Srkoz je u fulu bilo, i fuzbal i bleja. Ja da nisam onoliko fejlovao u prve dve partije, ne bi nas dobili u ćivotu, ali je zato treća bila u maniru Staljinovih čistki. Ma i još gore. Staljin je pička im'o vremena, mi imali 10 minuta i utrpali 6(six, šest) KOMADA! olololo
Inače, Duku sam zamišljao kao nekog lika od bar 27-8 godina, kad ono međutim... :D
Sve u svemu, jedva čekam sledeći VOS.
па ја сам и закључо преко везе, ал онда ми смор да је откључавам закључавам сваки час. тако да нек зврји откључана. па ако се неко и превари да напише нешто на њој ко га јебе лоло
Prva strana editovana, ubačeni jučerašnji učesnici VOS-a, kao i na dnu link do Fejzove strane sa statistikom. Imena nisam žutio sa linkovima do profila, mada ako 'oćete, i to ću uraditi kad stignem.
VOS JE ŽIVOT, OSTALO SU SITNICE.
Srećno danas protiv Guberevca. JEBITE IH!!!
Edit: Ako je bio neko još koga nisam stavio na spisak tamo recite mi da dodam.
Ne znam brate, meni izgleda kao da je '90., eventualno '91. :D Inače, Rajo Valjekano mi je obeć'o vopsaru i rekbu A NIE MI UZ'O! Džast for d rekord. :D
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
http://vukajlija.com/forum/teme/50930-vukajlija-ol-star-fudbal-statistika ево је статистика. Џони шибни је у уводни пост обавезно да је лакше нађем кад је будем тражијо!
O-DLI-ČNO!
Mogao bi da dodaš i fazon bodovanje, tabelicu... :)
2. Gubitnik --- 5 2 2 1 4:6 - 8
3. Flafičasti -- 4 0 2 2 1:3 - 2
да знаш да бих могао :)
захваљујем колези :Д
сморио сам се сад, не могу да едитујем пост у закључаној теми... курац!
Srkoz je u fulu bilo, i fuzbal i bleja. Ja da nisam onoliko fejlovao u prve dve partije, ne bi nas dobili u ćivotu, ali je zato treća bila u maniru Staljinovih čistki. Ma i još gore. Staljin je pička im'o vremena, mi imali 10 minuta i utrpali 6(six, šest) KOMADA! olololo
Inače, Duku sam zamišljao kao nekog lika od bar 27-8 godina, kad ono međutim... :D
Sve u svemu, jedva čekam sledeći VOS.
Fejze, jebi ga. Zamoli nekoga da je otključa, ili napravi novu temu, šta da se radi.
Blejče, da bre. Partija od 10 minuta, a Gubitnik prima šez komada :D
па ја сам и закључо преко везе, ал онда ми смор да је откључавам закључавам сваки час. тако да нек зврји откључана. па ако се неко и превари да напише нешто на њој ко га јебе лоло
Он такорећи и не стаје! лололо
Баш ми се не вози ал кад се мора јбг.
Znači one naše pobede iz penale se ne računaju? TOLE LOPOVE!
Čoveče pa mi igramo k'o Torino, malo dajemo i vrlo malo primamo lolo
Inače jedva čekam sledeći VOS na kom ćemo dokazati da smo najbolji!
Takoe Rajo, jebaćemo Lastoa, a Gubitnika ćemo samo da dobijemo, jebiga.
Prva strana editovana, ubačeni jučerašnji učesnici VOS-a, kao i na dnu link do Fejzove strane sa statistikom. Imena nisam žutio sa linkovima do profila, mada ako 'oćete, i to ću uraditi kad stignem.
VOS JE ŽIVOT, OSTALO SU SITNICE.
Srećno danas protiv Guberevca. JEBITE IH!!!
Edit: Ako je bio neko još koga nisam stavio na spisak tamo recite mi da dodam.
Danas cemo da igramo kao Sevastopol ! ! !
Биће блата ал биће и јебања губеревца (НАМЕРНО МАЛИМ СЛОВИМА!!!113)
Ko je bio jučerašnji igrač dana, ja glasam za Dekija.
Glupo je to da se takmičimo za najboljeg strelca jer tek se sad neki nećemo dodavati. Loloo
Ja se takmičim u kategoriji koju ne pratimo, a to je najviše oduzetih lopti i blokiranih šuteva.....glavom lolo
Pratiću ja sve to sledeće nedelje Džoni.
Igrač utakmice, Agi a u našoj ekipi onaj visoki.
Има 24 година ваљда, само младолико изгледа :)
Ne znam brate, meni izgleda kao da je '90., eventualno '91. :D Inače, Rajo Valjekano mi je obeć'o vopsaru i rekbu A NIE MI UZ'O! Džast for d rekord. :D