Fk Stojnik
OBAVEŠTENJE - U nedelju, 31.03.2013. važna utakmica na planini Kosmaj, sa početkom u 14h. Igraju FK Stojnik i FK Ranilović (Aranđelovac). Na terenu treba da budemo u 13h. Skup u Stojniku ispred prostorija kluba je u 12h. Jaka provera je u pitanju. Molimo da dođe kompletan igrački kadar, pa da izađemo u najjačem mogućem sastavu.
Imajte u vidu da se počinje sa letnjim računanjem vremena, pa se potrudite da ne kasnite. U nedelju se takođe dogovaramo za sredu, kada ćemo igrati protiv FK Lisović.
Da znate da je moje vozilo za Stojnik popunjeno. Zoki, ja i naše lepše polovine. Ne vraćamo se odmah za Bg, tako da imate odmah u vidu da će još neko da vozi :)
Za VOS ne verujem da cu doci, a za Stojnik cu javiti sjutra ili veceras... Imam utakmicu u Loznici u nedelju, pa ako ne idem, cu da odem u Stojnik veroJatno...
Jel to u subotu VOS? Daj prebaci u nedelju, neće ti niko subotom, tebroni
Teže izvodljivo zbog Stojnika. Meni bi nedelja popodne svakako odgovarala. Moraćemo posle nekog fudbala kada uspemo da se lepo skupimo, bacimo neki dogovor oko ovoga.
Oćemo radit štogod? Oće biti kake jebe?
ОЋЕМО!
OBAVEŠTENJE - U nedelju, 31.03.2013. važna utakmica na planini Kosmaj, sa početkom u 14h. Igraju FK Stojnik i FK Ranilović (Aranđelovac). Na terenu treba da budemo u 13h. Skup u Stojniku ispred prostorija kluba je u 12h. Jaka provera je u pitanju. Molimo da dođe kompletan igrački kadar, pa da izađemo u najjačem mogućem sastavu.
Imajte u vidu da se počinje sa letnjim računanjem vremena, pa se potrudite da ne kasnite. U nedelju se takođe dogovaramo za sredu, kada ćemo igrati protiv FK Lisović.
Nemojte se zbuniti, nije Buzda pisao ovaj status.
е ићи ћу највероватније у недељу, ако не будем радијо
Hoće biti sutra fuzbala? Lepo vreme predviđaju 18 stepeni
Lasta će opet biti oslabljena, ali još samo ovog vikenda. Vi se skupite, igrajte, mora VOS da živi!
Aj pravite spisak za Stojnik i VOS.
veće su šanse za Stojnik neko za VOS, imam obaveza nekih zajebatih
Da znate da je moje vozilo za Stojnik popunjeno. Zoki, ja i naše lepše polovine. Ne vraćamo se odmah za Bg, tako da imate odmah u vidu da će još neko da vozi :)
Za VOS ne verujem da cu doci, a za Stojnik cu javiti sjutra ili veceras... Imam utakmicu u Loznici u nedelju, pa ako ne idem, cu da odem u Stojnik veroJatno...
Ko ide na fudbal sutra, aj recite da znam da l' da dolazim lol.
Aj ozbiljno javite da l' će biti VOSa imam još neki fudbal pa da znam da l' da otkažem.
Ja ne mogu na VOS zbog svadbe, a u Stojnik zbog posla.
Ajde spiskovi se prave. Svi se prijavljujte, ne budite lenji, da se zna stanje stvari.
01. Drug Raja
02. Mančester
03. Zoki Munja
04. Debilko
05. Kačamak
06. Tuljan
01. Agilni
02. Zoki Munja
03. Fejz
04. Deki
Ja ne mogu ovog vikenda ništa zbog šljake, praštajte jebiga.
Ja dolazim ako budu 3 ekipe inače moram na pripreme neke da idem.
Jel to u subotu VOS? Daj prebaci u nedelju, neće ti niko subotom, tebroni
Bez mene, mala mi dolazi.
Dolaze Debilko, Tuljan i Kačamak možda čak i naš zagonetni drug kojem ćemo dati nadimak Bekam.
A realno, VOS pati zbog Stojnika. Revolucija jede svoju decu.
Teže izvodljivo zbog Stojnika. Meni bi nedelja popodne svakako odgovarala. Moraćemo posle nekog fudbala kada uspemo da se lepo skupimo, bacimo neki dogovor oko ovoga.