Vukajlija Ol Star fudbal

1. Reče mi da neće da dolazi po ovakvom vremenu jer ne može da se lomata po betonu.

2. I meni je posalo Zoki SMS.

SER ALEKS ZOKI MUNJA FERGUSON!!!!

3. prilazi Buzda aut liniji, čeka da ovaj ostane malo izdvojen, relativno blizu i pita ga "E, momak, je l' tebi Sopot baš u srcu?".

Краљина. Од како је Зоки преузео тренерске задатке Бузда има више времена да се концентрише на скаутинг! лололо

4. prilazi Buzda aut liniji, čeka da ovaj ostane malo izdvojen, relativno blizu i pita ga "E, momak, je l' tebi Sopot baš u srcu?".

do jaja :D
    ja kad sam pokazivao buzdine statuse i poruke, drugari mislili da se to neko zajebava... da je nemoguće da neko ozbiljno sastavi onakve rečenice i pritom zna da koristi komp ili mob...
    sad kad je zoki trener imam inspiracije da igram ;)

5. Di da se prijavim za ovaj cirkus? :)

6. Пратиш тему, видиш кад се окупљамо, кажеш ЈА ЈЕМЕН ДОЛАЗИМ, дођеш, нађеш људе који се дерњају, лолочу и вичу ЈЕБИ ГУБИТНИК/ЛАСТОА/ФЛАФИЧАСТЕ, потпишеш се, прекрстиш се, пољубиш војводину слику и правиш се да играш фудбал... Мислим да је то то.

7. Veoma slikovito enemy, nemam reči :-) računajte na mene početkom aprila...

8. нађеш људе који се дерњају, лолочу и вичу ЈЕБИ ГУБИТНИК/ЛАСТОА/ФЛАФИЧАСТЕ, потпишеш се, прекрстиш се, пољубиш војводину слику и правиш се да играш фудбал... Мислим да је то то.

U citanke!

9. Ракоције дођи помози клубу своме, клубу своме јединоме!

10. Ovo Enemijevo ide u prvi post.

11. Malo je reći...to enemiiiii!!!!

правиш се да играш фудбал

ko i ja kad odem na rekreaciju.

12. Džoni, ima Glavni neke nove defke o nama, čini mi se. Turi ih u prvi post, ako već nisi :)

13. Fejz, evo samo da se oporavim od slinavice... Za vikend igram 300 % :D

14. Saću da pogledam kod glavnog šta je pis'o o nama :)

15. Okači ovde Agi, da ne tražim. Inače, ako naletite na VOS defku skrenite mi pažnju.

16. могли би за викенд неке зимске игре дорганизујемо? санкање, скијање, спуштање на џаку, спуштање на леприкону, шта год хоћете

17. спуштање на леприкону

Ma važi, pa da nam onda objasniš da treba da koristimo i menjač lololo

18. спуштање на леприкону

Pa da ti malo menjamo brzine Lepri, hehehe.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.