Leprikon nam realno ne treba, pošto on neće da trči a mi već imamo golmana, ali ako neko ne dođe iz naše ekiše biće odličan za odbranu zbog svoje sportske građe.
Leprikon munja dolazi da mu platim pivo, obećo sam deci lolo
Arlofski - definicija
Pa bolje šamar da si mi udario :( realno decxko je fezara ...
A ENEMI SAJLA!? NJEGA STE ZABORAVILI!?!?!?
Enemi, tebrić, a da ti preletiš preko u Gubitnik? :)
Viđu ga ovaj što nam potajno krade igrača! Aaaa, pa neće to nezapaženo proći. I to udarijo na temelje naše odmbrane! OSTANI ENJEMI, DAĆEMO TI VIŠE PIVA I ČIPSA NA BLEI OD NJIH JEL SMO U BOLJOJ FINANSIJSKOJ SITULACIJI!
људи слоба се запослијо у форуму изгледа и питање кад и шта ће моћи за дбалфу... ја сам капарисао смену суботом преподне јер сам капирао да ће фуца да се игра све касније и касније, начи после 4, ко прошле сезоне што је било, термин у 6. а недељу сам капарисо ноћ, тако да ћу моћи и у Стојник да идем ОПАААЛАААА
ал овај викенд тешко, јер имам другу шљаку, која је до фазон 4 5 па док се довучем на аду то је већ пола 6 стога ћу искулирати овај кендви. И да поновим момцови, да ми спремите статистику да ажурирам тему!
Голови, резултати и ко је колко текми одигро, првенствених и ревијалних ЛООЛ
Izgleda samo da će nam vreme krnuti kurac i da će padati jebena kiša, tako da je Gubitnik izbegao provaljvanje čmara koje bi im se dogodilo, ali još ima nade za sunce, a onda hard kor ne gine lololo
Ja bih išao u Stojnike a bogami i na Adu, Lastoa oslabljena za Kureta, Agija, Gonza, Arlofskog a mi pojačani Slobinim odsustvom ihihihihi RASKANTAGUZIĆEMO ŠTA GOD DA STE TAKO POLOVNI!!!
Nisu oslabljeni za mene. Ja dolazim na Adu posle šljake u subotu. Tu je i Enemi, tako da znam da nećete prići golu, a napred šta uradimo, uradili smo lololo
:Кхм кхм:
Leprikon nam realno ne treba, pošto on neće da trči a mi već imamo golmana, ali ako neko ne dođe iz naše ekiše biće odličan za odbranu zbog svoje sportske građe.
ти ће ми кажеш
Zezam se Leprikone, a i sam kažeš da nećeš da trčiš a mi smo toliko dominatni da ako budeš bio u odbrani nećeš morati ni metar da se pomeriš
Leprikon munja dolazi da mu platim pivo, obećo sam deci lolo
Pa bolje šamar da si mi udario :( realno decxko je fezara ...
A ENEMI SAJLA!? NJEGA STE ZABORAVILI!?!?!?
Enemi, tebrić, a da ti preletiš preko u Gubitnik? :)
Не знам, договорите се, ја само хоћу да играм фудбал, мене политика не занима... лоолололо
Viđu ga ovaj što nam potajno krade igrača! Aaaa, pa neće to nezapaženo proći. I to udarijo na temelje naše odmbrane! OSTANI ENJEMI, DAĆEMO TI VIŠE PIVA I ČIPSA NA BLEI OD NJIH JEL SMO U BOLJOJ FINANSIJSKOJ SITULACIJI!
Ne damo Enemija, jer tako smo u mogućnosti.
људи слоба се запослијо у форуму изгледа и питање кад и шта ће моћи за дбалфу... ја сам капарисао смену суботом преподне јер сам капирао да ће фуца да се игра све касније и касније, начи после 4, ко прошле сезоне што је било, термин у 6. а недељу сам капарисо ноћ, тако да ћу моћи и у Стојник да идем ОПАААЛАААА
ал овај викенд тешко, јер имам другу шљаку, која је до фазон 4 5 па док се довучем на аду то је већ пола 6 стога ћу искулирати овај кендви. И да поновим момцови, да ми спремите статистику да ажурирам тему!
Голови, резултати и ко је колко текми одигро, првенствених и ревијалних ЛООЛ
Љубим :*
I ASISTENCIJE! Moram bre i ja u nečemu da budem među privima. Ja golove nisam pogađao ni dok sam trenirao fudbal a kamoli sad kad nisam u formi.
Mančo je l' dolazi ko iz naše ekipe osim tebe i mene?
дођи слобо, нећу да те бијем, не бој се :3
Ja koliko znam Devetari dolaze svi, željno iščekuju naredne duele.
Izgleda samo da će nam vreme krnuti kurac i da će padati jebena kiša, tako da je Gubitnik izbegao provaljvanje čmara koje bi im se dogodilo, ali još ima nade za sunce, a onda hard kor ne gine lololo
Ja ionako ne mogu digram u subotu, pa mi nije žao, lolo.
E, ko sve ide za Stojnik u nedelju?
Ja radim Agilares....i tako do sredine aprila.
Ja bih išao u Stojnike a bogami i na Adu, Lastoa oslabljena za Kureta, Agija, Gonza, Arlofskog a mi pojačani Slobinim odsustvom ihihihihi RASKANTAGUZIĆEMO ŠTA GOD DA STE TAKO POLOVNI!!!
Nisu oslabljeni za mene. Ja dolazim na Adu posle šljake u subotu. Tu je i Enemi, tako da znam da nećete prići golu, a napred šta uradimo, uradili smo lololo
а и да приђу голу, шта ће урадити, ако вам ја будем мењао голмана, реално
Ninka dolazi oko 2-3.
КА РА ЋЕ ВАС ФЛАФИЧАСТИ!!!312312