Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Što su svi iskulirali Stojnik? Fejz, Deki, David, Bvdlga... A?
Мислим да је ентузијазам значајно опао.
Zašto bi?
Odvalili smo Sopota! Doduše, to su im omladinci, a imam utisak da su ušli sa previše respekta. Načuo sam da ih je neko slagao da igraju protiv Poleta, pa su tek na 6:0 skontali da im je protivnik FK Stojnik.
Inače, poništen mi je gol zbog ofsajda, ali sam zgoditak postigao već u sledećem napadu, taj je priznat.
Arlovski, kad danas nisi postigao het-trik, nikad nećeš.
Šteta što je opao entuzijazam kod pojedinih, ali neću da vas ubeđujem.
Čestitam pobednicima!!!
Da dodam, odlučeno je da FK Stojnik od sada bude domaćin na Kosmaju. Teren je odličan, lopta sluša, mnogo bolje od livade Guberevca.
Nemam pojma, meni jebe nekad nedelje jer se tad sa dragom mazim, a opet sa druge strane ne ide mi se kad je hladno pa da sedim, ja ili neko drugi na klupi zbog taktickih zamisli naseg rasnog selektora. :) Iskreno mislim da ga boli penis za nas, i da ce svaki put kad dodje 10 igraca novih, kao sto je bilo u Jajincima i koliko sam skapirao protiv Rogace, 90 % nas da duva, a da igraju ti likovi....
A sto se tice Ade, sasvim nenadano sam dosao, iz jednog jedinog razloga. Dosta mi je bilo da gledam kako lasta proziva moju ekipu cak i kad biva naguzena, pa sam dosao cisto da ga metnem par puta u guzu bez vazelina, da vas boli jako do sledece nedelje. Ali cu se truditi da dolazim cesce, da vezbam sut malo.. :P Deki SOLAZA! Deki vuk SAMOTNJAK!
Bvdlga, baš ti i Fejz ste imali solidnu minutažu, svaki put. Vas dvojica jedini vidim da imate primedbe. Ja jesam jednu presedeo na klupi skoro celu (Jajinci), ali nakon toga igram i više nego što mi prija.
Što se Ade tiče, lagano, početak je sezone, da se sredimo malo, još nedelju-dve, pa ćemo biti kompletni.
Шта оћете, ја сам дувао сваку. :Д
Једино сам у Рогачи (први пут) одиграо око 3/4 меча.
Ja ne mogu da kazem da nisam, ali Fejz nije, pogotovo ne u Jajincima. Ali svejedno, verujem da kada krene lepo vreme i da kada se pojavi jos 5 likova koji su ranije igrali ili hoce sad da igraju ali ih je bolela patka da se jebu na -5, ili 5 stepeni, nego su cekali prolece, da ce oni igrati pre nas svih... Tipa neki lik iz susednog sela, a ti si recimo svaki put dolazio iz BG-a i valjao se u blatu, ali Buzda realno boli penis. Ici cu ja u Stojnik opet, ali samo ne gledam vise na taj fudbal kao sto sam u pocetku gledao. U fazonu, kad budem mogao, i kad me ne bude mrzelo, pa ako bude mesta, bude, i ako moze, moze, jer ne zelim da se smorim kad odem tamo... :)
Buzda je na prijateljske dovodio likove koji neće moći, ili ne žele da igraju za Stojnik kad počne sezona. Učiniše mu jednom, dva puta. Danas nas je bilo 13, a izgleda da je to to. Uz nas još 3-4 sa Vuke, nadam se. Nije normalan baš lik, ali po svemu sudeći, Zoki Munja će od sada biti trener, a ne Buzda. Ne zezam se :)
Da ne zaboravim momenat dana. Nekih 10-ak minuta prošlo, videlo se odmah da Sopot ima dobrog napadača. Neki klinja... prilazi Buzda aut liniji, čeka da ovaj ostane malo izdvojen, relativno blizu i pita ga "E, momak, je l' tebi Sopot baš u srcu?".
ја сам спречен, радио сам данас тако да нисам могао.
Rekoh danas našem novom treneru, Zokiju, da sam bre bolećiv. Svako malo nešto sjebem. Sav sam raspad. Moram se uvalim u neku reciklažu. Juče padnem na fudbalu, i zglob me boli kao da me je tukao neko.
Agilares, ovo što kaže Blajvaga, treba videti fazon dva, tri dana pre utakmice sa buzdom, koliko mu igrača treba. Da ne pođe odavde nas 10, a samo jedan igra. Npr. Razumeš me
Pa da od 12 najavljenih dođe njih 4, jer su ostali otkazali noć, ili jutro pred utakmicu?
Jbg, nisam računao na nepredviđene okolnosti :) Ne smeta meni da blejim na klupi i to. Boli me uvo. Zezanje je. Nego mi smeta što se u globalu raspadam po šavovima i što meni onaj Vos subotom padne teško...
А је л' Зоки и игра или само тренерише? Какву је тактику био спремио за данас?
Ja rekoh Buzdi da nas sada sve na mobilni kontaktira pre tekme, pa nek sam vidi koliko nas ima. Kreće sezona za desetak dana, sigurno neće 30 igrača da okupi za zvanične utakmice.
Enemi, Zoki danas nije igrao, bolelo ga je koleno. Buzda jedva čekao nekoga da vodi utakmicu, a ko se jedini dere kvalitetnije i glasnije od Buzde?
Zoki je kao pravi trener, poslao sms posle utakmice sa izveštajem. ZOKI FERGUSON!
awwww ♥
Meni krivo što nisam išao jbg. ali imao sam familijarne obaveze. A išao bih svakako sa vama za Stojnik jer mi je i to ok bleja, boli me tuki da li ću da igram. Malo mi je bio bedak zbog očajnog terena i vremenskih usolva ali ide sad lepo vreme...
Uzgred budi rečeno, podigao sam fiziču spremu za 550% u odnosu na poslednji vos i pucam od samopouzdanja zato me neki nebitni kvazi saigrači poput bvdlge i fejsa samraju svojim prisustvom na terenu. Mislim, kamon, deki solaža. Deki tata!
(veći deo donjeg teksta napisan je u trolotativu, te ga ne uzimajte za ozbiljno)
Nedostaje mi Vajt, gde je ta mala nakaza?