Vukajlija Ol Star fudbal

1. I da mi se prizna onaj poslednji gol, da budem ko Deki. :(

EDIT: Lepri izveo nešto slično danas lol.
    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/283222_512555188803401_922290931_n.jpg

Džoni evo ti spisak e:

01. Kačamak
    02. Debilko
    03. Raja
    04. Krauč
    05. Ja
    06. Leprikon
    07. Vita
    08. Grifin
    09. Ninka
    10. Enemi
    11. Gusti
    12. Fejz
    13. Deki
    14. Zoki
    15. Bvdlga
    16. Marvelj
    17. Čakar

2. EKSLUZIVA IZ SVLAČIONICE FK LASTA:

Dogovor je bio da se gubitniku da malo nade, da ne bi odustali od fudbala i da bi duh VOSa živeo. Jer posle penetriranja Laste u njih, počeli su primati i od Mančinih flafičastih gejova.

Zezanje, sprnja, nervoza sa moje strane i sve u svemu simpatičan pokušaj fudbala :) Jbg, Blejk, nema mi Rakocija da se derem na njega, pa si se ti slučajno namestio kao žrtva :) Ja sam psihopata koji se nervira samo kada je sport u pitanju, bolesnik.

Takođe, Leprikone, dobrodošao! Vrata Laste su ti uvek otvorena, kao i kafane. Ako možeš proći kroz njih

3. Leprikona mesto Brkića na gol reprezentacije!

Bila super fudbalica, možda drugima i nije bilo toliko dobro s obzirom na to da smo dominirali!!! Kakve su to samo bile akcije u privm tekmama mene i Manče...
    Upozno sam neke nove, skroz super likove i sad ću konačno s nekim moći da se vraćam bar do pola puta. Šteta samo što je bilo mega ladno i što nije bilo mesta u kafani, pa nismo mogli više da se družimo. ali zato ja sledeće nedelje zakazujem kod mog ćaleta pa ćemo imati besplatnu muziku na uvce. Inače, meni bliži rođendan pa očekujte gajbu piva i sokove za sportiste lolo
    JEDVA ČEKAM SLEDEĆI VOS!

4. očekujte gajbu piva i sokove za sportiste

Ovaj VOS je previše mali za dva soka lolo

5. Ја сам повријеђен, да ми се стави крст. И суспензија због викања на судију, и судији (ТАЧНИЈЕ ФЕЈЗБУК МАНИЈАКУ!!!!#) 3 хиљаде марака казне због тенденциозног суђења. ололо

6. Šta reći, koju posluku porati. Agi nam je danas falio više nego trenutno Venecueli Ugo Čavez. Trebao nam je neko ko će da povezuje kakvu-takvu igru, a nismo imali nikoga. Gusti nam je tu jedini koji ima neku tehniku, mi ostali smo go kurac. Jedine pohvale danas idu na račun Leprija koji je fantastično branio. :)
    Ma ništa Gusti. I ja sam se iznervirao baš mnogo jer mi je bilo krivo što smo jako glupo gubili, ali jebiga. Bili smo loši i moramo se pomiriti s tim. A i moraju i oni jadničci nekad da nas dobiju, dosta smo im dominirali, majku mu. :D
    Ali naravno, kad se sve sabere i oduzme, još jedan fantastičan fuzbal i lepa, ali kratka bleja. :)
    I da. Ja se Vite ne sećam kao onakvog cara, iliti još preciznije rečeno, ne sećam ga se uopšte. :D Mislim, video sam ga jednom pre, ali nisam znao da je onakav kralj. :D

7. Dobro bilo, ja tek sad doš'o kući, posle fudbala otiš'o na trening, jedva se na nogama držim. Jebiga, Lasta nije Lasta bez Džonija, Agilaresa i Arlovskog. Ovaj put je na teren izašla teška kategorija, u kojoj je jedini Enemi bio ispod 90 kila, tako da nije imao ko da trči, al' prve 2-3 tekme je bilo gusto, 1-0 protiv Gubitnika, 2-0 protiv Flafičastih i 3-2 protiv Gubitnika, al' onda smo crkli pa su krenuli da nas pune redom, mada smo sa Gubitnikom uvijek ostajali na 1-0, 2-1 al' su nas zato klinci odrali. Sve u svemu, istrč'o sam se, skinuo stotinjak kalorija, za mene uspješan dan.

I, da, LEPRIKON OJEBO NA GOLU! Šta brani čovjek, ono nije realno. Ljudska veličina u svakom mogućem smislu, jebe ga samo što je cigan.

8. (ТАЧНИЈЕ ФЕЈЗБУК МАНИЈАКУ!!!!#)

Sudija ostružničane napuši se piše!! lolo

9. Sledeće nedelje ima da se iscimamo pa da ga jebeš.
    Dolazim 100% jebeš poso jebeš Stojnik, VOS JE KEVAA!

10. Fudbal dobar, odlican stavise. Ovo postaje ozbiljno takmicenje, nema vise napucavanja Cakare u buljsona i lolovanja sto je Enjemi majgerijem koborio protivnika. Flaficasti su strasni sa tehnikom i brzinom, jedino ih jebe snaga. Da su koje kilo tezi, bili bi najbolja ekipa. Mada, imaju oni jos da uce! Ja sam danas igrao sa malo viska energije, pa sam nekolicini vas izlomio noge i rebra, ali oprosticete mi moju ruznu povijest.;)

- Lasta, dobri su, ali previse rezervista je igralo, nema tu ko da salje gustog u vatru, jos su i dobro prosli da ne izgube svaku.
    - Gubitnik, iako podosta pobeda, vracaju mu se stare navike da se niko ne vrati u odbranu jebenu. Inace, solidne ideje, ali previse soliranja.
    - Flaficasti, tipicna omladina, trci ko ludo. Lako im je sad, ne znaju oni sta je ciroza jetre, jedno plucno krilo i kurje oci. Stici ce vas pravda bozja, ogresicete i vi mlade zivote o blagodeti klabinga.

11. jos su i dobro prosli da ne izgube svaku.

Na kojim si ti drogama, bgate? Pa sve smo pukli! :D Možda smo jednu dobili. :D
    E da, i ja da pohvalim klince. Svaki ima tehniku i što reče Marv, trče jebežga. :D

12. Ne znam da li ste sve pukli, Krauc, Vita i ja smo dosli tek oko pola 3.

13. Pi... Propustili ste moju maestralnu asistenciju. To je realno jedan od najlepših trenutaka s celog fuzbala (bez lažne skromnosti). :D Mada, to mi je bio i jedini normalan potez, tako da ono... :D

14. Ja ne znam, na početku sam još i mogao relativno normalno da igram, posle su mi se zglobovi zaledili i koordinacija pokreta mi je pala na nivo kvadriplegičara.

15. Ovo je povodom ovoga što je Grifin rekao da svi imamo tehniku, a ja ukazujem na to da je danas nisam imao lolol.

EDIT: A ni inače.

EDIT: Ali sam dao sjajan gol danas.

16. ласта 0:1 губитник
    - деки

губитник 0:2 флафичасти
    - манча, манча

ласта 0:2 флафичасти
    - крауч, раја

ласта 2:3 губитник
    вита, грифин - бвлдга, бвлдга, деки

флафичасти 1:1 губитник
    крауч - деки

ласта 0:3 флафичасти
    - манча, дебилко, крауч

ласта 1:3 губитник
    густи - деки, деки, деки

флафичасти 2:1 губитник
    раја, качамак - деки

флафичасти 1:0 ласта
    крауч -

остатак 2:1 губитник
    манча, густи - деки

флафичасти 3:0 остатак
    крауч, крауч, качамак -

Флафичасти 6 5 1 0 11:2 16
    губитник 6 3 1 2 9 :8 10
    ласта 6 0 0 6 3 :13 0

Ласта

Леприкон 6/8
    Густи 7/9 1/2
    Енеми 6/6
    Нинка 6/7
    Вита 5/5 1/1
    Грифин 6/7 1/1

Флафичасти

Манча 6/8 3/4
    Качамак 6/8 1/2
    Крауч 6/7 4/6
    Раја 6/7 2/2
    Дебилко 6/7 1/1

Губитник

Фејз 6/8
    Деки 6/8 7/8
    Зоки 8/10
    Чакар 6/7
    Марвел 6/7
    Бвлдга 4/5 2/2

Ево вам комплет статистика од данас, ово поред играча што пише су текме и голови

ЕДИТ: саћу је искомбинујем с оном старом па да избацим и то

17. Mančo, imaš je brate više nego svi mi koji smo danas igrali u Lasti, izuzimajući Gustog. :D
    Pa da, sve smo pukli. :D Auuu, kako ćemo da se naoštrimo sledeće nedelje... Zajebali ste se što ste nas ovoliko dobili. :D

18. Zakinuli su me za gol kojeg sam dao Lepriju kako bi Deki bio najbolji strelac dana ali dobro.

EDIT: U stvari ne znam, sad sam video da je dao 8, ali dobro, svejedno.

19. и имам предлог да се игра мање текми лоло

много је ово бројева чак и за мене математичара :Д

20. Sledeće nedelje moram doći, ne može to ovako!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.