Vukajlija Ol Star fudbal

1. Па и у суботу је мало фалило да буде четири екипе. Један човек више да је дошао и да је Дукка 'тео да игра, и ето.

2. јок јок , сад је то то, нема више четврте екипе, сад само може да се присвајају људи који дођу једној од већ три постојеће јер се води статистика :Д

3. Samo vreme da se ustali malo...

4. Samo je Dvorf izvrdao od omladine, sisa izdajnička.

5. http://vukajlija.com/forum/teme/50930-vukajlija-ol-star-fudbal-statistika

Fala Fejzari na statistici.. Mogao bi da uvedes i asistencije i odmah upises Rakocije 4, Agilni 3, Gusti 2 :D

6. јебогати, и ово вам доста :)

7. то дука мађијо, карпин!

а што је бузда напустио терен, из беса?

8. иначе сад у суботу минус три бем ти ћивот

9. да јбт. тешко да ћемо се играти у суботу, али ја сам за то да се помери у неђељу тад ће као 11 степени бити.

10. Ako upisujete asistencije i Manča ima jednu oficijalnu lolol.

11. не уписујем асистенције, не могу бре да се мајем још и са тим лоло
    и од сад увек тефтер да се носи и да се бележи на папирче ко је коко дао голова, да ми буде лакше да ажурирам. И тефтер је твој задатак манча! СИ ЧУО! лоло :)

12. Koji sam sajdkik, okej okej.

13. Ima i asistencije da upisujem onda lololol.

14. е тако, начи сад имам и помоћника за статистику.

15. Ovde samo Fejz i ja radimo, vi dođete na fudbal i igrate, a mi pišemo statistiku i kupujemo gejfrut.

16. Pa to je zato što nismo u fazonu da nama iz Laste čistite tike, pa ovim nadoknađujete manjak te rabote koju znate da ste zaslužili.

17. а што је бузда напустио терен, из беса?

Ма јок, отишо будала неким својим послом.

18. Mogao bi da uvedes i asistencije i odmah upises Rakocije 4, Agilni 3, Gusti 2 :D

Deki - 6 asistencija, realno čim pustim loptu ovi moji daju gol :)
    Ubr ovde padaju mačke i kučići. lolo Žena koja kontroliše test inteligencije ima najbolju sisu IKAD! Koliko sam blenuo ne bi me čudilo da me vrate zbog LMR-a.

19. хаха деки иц рејнинг кец ен догс :) ушо си у тамошњи сленг а :) како иде тебра?

20. Puring kets en dogs :-)
    Kul je, nisam još video ni š od škotske ali kapiram da sam prošao testove. Sutra idemo u pab, onaj rad sednem za šank naručim viski i kad mi priđe ženska kažem da imam 6 odabranih i ona me pita da je spavam u njen džindžer dupe :-)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.