Aj ljudi nemojte jebavat', kad smo mi to igrali fudbala duže od sat i po, dva? Smrkava se u 5-6, fino se u 3 nađemo, igramo fudbala 2 sata i onda na pivo. Ja imam neki kolokvijum u subotu u pola 2, al' samo ga potpisujem, računam da ću oko 2 moći da krenem na Adu, možda i ranije, zavisi kakva bude asistentkinja.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
со шел ит би, тежи сам трипут од агилног, али сам зато трипут агилнији од њега! саћу врбујем људе за тартар јунајтед, то фејс!
Ako ne uspeš da napraviš svoju ekipu, slobodno dođi d'igraš za nas. Lasta je tvoj dom Leprikone.
Saće neki duhoviti Goobitnick da prokomentariše ''jedna Lasta ne čini proleće''.
postoji i pehar u muzeju na marakani pa mogu da se pokenjaju u njega ko i vi u snimak mi dominiramo ove sezone OPAA! JEEBI LASTOA!
захваљујем џони! тедох да браним у декијевој екипи, због циганског дреса, али пошто ме је фино одјебо, имаћете врхунског голмана, дрш дрш
U dilemi sam da li da te primimo u Lastu, jer je i jedan Agilni previše za Gubitnik. Zbog radi humanosti.
Ne brini, ima i kod nas par ganaca....recimo Gusti Sok i Gonzo....
зато предлажем да станем на гол и тако спречим ту другу екипу бламаже од силне агилности у једном тиму, јелте
Jebacemo gubitnik!
Jebacete zapravo. loloo :((
ZANEMARILI STE FLAFIČASTE!
Zato što ste flafičasti. A nekako mi Leprikon ne deluje kao materijal za vašu ekipu, no videćemo za vikend.
Ljudi a da se nađemo u subotu na Adi kod kamenja pre 3? Taman će biti vremena i za više fudbala, a i 3 ipak kasno. Mogli bi u jedan.
Ja radim, tako da neću sigurno pre dva moći da dođem. Ali i dva je sumnjivo. Trojka je realna.
Mislim za mene realno, ali ako pomerite, dolazim u tri na pivo :)
A mene si zaboravijo?!
Šarlovski, što ne dolaziš?
ZNAČI JEBAĆEMO GUBITNIKOA MI I FLAFIČASTI!
Leprikon je po godinama naš ali po kilaži pripada u sve tri ekipe zajedno lol.
Aj ljudi nemojte jebavat', kad smo mi to igrali fudbala duže od sat i po, dva? Smrkava se u 5-6, fino se u 3 nađemo, igramo fudbala 2 sata i onda na pivo. Ja imam neki kolokvijum u subotu u pola 2, al' samo ga potpisujem, računam da ću oko 2 moći da krenem na Adu, možda i ranije, zavisi kakva bude asistentkinja.
Pazi, ovo prvo nije lako, ali zato ovo drugo, nema lakse stvari lolo
Leprikon deluje kao idealan za Lastu. Taman se uklapa u gabarit. Jbt, nama samo agilares nije teškaš
I Arlovski-definicija.