Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
300 din po coveku.. Obavestite buzdinog rodju :D
Ipak vozi Andrej. Ispomagaćemo se za gorivo, ako bude trebalo, kad već ne možemo da se pravilno rasporedimo :)
hahahaha AHAhahahaha HAHAHA HA! Deki zna da vozi :(
FEJSARA NEMOJ DA KASNIŠ DECHKO! lolo
Znači u pola 12 kul, ljubim
I jopet: Gejzaroo nemo da kasniš i nemoj da ispalish dechak!
Ako je sada 15 do 8, vidimo se uskoro! NJOH!
pokidali smo danas. pobeda od 3:2.
ja jednu asistenciju, za danas dosta :)
Ili 4-3 :-D
ili 3-3 :-D
НИЈЕ БИТАН РЕЗУЛТАТ!
ЈЕБИ РОГАЧУ!
ЈЕБИ ТРОМЗОА!
Bravo, bravo.
Nego ja sam primetio da je za VOS bilo određene neozbiljnosti pri skupljanju. Naime, nisam mogao da se bakćem sa tim, jer sam imao određene obaveze na poslu i oko svadbe jednog jako dobrog druga. Ljudi, ne možete da očekujete uvek da ja organizujem, jer to stvarno nije teško. Kreneš u ponedeljak ako treba da cimaš ljude već za subotu i samo pomeraš post koji si napravio za to na na novu stranu kada pređe ovu na kojoj je već. Dobro, možeš neku da preskočiš ali poenta je da cimaš malo. Uskoro neće biti tih problema jer jednostavno biće lepo vreme pa će ponovo biti navika da se ide, bez cimanja na temi, ali mora to malo ozbiljnije ako ja nisam tu.
Izvuci nas Johnny! lolo
IZVUČENI STE!!!!!!!!!!
IZVEDI NAS NA PRAVI PUT!!
Nego, oće li biti snega za sledeći VOS? lolo
Ma jedva čekam da se ustali vreme i da cepamo bez dogovaranja nekog specijalnog. Subota u tol'ko i tol'ko i to je to za narednih par meseci.
Vreme je užas. Kažu da će biti kiše i sledeći vikend. Možda može da padne neki balon u tom slučaju. Ono što je vajt spominjao, na Trudbeniku
Dobro, znali smo da će malo trajati ovakvo vreme. U principu i prošle godine smo krenuli u aprilu tek.
Jeste stv pobedili, Stojničani? Valjalo bi snimati te tekme opet, da se vidi napredak lolo
Људи јел ви имате печате јебене црвене од оних мушица по ногама ил само ја имам такву реакцију на њих?
Mene su pojele muve govedarice lolo
Deki musafa 12!
Дакле у суботу се игра ВОС јее л'?
ЕДИТ
http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/