Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ispalili me svi jebi ga lolol.

2. http://www.dodaj.rs/f/9/GT/1jLGWmBc/stonikkadar.jpg

Jednom Buzda skupio 22 igrača i odmah to duplirao, pa još i dodao jednog u konačni zbir.

3. Fk Stojnik
    8 minutes ago via Mobile
    Obaveštenje igračkom kadru. Mora sve da se ispoštuje. FK.STOJNIK. U Nedelju 24.03.2013. Prijateljski meč izmenju sebe. Igraju .A. Tim protiv .B. Tima. Mali Fudbal na betonu pod Reflektorima. Počinje tačno u 15h u Stojniku. Skup igračkog kadra je u klubu gde ce se presvlčiti u 14:30h. Pre Početka igranja imacemo Trening. Počinjemo tačno u 15h. Trajace do 17:30h Obavezan Dolazak celog igračkog kadra. Prozivam igrače i ocenjujem i beležim ko je došao. Sa Poštovanjem Predsednik Fk.Stojnika Dejan Živanovic Buzda. Bez Kašnjenja. :-) Sportski Pozdrav.

4. Ту би могли да издоминирамо. х)

5. Volim što se presvlačimo u 14:30h, fudbal počinje u 15h, a između imamo trening :D

6. Бузда, поред тога што је фудбалски велемајстор, у своје слободно време је и господар времена... (И родбинских веза)

7. Algoritam po kojem meće velika slova na početku pojedinih reči, je i dalje najveća enigma. Trening je moguće održati ako se brzo presvučete...

Prijateljski meč između sebe

Ovo bi moglo da se definiše.
    Jes' da je Buzda napisao - izmenju, al' 'ajde.
    EDIT: Nefudbalska definicija: Prijateljski meč između sebe -> Kada igraš šah "sam sa sobom" i bude remi !

8. RD - ja igrao u performansu jednom u NS i jednom u BG i oba puta izgubio :)

9. @Bruce
    Pobedio je šah ;-)))))))

10. Ovo što Bruce kaže je istina. Ja gled'o! Dobra borba bila baš. Izgubio si, jer si se nalivao pivom.

11. Buzda, kosmajski Murunjo.

12. ja igrao u performansu jednom u NS i jednom u BG

Gled'o i ja. Jedan od najboljih mečeva koje sam ikada uživo gled'o :)

13. EJ ljudi, prati se vreme i ako bude OK subota u 3 kod kamenja.

Agilares ti prati za Stojnik.

14. Igramo fudbala!!!

15. Играмо ако да време и време ако ме разумете екекекекекке

16. Mene turite za Kosamj u nedelju.. odma! :)))

17. E da, igramo ipak protiv omladinaca Sopota u nedelju. Ozbiljna tekma.

18. Па је л' играмо велики или бетонски фудбал?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.