не уписујем асистенције, не могу бре да се мајем још и са тим лоло
и од сад увек тефтер да се носи и да се бележи на папирче ко је коко дао голова, да ми буде лакше да ажурирам. И тефтер је твој задатак манча! СИ ЧУО! лоло :)
Mogao bi da uvedes i asistencije i odmah upises Rakocije 4, Agilni 3, Gusti 2 :D
Deki - 6 asistencija, realno čim pustim loptu ovi moji daju gol :)
Ubr ovde padaju mačke i kučići. lolo Žena koja kontroliše test inteligencije ima najbolju sisu IKAD! Koliko sam blenuo ne bi me čudilo da me vrate zbog LMR-a.
Puring kets en dogs :-)
Kul je, nisam još video ni š od škotske ali kapiram da sam prošao testove. Sutra idemo u pab, onaj rad sednem za šank naručim viski i kad mi priđe ženska kažem da imam 6 odabranih i ona me pita da je spavam u njen džindžer dupe :-)
Па и у суботу је мало фалило да буде четири екипе. Један човек више да је дошао и да је Дукка 'тео да игра, и ето.
јок јок , сад је то то, нема више четврте екипе, сад само може да се присвајају људи који дођу једној од већ три постојеће јер се води статистика :Д
Samo vreme da se ustali malo...
Samo je Dvorf izvrdao od omladine, sisa izdajnička.
http://vukajlija.com/forum/teme/50930-vukajlija-ol-star-fudbal-statistika
Fala Fejzari na statistici.. Mogao bi da uvedes i asistencije i odmah upises Rakocije 4, Agilni 3, Gusti 2 :D
јебогати, и ово вам доста :)
то дука мађијо, карпин!
а што је бузда напустио терен, из беса?
иначе сад у суботу минус три бем ти ћивот
да јбт. тешко да ћемо се играти у суботу, али ја сам за то да се помери у неђељу тад ће као 11 степени бити.
Ako upisujete asistencije i Manča ima jednu oficijalnu lolol.
не уписујем асистенције, не могу бре да се мајем још и са тим лоло
и од сад увек тефтер да се носи и да се бележи на папирче ко је коко дао голова, да ми буде лакше да ажурирам. И тефтер је твој задатак манча! СИ ЧУО! лоло :)
Koji sam sajdkik, okej okej.
Ima i asistencije da upisujem onda lololol.
е тако, начи сад имам и помоћника за статистику.
Ovde samo Fejz i ja radimo, vi dođete na fudbal i igrate, a mi pišemo statistiku i kupujemo gejfrut.
Pa to je zato što nismo u fazonu da nama iz Laste čistite tike, pa ovim nadoknađujete manjak te rabote koju znate da ste zaslužili.
Ма јок, отишо будала неким својим послом.
Deki - 6 asistencija, realno čim pustim loptu ovi moji daju gol :)
Ubr ovde padaju mačke i kučići. lolo Žena koja kontroliše test inteligencije ima najbolju sisu IKAD! Koliko sam blenuo ne bi me čudilo da me vrate zbog LMR-a.
хаха деки иц рејнинг кец ен догс :) ушо си у тамошњи сленг а :) како иде тебра?
Puring kets en dogs :-)
Kul je, nisam još video ni š od škotske ali kapiram da sam prošao testove. Sutra idemo u pab, onaj rad sednem za šank naručim viski i kad mi priđe ženska kažem da imam 6 odabranih i ona me pita da je spavam u njen džindžer dupe :-)