Vukajlija Ol Star fudbal

1. http://vukajlija.com/forum/teme/50930-vukajlija-ol-star-fudbal-statistika

изашла статистика после другог викенда ВОСа

2. Статистика <3 !!!

Иначе, Ласти се црно пише, ако наставе овако, могу да се опросте од Лиге Европе лолол

3. Можемо и кладиону да отворимо, капирам да ће Ласта следеће коло да извуче бар два ремија, ја мећем паре на то!

4. иначе, данас је Деки експлодирао и постигао прегршг голова од којих бар три могу да буду помињани са префиксом ЕВРО. Нешто што се ретко виђа на нашим текмама. Само је мало више био себичан што ми се ни мало не свиђа.
    Такође су се истакли по броју голова и Крауч и Манча, који од кад је нашао нови тим бриљира.
    Иначе, Флафичасти ојебали, свака момцима част, док Ласта стварно са резервистима није могла боље. Губитник такође јако лош против Флафичастих, ал је најбитније да је у вечитом дербију три пута победио Ластоа и то два пута са 3 гола у мрежи противника!

Свидела ми се фудбалица данас, само што ћу ја морати да искулирам мало, јер од кад је ова статистика почела да се води, ја се стварно понашам ко да ми је јако битно да победим а уствари је битна спрдња и шала и комика. Гледаћу да то мало коригујем... И тако...

5. Marvellous
    Можемо и кладиону да отворимо, капирам да ће Ласта следеће коло да извуче бар два ремија, ја мећем паре на то!

Alo, smirela, ne zaboravite da smo samo pre dve nedelje imali najbolji skor u celom danu, a ni tada nismo bili kompletni.

6. E kad fejz kaže za nekog da je sebičan, to je nešto posebno.

7. добро, да Агиларес, ал вас ово закопало. преданост тиму није на нивоу иначе не бисте дозволили да се овако нешто догоди, и да ваше саиграче гурнете у ватру илити увалите им врућ кромпир.

Није вам играо ни Арле ни Џони ни Радаљ ни ти. Хендикеп који су они морали да прихвате..

8. Alo, smirela, ne zaboravite da smo samo pre dve nedelje imali najbolji skor u celom danu, a ni tada nismo bili kompletni.

Kakve to veze ima, klub vam je u gašenju, igraju vam pozajmice iz Genćelbrigija, prsli ste lolol

9. Jebi ga, šljaka nas je zadesila, nema tu priče da li smo predani, ili nismo. Bitno je da Lasta igra i bez nas nekoliko, napreduje, pa kada se skupimo, bićemo još jači.

10. Vrati se u Fener, Agilni.

11. ја мислим да бисмо колективно требали сви да искулирамо стојник и да се преселимо на аду недељом јер је то ипак изворна зајебанција а и многи људи не долазе јер је суботом. Иако је и тад добар одзив, може бити још већи ако се игра недељом.

12. E, a kako napredujete sa formiranjem svog kluba? Ima li nekog napretka?

13. Apdejtovaću prvu stranu čim stignem.
    Mnogo mi je krivo što ne mogu da banjavam, ali baš mi je zajebano zbog šljake sve. Mada neće to još dugo. Uživajte malo Gubitnici i Flafičasti. Lasta uskoro počinje redovno sa prvim timom, a svi znamo kako se to odrazi na vas lololo

Edit 1: Mančo, je l' ono spisak ko je bio danas na Adi? Fejs vodi statistiku, ali ja ću prisutnost.

Edit: Baš volim VOS i mnogo sam smoren. Ali još malo samo i redovno ću da stižem na svaki.
    Sledeće subote malo šljaka, malo svadba neka. Jebiga.

14. Нисам ишао у Стојник данас из неких 5-6 разлога, ал ми није јасно што сте сви одједном кренули да кулирате тај пројекат?

15. Mančo, je l' ono spisak ko je bio danas na Adi? Fejs vodi statistiku, ali ja ću prisutnost.

Jeste Džoni.

A mogli bismo nedeljom, što se mene tiče.

16. E Fejz upiši meni 3 asistencije da me mine duša lolllo

17. БРАВО МАЂИЈЕ! Ко је све постиго згодитак, да не кажем забијо?

ЕДИТ Да не остане овако важна вест на задњем посту на страни

AndreyArlovski

Dobili smo 9:2. :*

18. Pokidali smo! Dao ja dva komada(mogao sam još 3-4, al mi je baš loša realizacija bila) ondak jedan špic tri komada, drugi dva buzdin rod jedan i mislim da je Agi jedan al nisam siguran da li je priznat. Igrali smo neverovatno, ali baš onako vrhunski! :*

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.