Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ispalili me svi jebi ga lolol.

2. http://www.dodaj.rs/f/9/GT/1jLGWmBc/stonikkadar.jpg

Jednom Buzda skupio 22 igrača i odmah to duplirao, pa još i dodao jednog u konačni zbir.

3. Fk Stojnik
    8 minutes ago via Mobile
    Obaveštenje igračkom kadru. Mora sve da se ispoštuje. FK.STOJNIK. U Nedelju 24.03.2013. Prijateljski meč izmenju sebe. Igraju .A. Tim protiv .B. Tima. Mali Fudbal na betonu pod Reflektorima. Počinje tačno u 15h u Stojniku. Skup igračkog kadra je u klubu gde ce se presvlčiti u 14:30h. Pre Početka igranja imacemo Trening. Počinjemo tačno u 15h. Trajace do 17:30h Obavezan Dolazak celog igračkog kadra. Prozivam igrače i ocenjujem i beležim ko je došao. Sa Poštovanjem Predsednik Fk.Stojnika Dejan Živanovic Buzda. Bez Kašnjenja. :-) Sportski Pozdrav.

4. Ту би могли да издоминирамо. х)

5. Volim što se presvlačimo u 14:30h, fudbal počinje u 15h, a između imamo trening :D

6. Бузда, поред тога што је фудбалски велемајстор, у своје слободно време је и господар времена... (И родбинских веза)

7. Algoritam po kojem meće velika slova na početku pojedinih reči, je i dalje najveća enigma. Trening je moguće održati ako se brzo presvučete...

Prijateljski meč između sebe

Ovo bi moglo da se definiše.
    Jes' da je Buzda napisao - izmenju, al' 'ajde.
    EDIT: Nefudbalska definicija: Prijateljski meč između sebe -> Kada igraš šah "sam sa sobom" i bude remi !

8. RD - ja igrao u performansu jednom u NS i jednom u BG i oba puta izgubio :)

9. @Bruce
    Pobedio je šah ;-)))))))

10. Ovo što Bruce kaže je istina. Ja gled'o! Dobra borba bila baš. Izgubio si, jer si se nalivao pivom.

11. Buzda, kosmajski Murunjo.

12. ja igrao u performansu jednom u NS i jednom u BG

Gled'o i ja. Jedan od najboljih mečeva koje sam ikada uživo gled'o :)

13. EJ ljudi, prati se vreme i ako bude OK subota u 3 kod kamenja.

Agilares ti prati za Stojnik.

14. Igramo fudbala!!!

15. Играмо ако да време и време ако ме разумете екекекекекке

16. Mene turite za Kosamj u nedelju.. odma! :)))

17. E da, igramo ipak protiv omladinaca Sopota u nedelju. Ozbiljna tekma.

18. Па је л' играмо велики или бетонски фудбал?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.