kekekeke Rizley igra fudbal UTD! lolo
šalim se, ali imamo pravilo da ako si dva puta teži od Gustog moraš da igraš dva puta bolje od mene da bi razgovarali o tome trololo
или могу да упаднем диграм за неки тим, сад ништа не контам..
Ako si gabaritan i slabije igraš onda kod nas u Lastu, ekipu koja se nazlostavljala Gubitnika, a ako si sitniji i znaš da igraš, imaš tehniku i sebičan si, onda kod njih lolo
U subotu 7 stepeni, šta ćemo.
Ma samo da ne bude kiše.
Ja znam da ću ti uklizati i polomiti nogu što nisi hteo danas da mi pomogneš na poslu lololo
Agilares, šta je na kraju u nedelju? Zbunjen sam ko Šapić lolo
оће бит каквог фудбала за викенд, ђе не мора да се трчи? оћу да не трчим
Fuzbal u subotu nemoj da vas sanjam!!1 Organizujte se sekto ne interesuje me kako. (dominiram)
Biće Leprikon i fudbala za one što ne trče, nakon trčećeg fudbala.
Znači za sada ostaje, subota 3 kod kamenja.
чек чек чек, какво камење? то оне стенчуге на ади, оно енглеско срање вонаби?
Јес, јес, јееес!
ја нисам сигуран да ли ћу доћу на фуцу ал у једном трену ћу сигурно доћи :* начи ако ништа макар после њега
Ako bude lepo vreme dolazim, osim ako ne saznam da imam kolokvijum tad. Trebalo bi da je u subotu, samo ne znam tačno vreme.
Ja dolazim u subotu oko tri. Radiću do jedno dva i zapucaću pravo na Adu.
ја нисам ту јбг. идем на златибор да се препустим нераду.
Javićemo ti sa koliko komada smo natovarili gubitnik.
matori ne da neћете да натоварите губитник него ћете прођете ко прошли викенд!
чек бре, јесу ту већ фиксни тимови, или могу да упаднем диграм за неки тим, сад ништа не контам..
не можеш маторе можеш да оснујеш нови, типа Тартар јунајтед ЛОЛОЛО
kekekeke Rizley igra fudbal UTD! lolo
šalim se, ali imamo pravilo da ako si dva puta teži od Gustog moraš da igraš dva puta bolje od mene da bi razgovarali o tome trololo
Ako si gabaritan i slabije igraš onda kod nas u Lastu, ekipu koja se nazlostavljala Gubitnika, a ako si sitniji i znaš da igraš, imaš tehniku i sebičan si, onda kod njih lolo
Da vam opet utrpamo 6 komada za 10 minuta? Simz leđit. :D
Postoji snimak, VOS 2 ili 3 gde ste primili 3 gola za dva minuta.