Vukajlija Ol Star fudbal

1. Nismo toliko PRISNI! :D

2. Misliš da mu tražim da tekma počne ranije? Mene je zvao juče, nešto pričao, mislim da Rogača igra ovu drugu ipak malo kasnije.

3. Pa to.. Ja videh na profilu FK Stojnika. Jer ja ako ga zovem, dok mu objasnim ko sam, sta sam itd, Buzda ce vec da me proda u Emirate. :D Realno, mislim da ce nas opet biti kao protiv Heroja, bice 20 i nesto ljudi, nece stici da igra polovina....

4. ја мислим да ће да га оладе ко у првом делу сезоне и да ћемо на крају остати опет само ми да играмо.

5. Rekoh ja agilaresu da pita Buzdu pred svaki meč koliko mu ljudi od nas treba. Da se ne cimaju svi. Što bi se neko cimao 100km i gubio 5 sati dnevno, da bi gledao meč beton lige :) Lepo buzda kaže, e trebaju mi te pozicije i ti igrači dođu. Mada, može i fejz da ga pita, pošto vidim da su na prst u bulju lolo

6. Pa dobro, al' sad u februaru na 5 stepeni da stojimo kao budale pored terena, a da tekma traje 1 i 15 min, nesto mi se ne ide bas.. :) Lako je na prolece, pa povetarac pirka, pa pivo pored klupe...

7. Pa to ti kažem. Nego, veliki transfer je obavljen. DEKI MAĐIJA POTPISAO ZA PLATANE I ZARADIO GAJBU PIVA!

8. Aj Džoni dođi na okup, da odigramo jednu tekmu, prije nego što krenu svi da piju. :D
    Možeš ti da se vratiš kući tamo negdje do 10-11, da žena ne galami :DD

9. Čuj do 11, ako bi me pustila do 9 da pevam lololo

10. Ma do devet bi se već nalizao rakije i bio bi smješten u kupe, za Bege. Sa 100 dinara u prednjem džepu jakne, za konduktera :)

11. Nego, veliki transfer je obavljen. DEKI MAĐIJA POTPISAO ZA PLATANE I ZARADIO GAJBU PIVA!

Kad je naplata? lolo

12. Poljubite grb i zastavu voljenog kluba. Za Fk.Stojnik se gine. To mora da se zna. Priključite se.

13. Deki, mi nemamo para al' za razliku od platana imamo dušu, pa ostani srcem d'igraš za nas jer samo mi cenimo kult DEBELE DESETKE, a tamo ćeš biti običan vojnik u stroju lololo

14. A kakva je to nova podjela? Nie više Lasta i Gubitnik? U balonu drugi sistem?

15. Drugari od Gustog protiv Vukajlija Junajted, Lasta i Gubitnik zajedno.

16. Pa je l' ih guzite?

17. Ne, ali ne idemo tamo sa prvom postavom, mada kada su čuli da ćemo doći tako, onda nisu mogli da dođu lololo

18. KAD JE BETON DRUGOVI!?

19. Ako bude lepo vreme, ja sam za to da već u subotu mi malo opletemo fucu na Adi.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.