljnog i poznatog menadjera. Bojana Obradovic.

Za slučaj da ste se ponadali, ne, nije žensko u pitanju.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/15732_1264276812976_1883896_n.jpg

8. Ovi iz Laste mi deluju kao Delije Server i Grobari Tastatura, a u stvari kad prsne pi**ČKA ima da bude "ijuuuu pa nisam znala da nisam tesna".

9. Следеће сезоне видећемо видећемо

10. Рetar Pera Markovic Zvani Pera Mrak нам је тренер ЛОЛО

11. Doveće nas on u Red. Ima da radimo Sklekove i da Trcimo. pre svake Utakmice.

12. лоло дај бре агиларес онај снимак са изјавама пред текму

13. Vrisno mi net kod ćiku, čim srede, ću da aploudujem makar neke detalje.

14. I ja sam kući bez neta....kao bez ćega da sam, tako se osećam...

VRATITE MI NET!!!!!!!
    PLATIĆU MAJKEMI!

15. Prijatelji fudbala, ne znam da li ste skapirali i procitali da u nedelju igramo od 12h, a da Rogaca u 13:30 ima tekmu... Jbt, covek je stvarno lud, da se cimamo do tamo, da igramo po pola sata... Jel moze neko (Agilni) kaze da da pomeri pola cuke bar? :)

16. зови га ти и ти имаш његов број

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.