Vukajlija Ol Star fudbal

1. Mićko, bitno je da ti B bude na početku, a A bude na kraju i nećeš pogrešiti. BrljgA, BrdzgaA, BumdumgA, BlajvagA (ovo je najčešće)...

A najbolje je to istaknuto u ovoj definiciji.

2. Е, је л' било риба, ил' сте играли пред неким џедајима и маторцима опет?

3. Nije bilo dama, kažu da ih nismo pozvali. Jedina publika bili ekipa koja se ladi + Dukka.

4. Ekipa koja suši zube. (obožavam taj izraz)

5. И ви манчу прозивате да је геј, а овамо девојке не зовете... ццц

6. Ombre oćeš da dodješ na vos?

7. Fudbal brutalan, posle Fejsove izjave ne bih dodavao mnogo sem da Zokija pregleda disciplinska komisija i da obavi doping kontrolu, jer onako ponašanje ne bi tolerisali ni Materaciju posle šes' lajni klabinga.

8. Ombre oćeš da dodješ na vos?

Ovo neka prozivka kao?

9. Cekaj, a Fejzuljin ne ide u Stojnik? Zbog zasto? Kako cu ja bez njega? Dejane? Zasto ne ides ni ti? IZZDAAAJAAAA!

10. Da, jebote, zašto Fejza nema na spisku?!? Ovo je samo prepravljanje Džonijevog spiska, ali meni se čini da će Fejz da ide, tako je naoštreno delovao danas, lolo.

Deki ide u Aberdin, vata Škotlanđanke.

11. Samo da se požalim na odbranu Laste. Boga li vam poljubim primio sam danas četiri komada od raspalog Gubitnika, a toliko nisam prošle godine primi za tri vikenda lololo

12. Ombre, hvala ti što si se i nas setio, bar neko :)) Ali dobro, i Fejs nas je lepo pozvao, da ne grešim dušu :)

13. Gonzo, tek kada si otišao smo se konsolidovali. Odigrali smo Enemi i ja pozadi, a Rakocije i Gusti napred. Grifin odmah iza njih. Preskakali smo sredinu i ugazismo ih. Bez Džonija smo ipak morali malo da se uigravamo dve partije, pa je sve došlo na svoje mesto.

14. Ja uvek mislim na devojke.

15. Gonzo, tek kada si otišao smo se konsolidovali.

JA SAM VIŠAK??? O BOŽE OPHRVALE SU ME EMOCIJE LOLOLO

16. мене си изоставио ладно агиларес, зашто? :(

17. Agi, zna li se kakva je situacija ako kisa pada kao danas?

18. Jebi ga, Fejze, negde si se zagubio još kod Džonija na spisku, evo, editovao sam.

Igra se bez obzira na vreme, koliko znam.

Šta je rekao David? Hoće li igrati? Ima mesta za njega :)

19. неће давид сутра, јбга, тако реко мада можда и оће одакле знам. с њим се никад не зна :Д

20. не верујем брате, нешто ме мрзи, а жао ми да пропустим сад кад гледам.

ако банем банем тачно на време, ако не, идите ко да нисам ништа реко.

едит:

да да то је то :))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.