U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja ne mogu na VOS zbog svadbe, a u Stojnik zbog posla.
Ajde spiskovi se prave. Svi se prijavljujte, ne budite lenji, da se zna stanje stvari.
01. Drug Raja
02. Mančester
03. Zoki Munja
04. Debilko
05. Kačamak
06. Tuljan
01. Agilni
02. Zoki Munja
03. Fejz
04. Deki
05. Arlovski
Ja nisam uspeo da iskukam sutra da radim do 3 tako da otpadam za VOS a u Stojnik idem. Mwah:*
Odrekli ste se Arlovskog na VOS-u kako biste igrali u Stojniku. :/
Inače svakako će morati i VOS da se pomeri u nedelju jer subota je jeben dan za okupljanje. Mada meni vreme ide na kurac jer ne znaš za 15 minuta kakvo će biti.
Prošle godine smo počeli negde sredinom aprila da igramo. I gde je Reme. Iskulirao je skroz. I Šanzam isto.
Kačamak otkazuje, ne odgovara mu subota. I Debilko isto, mislim ali nisam siguran.
Za kakvo okupljanje? Znači ako bude VOS biće u nedelju?
Ja ću u principu moći i u subotu samo kad počnemo da se okupljamo od šes' ko letos.
Ja sam izgleda tek sad shvatio šta je Džoni napisao i sad me sramota...
Ne brini se Rajo, ni ja ništa ne razumem lolo
DŽONI ZBUNJUJE LOLOLO
Ako uopšte bude vosa dolazim negde oko 15 do 4
Ja neću doći. Napisao je gore negde manča, al da potvrdim.
Jel VOS danas u 14h?
Mozda dodjem, javljam u svakom slucaju... ako budem dosao, mogu da dovedem i neke ortake, ako bude falilo igraca...
ja.danas.preskacem.vos.
statistiku.manco.vodi.i.salji.mi.pvt.
verujem.u.tebe.nemoj.me.izneveriti
Мене нема овај викенд уопше, поздравчић.
Ja dolazim!
Cimao sam sad bukvalno sve ljude za koje znam da igraju fudbal da vidim jel mogu da popunim rupe na spisku... pa cemo videti dal ce se neko odazvati.
Koliko kapiram, sadasnji spisak za vos izgleda ovako (ako neko nije odustao u medjuvremenu):
1.Manca
2.Zoki munja
3.Tuljan
4.Mancin ortak bekam?
5.Skoljkaboj
Jel ovi ostali sa spiska sigurno dolaze?
Jel neko donosi loptu, i jel neko u kontaktu sa kizom?
Можете да играте мали фудбал ако вас не буде више. До јаја је.
Kad krećemo u Stojnik sutra? Ja vozim, imam mesta za 4 + ja.
Zoki ne dolazi,nema ni mene, deki je gej
Jel to za VOS govorite ili za stojnik?
Ako je za VOS, onda nista od VOS-a danas... osim ako se manca ne pojavi sa nekom ekipom lol