Vukajlija Ol Star fudbal

1. Jbt, nama samo agilares nije teškaš

:Кхм кхм:

2. Leprikon nam realno ne treba, pošto on neće da trči a mi već imamo golmana, ali ako neko ne dođe iz naše ekiše biće odličan za odbranu zbog svoje sportske građe.

3. ти ће ми кажеш

4. Zezam se Leprikone, a i sam kažeš da nećeš da trčiš a mi smo toliko dominatni da ako budeš bio u odbrani nećeš morati ni metar da se pomeriš

5. Leprikon munja dolazi da mu platim pivo, obećo sam deci lolo

Arlofski - definicija

Pa bolje šamar da si mi udario :( realno decxko je fezara ...
    A ENEMI SAJLA!? NJEGA STE ZABORAVILI!?!?!?
    Enemi, tebrić, a da ti preletiš preko u Gubitnik? :)

6. Не знам, договорите се, ја само хоћу да играм фудбал, мене политика не занима... лоолололо

7. Viđu ga ovaj što nam potajno krade igrača! Aaaa, pa neće to nezapaženo proći. I to udarijo na temelje naše odmbrane! OSTANI ENJEMI, DAĆEMO TI VIŠE PIVA I ČIPSA NA BLEI OD NJIH JEL SMO U BOLJOJ FINANSIJSKOJ SITULACIJI!

8. Ne damo Enemija, jer tako smo u mogućnosti.

9. људи слоба се запослијо у форуму изгледа и питање кад и шта ће моћи за дбалфу... ја сам капарисао смену суботом преподне јер сам капирао да ће фуца да се игра све касније и касније, начи после 4, ко прошле сезоне што је било, термин у 6. а недељу сам капарисо ноћ, тако да ћу моћи и у Стојник да идем ОПАААЛАААА

ал овај викенд тешко, јер имам другу шљаку, која је до фазон 4 5 па док се довучем на аду то је већ пола 6 стога ћу искулирати овај кендви. И да поновим момцови, да ми спремите статистику да ажурирам тему!

Голови, резултати и ко је колко текми одигро, првенствених и ревијалних ЛООЛ

Љубим :*

10. I ASISTENCIJE! Moram bre i ja u nečemu da budem među privima. Ja golove nisam pogađao ni dok sam trenirao fudbal a kamoli sad kad nisam u formi.

Mančo je l' dolazi ko iz naše ekipe osim tebe i mene?

11. дођи слобо, нећу да те бијем, не бој се :3

12. Ja koliko znam Devetari dolaze svi, željno iščekuju naredne duele.

13. Izgleda samo da će nam vreme krnuti kurac i da će padati jebena kiša, tako da je Gubitnik izbegao provaljvanje čmara koje bi im se dogodilo, ali još ima nade za sunce, a onda hard kor ne gine lololo

14. Ja ionako ne mogu digram u subotu, pa mi nije žao, lolo.

E, ko sve ide za Stojnik u nedelju?

15. Ja radim Agilares....i tako do sredine aprila.

16. Ja bih išao u Stojnike a bogami i na Adu, Lastoa oslabljena za Kureta, Agija, Gonza, Arlofskog a mi pojačani Slobinim odsustvom ihihihihi RASKANTAGUZIĆEMO ŠTA GOD DA STE TAKO POLOVNI!!!

17. Nisu oslabljeni za mene. Ja dolazim na Adu posle šljake u subotu. Tu je i Enemi, tako da znam da nećete prići golu, a napred šta uradimo, uradili smo lololo

18. а и да приђу голу, шта ће урадити, ако вам ја будем мењао голмана, реално

19. Ninka dolazi oko 2-3.

20. КА РА ЋЕ ВАС ФЛАФИЧАСТИ!!!312312