Jel oni menjaju te prognoze kad im se cefne il sta?
Danas sam gledao za subotu i bila je kisa i smorio sam se... gle sad kao suncano.
Do jaja, znaci bice VOS-a!
људи ја сам сад сконто да су то све пријатељске, нисам ни имо појма. тако да нећу баш да се цимам пошто у среду на четвртак радим ноћну а после тога и јутрењу смену да идем сад и у лисовић. Иначе деки мађијо да си погледо кроз прозор некад у току дана сконто би да мрак пада у 7 пола 8 јер је ПРОМЕЊЕНО ВРИЈЕМЕЕ лоло
И да, јел има још неко печате јебене мени целе ноге у печатима. одговорите мии а а а а
Jel oni menjaju te prognoze kad im se cefne il sta?
Danas sam gledao za subotu i bila je kisa i smorio sam se... gle sad kao suncano.
Do jaja, znaci bice VOS-a!
Ma ima da ga bude ove nedelje, pa taman igrali po zimi, kiši, suncu, snegu ili košavi.
Da pravimo spisak?
SPISAK ZA VOS
Raja Dolazi tek oko 3 ako uopte ozdravi
Enemi, možda dođe možda ne dođe
Јбт Манчо, који год медиј да покренем искочи ми твоје озарено лице. Ено те сад на студију Б.
Долазим и ја на ВОС вероватно, мада није 100%. х)
Uči enemi za subotu, ne razmišljaj o Vosu lolo
A Enemi jebem ti ćivot, nemam struje ceo dan u zgradi i nisam se video i sad sam tužan veoma.
01. Drug Raja
02. Džoni Johnny Jedi Sentinel
03. Enemi
04. Mančester
05. Grifin
06. Školjkaboj
07. Deki
08. Agilni Jedi Knight
AJDE BRE!!!!!!!!! PRIJAVE!!!!!!!!
:)
prijava
Ide li neko za Stojnik sutra? Lisović, zapravo. Tekma je od 17h.
Inače, u subotu cepamo na VOS-u.
Imaju reflektore? :) Radim do četiri, ne znam da'l će mi se ići...
људи ја сам сад сконто да су то све пријатељске, нисам ни имо појма. тако да нећу баш да се цимам пошто у среду на четвртак радим ноћну а после тога и јутрењу смену да идем сад и у лисовић. Иначе деки мађијо да си погледо кроз прозор некад у току дана сконто би да мрак пада у 7 пола 8 јер је ПРОМЕЊЕНО ВРИЈЕМЕЕ лоло
И да, јел има још неко печате јебене мени целе ноге у печатима. одговорите мии а а а а
Neki nemamo pečate, neki imaju. Ima Andrej, žalio mi se na Fb. Ujedale muve samo one koji se ne kupaju, hnjo hnjo grok.
ма да, мене су баш изуједале јер ја се не купам никад осим кад идем у госте лолоклолок
Fejse je l' igraš u subotu?
To mu je od zdrave hrane lololo
Od Viskasa
Obuvam svoje SW čarape u subotu!
Ja ću silom da dajem golove :)
01. Drug Raja
02. Džoni Johnny Jedi Sentinel
03. Enemi
04. Mančester
05. Grifin
06. Školjkaboj
07. Deki
08. Agilni Jedi Knight
AJDE BRE!!!!!!!!! PRIJAVE!!!!!!!!
:)
тешко џони, радим, а онда и ноћну радим па не могу да се исцимам да заменим спавање за вос.. од следеће недеље надам се да сам редован :)