Ako ne uspeš da napraviš svoju ekipu, slobodno dođi d'igraš za nas. Lasta je tvoj dom Leprikone.
Saće neki duhoviti Goobitnick da prokomentariše ''jedna Lasta ne čini proleće''.
postoji i pehar u muzeju na marakani pa mogu da se pokenjaju u njega ko i vi u snimak mi dominiramo ove sezone OPAA! JEEBI LASTOA!
захваљујем џони! тедох да браним у декијевој екипи, због циганског дреса, али пошто ме је фино одјебо, имаћете врхунског голмана, дрш дрш
U dilemi sam da li da te primimo u Lastu, jer je i jedan Agilni previše za Gubitnik. Zbog radi humanosti.
Ne brini, ima i kod nas par ganaca....recimo Gusti Sok i Gonzo....
зато предлажем да станем на гол и тако спречим ту другу екипу бламаже од силне агилности у једном тиму, јелте
Jebacemo gubitnik!
Jebacete zapravo. loloo :((
ZANEMARILI STE FLAFIČASTE!
Zato što ste flafičasti. A nekako mi Leprikon ne deluje kao materijal za vašu ekipu, no videćemo za vikend.
Ljudi a da se nađemo u subotu na Adi kod kamenja pre 3? Taman će biti vremena i za više fudbala, a i 3 ipak kasno. Mogli bi u jedan.
Ja radim, tako da neću sigurno pre dva moći da dođem. Ali i dva je sumnjivo. Trojka je realna.
Mislim za mene realno, ali ako pomerite, dolazim u tri na pivo :)
A mene si zaboravijo?!
Šarlovski, što ne dolaziš?
ZNAČI JEBAĆEMO GUBITNIKOA MI I FLAFIČASTI!
Leprikon je po godinama naš ali po kilaži pripada u sve tri ekipe zajedno lol.
Aj ljudi nemojte jebavat', kad smo mi to igrali fudbala duže od sat i po, dva? Smrkava se u 5-6, fino se u 3 nađemo, igramo fudbala 2 sata i onda na pivo. Ja imam neki kolokvijum u subotu u pola 2, al' samo ga potpisujem, računam da ću oko 2 moći da krenem na Adu, možda i ranije, zavisi kakva bude asistentkinja.
Pazi, ovo prvo nije lako, ali zato ovo drugo, nema lakse stvari lolo
Leprikon deluje kao idealan za Lastu. Taman se uklapa u gabarit. Jbt, nama samo agilares nije teškaš
I Arlovski-definicija.
со шел ит би, тежи сам трипут од агилног, али сам зато трипут агилнији од њега! саћу врбујем људе за тартар јунајтед, то фејс!