Vukajlija Ol Star fudbal

1. Blejk pa i nema razlike između 22 ili 23 godina i 24 ako Duka ima zaista toliko godinaž :)

2. Bratori, ja ti kažem da sam dok ga nisam video zamišljao da ima negde 27-8, a ne 23-4. :D A još mi ni ne izgleda kao da ima ni te 23, ili koliko već. :D

3. Najverovatnije ima tlinaest lololo

4. Blejk ja hteo da ti kupim ali nisam znao koji si lolo
    Je l' si ti sedeo desno od mene kad smo posle fudbala blejali na onim klupicama?

5. Da da. :D Ma zajebavam se bre, koji će mi racku rekbu, ioanko imam 500 kila. :D

6. Onda samo pivo, ti nećeš jesti masan burek a ja ću uštedeti pare lolo

7. Kako je bilo u Stojniku? Jbg, ja sam debil, na kraju se ispostavilo i da sam mogao da idem.....

8. Imam 24 godina, ali možda nekom izgledam mlađe. To je od svežeg vazduha sa Divčibara

Fejse, da mi kupiš nov nož za leb, onaj si mi ubatalio skroz, nije oštar ko nekad :)

A da, Karpin se preziva plavokosi Rus iz Real Sosijedada, što je David pominjao.

9. Jbg, mene nešto probada kod zgloba onog što sam lomio. Oće to kad pikam i neozbiljan basket u patikicama za fudbal. Sledeće nedelje me nema, jer opravdano nisam u Beogradu, ali onaj tamo vikend obavezno i basket i fudbalica.

E duka, izgledaš mlađe, 5,6,7 godina ;) Simpatičan fudbal bio, naguzili Lastu i Flafičaste. Ništa novo. Sviđa mi se fejzova statistika. Odlična stvar. Još niko iz Stojnika da se javi. Vrv pobedili pa gazda zaklao prase lolo

10. шта да се јављају кад су пукли 5:1... ал рече ми арловски да их покро судија, свирао им пар офсајда неких ретардираних и тако то... ни ја нисам отишо на крају, још увек ме кида глава, јебем ти срање да ти јебем. Онај погодак јуче у главу ме сјебо скроз.

Иначе, Дука, доносим ти следећи викенд нож за леба, имам пар добрих ЛОЛО

11. Ево један извештај из мог угла из Стојника.

Прво, Блгондуга и Фејз су издали у последњем тренутку те им овом приликом лепимо етикету:
    http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2013/01/zeleznice-srbije.jpg
    Закључујете, непоуздани су. лололо

Први део, неких 60ак минута играли ови из Стојника а од наших само Арловски и Зоки.
    Први минут и Губеревци дају гол, игра се наставља, без претераних прилика ни на једној ни на другој страни. Из прве озбиљније прилике, Стојник долази до изједначења. Неки Стојничар убацује лопту, са десне стране паралелно са корнер линијом, на 2 метра од гола а Губеревчанин је онако сочно руком утерује у свој гол. Да имбецилност целе ситуације буде већа, Стојник изводи пенал. Изједначење. Нека рендом акција, нека рендом грешка, Губеревац поново води. Након неколико минута Стојник се опушта и врши иницијативу. Лопта долази до везног играча, овај убацује у простор до Арловског (или је Арловски дао у простор? Џизс, де сам ја био?) и Стојник изједначује. Али курац, гол се поништава због непостојећег офсајда. На другој страни Губеревац долази и до трећег гола, опет из неке рендом ситуације које се не сећам. Стојник на почетку другог дела постиже и трећи гол, који је такође поништен јер по правилима општинске лиге Сопота, кад је лопта у ваздуху и пређе замишљену гол линију целим својим обимом то није гол.

Бузда улази у психозу. Мења целу прву поставу и у игру улазимо Агиларес, Андреј, Буздин рођак, ја и гомила тринаестогодишњака који сви заједно немају 100 кила. Остављени на милост и немилост неупоредиво јачих Губереваца, и свесни своје ситуације одлучујемо се за тактику "бункер" илити Ласта. Тактика урођује плодом и наша мрежа остаје нетакнута добрих иксипсилон минута. Судија наставља своју праксу гурања Губеревца а наши клинци губе снагу и наше до тада ефикасне офсајд замке и грување стокилаша у нападу Губеревца од стране мене и још једног малог дебелог који је издоминирао, престају да делују и Губеревчани све лакше долазе до нашег гола. Ћуфта прави несхватљиву грешку и бива принуђен да вади лопту из сопствене мреже.
    Изнад Губеревачког велелепног објекта стаје подмукла киша која је до тада падала, а небом се протеже предивна дуга дугиних боја, онако шарена енд шит. Тај надахнути моменат у нама је пробудио тигрово око и срце лава. Међутим то надахнуће није трајало дуго.
    ШОК! Бузда је напустио стадион и оставио своје пулене на милост и немилост Губеревачких сељака који су чак довезли и трактор да нас заплаше!!
    Судија наставља тенденциозно суђење. Сумњиви офсајди, фаулови, спорне ситуације се настављају. Притисак са трибина је постао све јачи, полетеле су чак и неке столице са југоисточне трибине, а ми, шака бараба која је остала да брани боје посрнулог гиганта из Стојника, остављена без подршке управе, стручног штаба и без заштите од УЕФЕ, ФСС или ФИФЕ губи дах и прима још два гола. Ту је утакмици био крај, судија са својих 3 и по цела, ал не и здрава зуба и 4 промила алкохола у крви, који је испаравао од корнер заставице до корнер заставице, означава крај овог пријатељског али ипак непријатељског меча.

Поносни што нисмо обрукали сајт са ког смо дошли, а опет утучени, не толико због горког пораза, колико због још горчег укуса издаје у копачкама, седамо у своја возила са Бг таблицама, (која су заправо регистрована у Бг-у), и нестајемо у правцу цивилизације.

12. Толки сам пост написао да и мене мрзи да га прочитам и проверим има ли каквих грешака. лоло

13. Ahaha, nikad bolji izveštaj s fudbala :D

14. Ja pročitao sve! Enemi ti da naslediš Gorčina i onu njegovu rubriku u Blicu. Bez zajebancije

15. E nego je l' sam sve naveo tamo na prvoj strani?

16. Мислим да јеси, било нас је тачно за 3х6, плус Дукка. х)

17. E to. Istorija će to da koristi k'o izvor jednom lolo

18. jel će nas od sad uvek biti tolko? mislim za tri ekipe?

19. Ja koliko znam od Flafičastih ćemo uvek tu biti Kačamak, Tuljan i ja, pitaću Debilka još. Raja isto mislim da će biti redovan, samo ne znam za Krauča.

EDIT: I Debilko isto, tu smo sledeće nedelje mi Devetari.

20. A još ako budu dolazili Ninka, Čak, Ombre i još neko koga sam zaboravio, biće nas i za 4 ekipe. :D