Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Za VOS. Džoni je kriv za sve. Zbunio je ljude
Ђонија на Ломачу!
:започиње_трећи_српски_устанак:
E jbg-a... sto se mene tice moze i neki mali fudbal, ako manca i tuljan dolaze, mozda bih uspeo da iscimam jednog igraca pa 2 na 2 lol.
Nisam igrao fudbal bar mesec dana, toliko mi se igra da bih sam sutirao loptu po adi , YOLO. Ajd ulogovacu se oko 13h ponovo da vidim jel ima ista od fudbala danas, kao sto rekoh, ja bih se iscimao nebitno jel nas ima ili ne, uvek mozemo da navatamo neke cigane na adi i da igramo sa njima... VOS MORA ZIVETI ! :D
Dolazim i ja, ali kasnije. Jebi ga kad se dogovaramo dan pred VOS, sledeći put lepo napravimo spisak još u ponedeljak.
E ne dolazim ni ja, jebiga, Rajo vodi statistiku lololol.
Onda nista od fudbala... ja cu mozda otici sam malo da sutiram, cisto da se odrzi VOS lol...
организација на нивоу
E hocu i ja u Stojnik, ako se ide sutra! :D
E i ne znam dal ovo smem da radim, al ako znate neku decu od 6 i vise godina koja bi trenirala vaterpolo u VK Dorcol na 25. maju (najbolji bazen u Srbiji danas), vi razglasite! Rodbina, prijatelji, komsiluk...
P.S. Imamo i rekreativnu grupu za sve ovde zainteresovane :D
P.P.S. Fejz, ti si daleko, ti ne moras da siris lololo
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/485166_414136212012954_61174111_n.jpg
Kad je okupljanje za Stojnik? Ne idem u Loznicu, ali zato idem veceras u kafanu, pa u drugu kafanu, pa se nadam da necu da se prepijem, da me mrzi dustanem?
A jebiga još je i kiša padala.
Bvldga, mozda se sretnemo negde :D
Клабери! :Д
I posle se ljudi pitaju kako ja dajem dva komada po tekmi, sporcki život. ekekekekeee
Decko, ja sam danas odradio 2 treninga, snimala me AlDzazira i stigao sam da odkuntam 3 sata, tako da me sutra ocekujte u kosulji, sa sve kravatom :D
Kad sutra, E!?
U koliko se nalazimo?
Okupljanje sutra u 11:30 na Auto-komandi. Dopisujem za koji minut detalje.
ПО КИ ДАЈ ТЕ ИХ
Ovo je spisak za Stojnik sutra... okupljanje na Autokomandi u 11:30h.
Vozilo 1:
02. Zoki Munja
+ žene
Vozilo 2 (Deki vozi):
04. Deki
05. Arlovski
Vozilo 3 (Rakocije vozi):
07. Bvdlga
08. Andrej
09. Buzdin rođak
Ili kako se već rasporedite. Mora 'vako, jer se Zoki i ja ne vraćamo za Beograd posle tekme, ali izvešćemo vas na pravi put, lolo.
Ako Rakocije ima traume da vozi u isto vreme kada i Deki, neka mi javi, pošto i Andrej ima mogućnost da drajva, pa da ga obavestim na vreme.